Isnin, 30 Januari 2012

JALAN-JALAN DI ETUDE HOUSE


Mat pagi semua ..http://www.emocutez.com Wah hari nie hari dah UJUNG JANUARI .. Cepat sungguh masa berlalu .. Hurayyy!!! Seronoknya dia. Hrmm oleh kerana Umi belum tau apa nak POST .. Jadi Umi buat la kesinambungan CITER JALAN-JALAN hihi ..  

Selepas .. jumpa KAKAK IPAR and ABANG ..http://www.emocutez.com En. Abah pun terus pulang ke KAMPUNG .. Umi pulak jejalan gan diorang KAKAK ... Lepas Isyak .. Kami sambung jalan lagi .. Lepas BOULEVARD ... Destinasi seterusnya di SPRING .. 

Umi suke kat SPRING .. http://www.emocutez.comSebab kat sana banyak lagi PILIHAN .. Lepas je SHOPPING .. Umi heret KAKAK and ABANG gi ETUDE HOUSE .. Yahooo!!! Oleh kerana KAKAK dah terpengaruh gan Umi .. Umi show kan die untuk beli AURA dan LOOSE POWDER etude house ..

Lepas tu .. Oleh kerana KEGIGIHAN http://www.emocutez.comUmi jadi Pakar runding Imej Kakak .. Diorang hadiahkan Umi Free LOOSE POWDER and Dot dot dot .. gambornya lupa nak SNAP.

*
*
*

Krim MAK and GOLDEN RATIO
Beli minggu sebelum jumpa KAKAK and ABANG

 Untuk SHADING hidung .. dan tulang pipi

Bukak PENUTUP de krim 
Campur gan BB Cream, Aura dan ni ..buat muka
LEBIH GLEMOR .. Pangg!!

Gambar di Belakang Kedai



Umi :
 Kak .. mane satu pekerja ETUDE HOUSE?

Kakak : 
Yang sebelah kiri tu pekerja ..
 Yang sebelah kanan MANAGER hahaha.

Umi:
 Amboihhh .. mentang2 ..baju same kaler ..

Psttt ...http://www.emocutez.com Umi dah Usha barang yang EYANA nak. Wonder Pore Freshner, Umi ada nampak .. Harganya around Rm 64.59 mcm tu kalau tak silap .. kalau silap jangan marah. AMPUN TUANKU!! hihi



Sehingga bertemu lagi kawan2 .. http://www.emocutez.comZam zam ala kazammmmmmmmmmm ..
Korang Rasa?

16 comments:

EyanaNoorAzlan berkata... Reply To This Comment

Morning Umiii!! rindu ehhh...mok ikut g cia...mencikkkk kat ctok xda etude..kmk mok nok ya.. uwekkkkkk ;(

My Life's Journey berkata... Reply To This Comment

Eyana: Hihi nakal dear tok ar .. mesti dapat punya .. kmk yang dari sri aman dapat ..kitak mesti pat ..

hah embak Mr. Right kitak dear ..mesti nya mauk ya .. chayok2!! mun kitak tangga dikpun ..baru kitak tau apa yang kitak inginkan .. rambang mata ..

EyanaNoorAzlan berkata... Reply To This Comment

mun kmk kat cia mok kmk angkut Mr ya g Spring..tok kmk kat Labuan ohhhh..huhu..last week da nya round2 g spring, nya jumpa juak etude house ya..skali nya tgga ramey org mpuan trus nya cmok beli...pangg!! hampa mek..hahaha

Uchi kay-f @hmad berkata... Reply To This Comment

slmt pagi tuan manager hahaha!!!!

sis umi,lagu kat blog tu mmg lagu lame pandai umi teka!

okeh iyer takecare & happy nice day..

Redbloodsnow berkata... Reply To This Comment

Kat the spring nang syorga ko mun nk bershopping. bykkkkkk pilihan kat cya...hehhe.

btw, cute da jak baju ktk

Uchi kay-f @hmad berkata... Reply To This Comment

sis umi sbnrye uchi dah lame cari lagu ni...det songs make me happy,why? tunggu sumtink dlm blog arr..omg!!!

"Di sini ku bentangkan permaidani yang berbaldu
Hanya untuk kita mahkotakan nurani dan naluri
Di sini damailah hati yang resah dan kecewa
Antara kita ada lebihnya mungkin terlindung indahnya.."

CekbOlat-bOlat berkata... Reply To This Comment

haha.. manager? grrr.. mane2? nk kasi pnampor buleh? hee :33

dhiera berkata... Reply To This Comment

selamat tengahri cik manager. kite tak pernah pegi etude house. lalu jerk~ hehee

remyhazza berkata... Reply To This Comment

best nyer shopping.....

DOMU-KON berkata... Reply To This Comment

misz domu pernh msuk sbb ada entri yg umi dulu citer sal cream kt sna tapi cam blurr je bila msuk.. lagipun misz domu tak reti mkae up..hehehe

A Crack Mirror berkata... Reply To This Comment

Amboi2...da naik pngkat rupenyer...kalau asya singgah etude leh dpt diskaun x?nnt asya gtau nama umi..agak2 dpt baper %?hehehe...

Erm yerla tu....kat kchng..so far ada spring jer la yg best sket...now asya kt rumah...area2 rumah ni pun ada etude...tp xpernah msk..apa beza brg etude ngan elianto?umi tahu x?share la sket.... :-)

AmirFX berkata... Reply To This Comment

Mat petang Umi! KMk jarang dah g ke the sprong... Wasehhh.. Nang ada rupa kedak manager.. haha..

CHU MAJORFLAVA berkata... Reply To This Comment

miak kecik..hehe..belum juak ktk tukar header tek...aie,tukar g.=p

eva berkata... Reply To This Comment

aie ktk suka g spring juak.. pa xda nemu ktk ow.. hoho.. rya mek mok g utude, tutup! coz mek tym taun baru cina ahhahaha.. lak ingin mek usha.. nggu duit masok dengg..

deng, mun g spring pdh eyh.. mok jumpaa!!

mMoOnN aAlLeEaA berkata... Reply To This Comment

kamek mun balit kuching jarang nak ke SPRING.Rasa jauh bagi kamek yang diam di Tupong

lyza berkata... Reply To This Comment

Bestnya shopping..tapi saya tak pandai make up..slalu guna lisptik je..:)