Isnin, 9 Januari 2012

KRIM BARU ??

Haloooo MALAYSIA .. http://www.emocutez.comAda bagus hari ini? Cuaca banyak BAGUS hoo .. Mari kita BERJOGET. Hihi .. Dush dush .. KRIM BARU?? Wahhh AWAL tahun nie .. asyik citer pasal KECANTIKKAN je Umi ni kan? .. Ada bakat tak jadi DUTA TAK BERAPA CANTIK tak? Chak!!


Hari ni Umi nak KONGSIKAN 1 PRODUCThttp://www.emocutez.com yang bagus .. Ci citer .. ci citer

*
*
*
SITUASI 1
Perbualan Antara Ibu dan Anak

Mak :
(Tekan chanel 393 .. KOREA TIME!!)
Hrmm na .. Bagusnya citer ni .. Sedih tau

Umi :
Citer apa Mak?

Mak : 
49 days ..

Umi :
(Ishk .. boleh tahan Mak aku ni .. KPOP YOU!!)
Lorr lambat citer Mak .. Dah khatam dah citer ni
Bagus Mak .. Ohsemm!!
Awek cun tuu!!

Mak :
Hah .. na .. 
Kenape Mak tengok Muke na mcm der something je?
Mcm GLOW orang KOREA je.

Umi : 
Aisehmen .. 
Tajam sungguh MATA Mak aku ni ..

*
*
*

Jadi http://www.emocutez.com .. Mak Umi pun REQUEST laa 1 BB CREAM tu .. Seperti yang dijanjikan, Umi pergi la usha ETUDE HOUSE tu .. kononnya nak beli 1 buat Mak .. Alih2 kehabisan STOCK sebab STOCK tu banyak PERMINTAAN ramai. 

Rasa agak KECIWA la cikit.http://www.emocutez.com http://www.emocutez.comWalaupun rasa KECIWA .. Ingat nak datang lain kali. Tapi MATA ni LAJU je tengok benda lain .. SAMBAR sana sini .. Terhasil la KOLEKSI BARU .. Kumpul cikit2 .. Hancus POKET HAMBE.

Krim diorang ni bagus .. http://www.emocutez.comTak yah pakai FOUNDATION ataupun COMPACT POWDER. Kalau nak lebih cantik, gunalah LOOSE POWDER. Umi tak beli tu sebab .. Loose powder umi masih banyak lagi .. Jangan membazir hihi. Amarah Syaitooonnn.

Terpengaruh gan KOREA dah umi nie ..http://www.emocutez.com Diorang JUE and HANIE pun guna .. Diorang nampak CANTIK TAU!! Jangan tak cube tau .. Ni lah RAHSIA kulit LICIN orang KOREA .. CREAM diorang bagus punya .. and berpatutan .. Try sebab ianya HANGGAT dipasaran .. Mak umi and kakak Umi pun tak ketinggalan.

 Baru nak berjinak2 dengan ETUDE HOUSE

Asal beli barang .. Mesti dapat Free Gift
Best tak?

Tengok diorang Zie and Adam citer pasal Elianto
Umi gi  laa usha .. 
Mana tau pandai mekap mcm ..
Zie RedBloodSnow .. cantik zie tau :)

Sehingga bertemu lagi kawan2 ..http://www.emocutez.com Zam zam ala kazamm ..



Korang Rasa?

30 comments:

Honey Sakura @ eiMyLiciOus berkata... Reply To This Comment

yuhuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu

MLSC by Rina Isa berkata... Reply To This Comment

PENCINTA FASHIONS / HANDBAGS!
Jom temui kami di:
http://www.facebook.com/MrsLadysStylo

TQVM! (:

EyanaNoorAzlan berkata... Reply To This Comment

selamat pagi Umi..
eyana pun byk baca info ttg Etude kat majalah inTrend..mcm best je, nk try 1 tp takut lak sbb kulit eyana sensetifff sgt..huhu..='(

patutah kulit Umi ohhhhsomeee je..wiwittt...

khairul berkata... Reply To This Comment

ala Umi..abg mana leh pki ne

My Life's Journey berkata... Reply To This Comment

Honey: Hahahaha ..amboi dear ..


Rina: Nanti umi jenguk ye :)



Eyana: Mat pagi cayang .. ooo best tau pakai ..licin je rasa kulit .. haaa betul tu, kalkau dear ade sentitif kulit .. cuna tester ..takut nanti lain jadi kulit dear huhu. amboi dear ni, tak de la licin ..ada jugak parut ni tau .. wawawawawawawa.


Bang khairul: Hahahahaha boleh tu pakai ..nanti kulit abang mcm diorang lelaki korea ..piwett

EyanaNoorAzlan berkata... Reply To This Comment

Umi beli kat mane ek? kat majalah inTrend xde lak mention kat mana2..harga pun leh tahan gak kan..p nk tester je dlu..lau x ok, leh bg kat Umi..leh kan? hihi

Kazman & Sue berkata... Reply To This Comment

wah... ni pakej anak beranak la ni... bagus2x...

Hanie_Dew berkata... Reply To This Comment

aku pun masih pakai bb cream ni. tak rugi aku promote dalam entry ari tu kan. tahan lama plak tu.jimat. lagi sebulan setahun bb cream aku tu tahan. sebb pakai sikit je dah bole cover the whole face.plus, tak payah pakai bedak dah. aku ngan jue blend bb cream ni dengan face glam. utk lebih glowing. (^___^).

sama la.kalau pegi etude tak lari seratus duit habis.

POSH76 berkata... Reply To This Comment

bess pulak etude house ni..comel!!!

My Life's Journey berkata... Reply To This Comment

Eyana:Hahaha semangatnya dear ni ..suke umi dengar .. tak pe dear .. kalau tak dapat pakai cube bagi kat mak ..sayang tu kalau dibagi kat umi hihi .. barang free umi suke hahaha ..pangg!!!


hah ..umi beli kat spring .. dear boleh test kat tanggan dulu ..pas tu tu kalau rasa tak selesa ..jangan beli tau.


kedai etude tu betul2 depan kat sushi king ..comel je kedai die ..

My Life's Journey berkata... Reply To This Comment

Bang kaz&sis sue: Hahaha tu la pasal ..penahan korea dikatakan.


Posh76: Betul tu ..try la dear ..sure kulit nampak licin hehehehehe

My Life's Journey berkata... Reply To This Comment

Hanie: Tu la disebabkan hanie and jue la umi try guna ..memang puas hati sangat2 la hanie ..


waaa bio betul dekat setahun da..umi mcm dalam 2 bulan gi mcm nak habis je hanie ..ganas jugak umi ni pakai huhu.


memang kan ..sekali pergi seratus .. nasib baik pakai lama ..kalau tak kopek poket hambe ..tapi sangat2 berbaloi..


ada sunblock .. ada spf huhu ..bagus bagat deh ..

EyanaNoorAzlan berkata... Reply To This Comment

Umi, mak kmk dh setia ngan Safi Rania Gold..ney nya maok k product memiak tok..hihi..

adohhh, lamak gik ya mun mok g spring..tpmt mek c da jual..

DOMU-KON berkata... Reply To This Comment

umiiiiiiiiiiiiiii.....

syoknya ada koleksi camtu.. MIsz Domu jenis yang takde displin.. so benda2 yang BB cream, POwder ke.. misz domu tak suka pakai.. ada gak beli yang dari garnier..siap night cream.. and it's ended up with pembaziran..

Tahniah..umi orang yang berdisplin..

Uchi kay-f @hmad berkata... Reply To This Comment

slmt tghri umiiiiiiiiii...wah etude house tue!

dah jadi geng hanie dewlah pki brand EH...

oh psl kuiz tu?baru uchi fhm,terima kasih taw,nnti akan dibuat!

btw,yg lagu merdu mcm nk buat umi terase mcm suruh tidur tu lagu BCL..."aku tak mahu sendiri"..
hihihi..layan jelah sis!

ok daa..takecare so much sis umi!

psst,comel free gift EH tue..

Cik Rose Cute berkata... Reply To This Comment

Bestnya...

My Life's Journey berkata... Reply To This Comment

Eyana: Hihi safi rania pun best gak ..kwan umi guna cepat putih muka dia tau ..

huhu cpa ya deng .. mesti ada hari ya kitak dapat juak pergi .,.kmk tok mun c tegal anta pusak gi klinikc da juak mau gi kuching hihihihi :)

My Life's Journey berkata... Reply To This Comment

Mizs Domu: Hihi tak pe dear ..sekurangnya dear ada pakai kream untuk jaga muka ..dari tak pakai lansung :)

nakal dear ni .. tak de jugak umi ni displin ..toner tak pernah pakai pun hahahahaha

My Life's Journey berkata... Reply To This Comment

Uchi: Hahaha ni dah berjangkit gan diorang hanie jue ni ..nak jugak try ..last2 seronok jugak pakai ..

diorang ni best ..ada bgi free gift jugak :)

My Life's Journey berkata... Reply To This Comment

Sis rose: Sangat best .try la sis :)

EyanaNoorAzlan berkata... Reply To This Comment

denk, ada jual product tok kah kat cia..lamak dh mek cari, c jumpa2..

http://frozenblossomsbysenzy.blogspot.com/2012/01/etude-house-wonder-pore-freshner.html

Uchi kay-f @hmad berkata... Reply To This Comment

lagu zz tu umi,HOT songs masa uchi sdg naek remaja nerd, dgn spek mata mcm prof siap ade tali lagi hahaha...sek bek rambut belah tepi..bygkanlah...LOL!!

My Life's Journey berkata... Reply To This Comment

Eyana: Dear ..kitak cari cream etude ka? kat spring jak kmk tau ..tempat lain kmk c tau huhu ..


kalau wonder pore freshner tu ..kmk cpasti ada .. tapi rasanya ada kat spring..mun kmk ada gi kuch ..kmk cari ada ..kmk madah ar

~Nana BamBam~ berkata... Reply To This Comment

wow..best tuh..tapi bleh tahan jugak harganyer..huhu

AmirFX berkata... Reply To This Comment

Pelik jak nama jenama ya.. haha..

My Life's Journey berkata... Reply To This Comment

Uchi: Wahhh lagu jazz? Uchi ni mcm2 la tahu ..mcm internet betrgerak je la hihi


Nana: Aaaa tak tau nape mahal ..tapi tahan lama pakai hihiu


Amir: Yahhhh mun kitak minat gilak gan korea ..jenama namanya pelik pun menjadi kegilaan hihi

nur anis berkata... Reply To This Comment

saya tak pernah masuk lagi etude house..selalu elianto je..huhu

dhiera berkata... Reply To This Comment

kite tak pernah pergi etude house. rege die macam elianto jugak ke umi?

Jue berkata... Reply To This Comment

Yobih..dua bln dgasak ko?mesti pp bulat lebih ya haha guro jak hihi
Aku besa campur ngan face glam bb cream ya. Sbb nya molah muka ko kacak esp lam pix =) hihi
Dah mok 5 bln ku pakei krim ya ku rs sbb after mix ngan face glam nang jimat abis. Hasil pun kck hihi. Akucam ko juak, mun g etude alu rambang mata arghh

My Life's Journey berkata... Reply To This Comment

Dhiera: Harga nya lebih kurang umi tengok ..oke tu :)


Jue: Hahahaha amboihhhhhh ... ya la mcm mau abis jak kmk tangga ..ya kmk dengar hanie madah nya make dekat setahun ..mcm ne kah ya hihihi. ooo pake face glam ..lak kmk carik ho .. ne tau pat save juak hihi.


auk bena kata kitak ..barang2 best kjan .. mun da gaji mcm doktor habis kenak borong tok hahahaha