Rabu, 1 Februari 2012

MY DIY HAND BOUQUET

Hai semuahttp://www.emocutez.com .. Gah buat pe tu? CHAK!! Umi nampak ni!! Skodeng dari MANGKUK JAMBAN #$%@  .. Wahhhh!!! PEJAM CELIK PEJAM CELIK berjuta-juta LEMON dah masuk bulan FEBUARI lahh .. Tak terasa hambe ..


Setelah minum bertin-tin KACIP FATIMA ..http://www.emocutez.com Badan Umi mulai segar .. Kalah minum REDBULL you (Promote nampak?) .. Umi bukannya apa ... Semalam PENAT duk melayan KERENAH CUCUNDE Umi yang SUPER SONIC tu .. Penat den.


Hari ni Umi nak SHARE gan koranghttp://www.emocutez.com PROJEK DIY Umi yang dah ciap .. sebenarnya DIY HB dah lama siap, cuma .. Lupa nak POST kan. Seronok tau kerja2 DIY ni .. seronok bila ianya CIAP dan Ikut KEHENDAK kita .. hurayyyy!!!


HB ni ada mcm2 jenis http://www.emocutez.com.. Ada Fabric .. Felt .. Kristal .. Fresh Flower .. Bungga Palsu .. Bungga Dip .. Bungga Keronsang .. Mcm2 ada .. Ikut kehendak masing2 .. Ngeh ngeh ngeh ..


Jom ikut Umi zasshttp://www.emocutez.com

*
*
*
Bungga PINK dan KELABU

 Buat SIMPLE yang boleh hihi ..

Yang ni OTW mau siap
Rasa nak lilit gan kain NET ..


Pas ni nak buat pe pulak yer? Hrmmm .. http://www.emocutez.comUmi buat HB ni dari inspirasi dari Pn. Intan Norazam dan HONEY CAYANG !!! .. Kepada B2B .. Tak rugi korang terjah ..



Sehingga bertemu lagi kawan2 ..http://www.emocutez.com Majulah DIY untuk NEGARA hihi .. Tata ..Titi ..Brumm Brumm ..
Korang Rasa?

29 comments:

Honey Sakura @ eiMyLiciOus berkata... Reply To This Comment

honey cayang datang nie....ekekeekekek :P

try to combine fbric intan dan mcm umi wat nie last week tppppp mcm tak ngam sbb 2 patern kan...so takleh dok dekat dorang bergaduh....jdnya just statik satu patern jelah...patern apa???? jap2 nk p update belog!!!! 15 min lagi terjah le....ekekekeke

My Life's Journey berkata... Reply To This Comment

Wahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh honey datang sudah ..mana honey gi 2 3 menjak ni? hahhhhhhhhhhhh boleh aja ..

umi datang ni ..datang nak terjahh!!! chayok2! tak sabo nak tengok .. hb apa lagi yang dear nak buat ..yahuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu

Potrait Admirer berkata... Reply To This Comment

cantik bunga ya..lak abah bagi modal kita buat biznes jual bunga k hehehe

My Life's Journey berkata... Reply To This Comment

Potrait Admirer: Amboihhhh abah ... trm kasih hihi.Mauk umi jual bungga ka? jaul kita beli kain bang oiii ..di sri aman cda kedai kain ...hihi

Honey Sakura @ eiMyLiciOus berkata... Reply To This Comment

2 entry dlm 1 hari ngeh2!!!!! da update. sori dear kesihatan menganggu la....kebanyakkan semua entry yg da auto published :(

My Life's Journey berkata... Reply To This Comment

Hihi a a honey ..buat entri sampai dua ..suke2 .. cantik la hb dear ni ..tangan tu memang kreatif la .. ada bakat ni buat bisness :). Umi doakan dear suscess dengan apa yang dear buat ..yayyyyyyyyyyyy :)

remyhazza berkata... Reply To This Comment

cantik2... suka tgk org yg kreatif nie.....
kepuasan itu datang biler kita buat sendiri dan dipuji oleh org sekeliling.....

My Life's Journey berkata... Reply To This Comment

Remy: Trm kasih :) .. Hihi betul tu remy ..umi suke buat sendiri .. ikut apa yang dikehendaki ..tapi kalau tak dapat buat ..mest sedih huhu

mcm remy buat makanan ..semuanya kreatif dan sedapppp .. lapanya!!!

hanabunga berkata... Reply To This Comment

waaahhhhhhh so simple but nice sgt2!suka2. :)

AmirFX berkata... Reply To This Comment

Bunga apa ya? Nway, kacak jak bunga ya.. Kreatif... :D

CHU MAJORFLAVA berkata... Reply To This Comment

kiut!!boleh tempah kha?=p..mat ayi yabu!!

My Life's Journey berkata... Reply To This Comment

Hana: Trm kasih dear ..umi suke bungga nampak simple :)


Amir: Hihi .. tok bungga diperbuat dari kain .. jadikan sebagai bungga tangan :)


Chu: Trm kasih dear ..haha tempahan tidak dibuka :) .. Nakal kitak tok, jahitan kmk c berapa cantik :). Mat hari yabu juak ..ramai org makan tebu hahaha

DOMU-KON berkata... Reply To This Comment

bila tngok gmbr yg umi buat,,, misz domu rasa... wahhhhh hebatttnya umi..

ok..mungkin over menjerit disitu tapi hnslty.. misz domu tak reti dalam bab2 mcm tu..hehehe

umi siap boleh pk nak wat pe plak jap agi..hehehe

majulah umi untuk DIY... :)

My Life's Journey berkata... Reply To This Comment

Mizs Domu: Hahaha kalau dah minat memang seronok tau .. tak pe, dear pulak mesti ada hobi tersendiri jugak hihi ..


Jual HB ni? Ada yang nak beli ke hihi .. tak berapa cantik la sayang .. nak yang lebih cantik ..tu haa klik nama yang umi highlight tu .. cantik tau :)


yeayyy majulah diy untuk umi ..trm kasih dear :)

BABY(MAMA AMANA&ARIEF) berkata... Reply To This Comment

Ne bung a pegang utk org kwin tue kan?

TwIstiEs*meSti Mau* berkata... Reply To This Comment

hoo,,..skodeng ehh..cucuk mcm kasim selamat baru tau...hahah..

erm..comel laahh..,mintak satuuuu..hoho :))

eva berkata... Reply To This Comment

cutee!! pande ktk polah.. byk gik gya.. terasa mcm 3D jak... dpt polah k pin tudung ya eyh. dekat emart byk jual gya.. yobih mun kmk pande polah eyh, polah mek byk2 jd pin tudung.. len2 kaler.. uwaaaaaa best da jak..

CekbOlat-bOlat berkata... Reply To This Comment

untuk umie ? haha.. cantiklahh

budak penjara berkata... Reply To This Comment

cantiknya yg pinky tu

A Crack Mirror berkata... Reply To This Comment

wawawah....umi & DIY lah...best nyer...bagus kan mi kan buat DIY ni..meransang minda..jimat n yg pnting...PUAS HATI... terbaik lah kamu...caner dengan persiapan lain?? cer share..cer share..hehehe..

sorry mie..singgah lewat pulak..sebab asya ada urusan lah sehari-harian..tak sempat terah blog umi.. ;0

My Life's Journey berkata... Reply To This Comment

Mama: A a a mama , ni bungga untuk orang kawin hihi


Twisties: Hahaha tak bleh ..


Eva: Hahaha nakal kitak tok, senang jak buat ya dear .. lak kmk buat tutorial ar .. mst kitak pat punya, chayo!!


Cekbolat: Trm kasih cekbolat ..muahh


Budak penjara: Wahhh lama tak jumpa budak penjara .. trm kasih :)

My Life's Journey berkata... Reply To This Comment

Asya: Persiapan biasa2 aja dong . tak da yang special hihi ..amboihh mcm bunyi slang belah sane je ..


Huhu trm kasih dear .. umahhh!!! tak pe dear, kalau dah kat umah mesti ada aktiviti bersama kawan2 ..ibubapa .. umi tau tu .. tak pe tau


yang penting dear jaga kesihatan dan happy selalu ..yayy

Cik Rose Cute berkata... Reply To This Comment

wah...kreatif jugak umi nie hehehe

My Life's Journey berkata... Reply To This Comment

Sis rose: Hihi trm kasih sis ..minat .. sebab bosan tak de kerja sabtu minggu hihi

Hanie Dew berkata... Reply To This Comment

buat HP casing untuk kitorg. hahaha

nur berkata... Reply To This Comment

oohh sangat kreatif la umi ni :) cantikk hb

My Life's Journey berkata... Reply To This Comment

Hanie: Hahaha amboi hanie .. casing hp? ape tu ar .. blur umi hahahaha

Nur: Trm kasih dear ..tak susah nak buat :)

Jue berkata... Reply To This Comment

wah seyesly kacak aie pa ko polah ya!! aku pun suka juak DIY tok sbb ley molah xtra income hehe

Tanpa Nama berkata... Reply To This Comment

Umi,, boleh bagi tunjuk ajar mcmana nak buat pemegang tu??

email kat sy; shinokomi@yahoo.com