Rabu, 11 Januari 2012

WORDLESS TAK BERAPA WEDNESDAY

Mat pagi semua http://www.emocutez.com.. Gah buat pe tu? Harap korang CIHAT selalu .. Hari ni hari WORDLESS WEDNESDAY .. Tapi hari nie Umi buat Tak berapa WEDNESDAY yer ..

Tanpa membuang masa ..http://www.emocutez.com Jom ikut Umi Zasss

*
*
*

 Kasih sayang seorang IBU
Comel la miaw nie

 Amboihhhh ..
Pandai KISS jugak hihi

 1x3= 70
Pandainya CIKGU nie .. ngeh ngeh ngeh ..

 Kepercayaan kepada TUHAN
Kesetiaan kepada UMI dan ABAH
Jangan mare :)

Ko ingat ko je nak CANTIK
Aku pun CANTIK gak .. hihi
RAMBUT baru ..you 

http://www.emocutez.com Agak- agaknya GAMBOR mane korang suke? Ci citer ci citer .. Sehingga kita bertemu lagi kawan2 .. Zam zam ala kazammm ..
Korang Rasa?

25 comments:

CintaZulaikha berkata... Reply To This Comment

kucen kissing tuh mmg kiut...fall in love ke apa tuh..

khairul berkata... Reply To This Comment

haha gambaq last paling lawak

Honey Sakura @ eiMyLiciOus berkata... Reply To This Comment

hahahahahahahahahahahaha......ekekekekekeke (guling gelak2 tgk yg pakai rambut pink pink tu)

Adam Malaysian Idol berkata... Reply To This Comment

wakakaka .... nang ada umi lok ... macam2 jak ... lucu2 pic ya aih ... mek suka kesemua pic ya ... caiyokkkk!!!

dhiera berkata... Reply To This Comment

adoyaiii..
suke gambar 3. macam bijak2 je kucing ni~

Kazman & Sue berkata... Reply To This Comment

yg berdiri tu yg best.... macam nyanyi lagu negaraku daaa........

EyanaNoorAzlan berkata... Reply To This Comment

Ngeee...ngegeh juak pusak last tok..kaler pink gik rambut ya..haha..paling menang mek suka pusak no 4..hihihi..kacakkk!

Potrait Admirer berkata... Reply To This Comment

ai umi tok pusak diri pun ada tpi g amik gmbar pusak lain hehehe..lak abah latih pusak2 kita bt posing maut hihi..

My Life's Journey berkata... Reply To This Comment

Potrait Admirer: Amboiiii abah ..ya la abah ya, orang mintak gambar pagi2 ..nya lupak mauk bagi .. ne ndak gambar pusak lam google ya jadi mangsa hahahaha


Cinta zulaika: Hihi umi pun terkejut ade jugak kucing pandaipose mcm ni hahaha


Bang khairul: Umi pun ketawa tengok bang :)


Honey: Hahaha amboi guling2 ye ...nak join :)


Adam: Auk ..kita tok enserey cikit ..gila2 palak utak :)..pat kit post entri adam :)


Dhiera: Hahaha tu la pasal, mcm mana leh bergambar mcm ni kan :)


Bang kazman &sis sue: Haha kan kan mcm menyanyi lagu negaraku kan?


Eyana: Cayang!!! kejawak jak upa pusak2 nak? hahaha

DOMU-KON berkata... Reply To This Comment

suka kucing baca buku.. suka kucing yang berdiri camtu..hebatla..

senang citer..misz domu suka semua kucing..ngeh2

Redbloodsnow berkata... Reply To This Comment

wow! pink kooo rambut nya. hhahahahahahaha. nya nak ngalah penyanyi Pink lah ya :D

Uchi kay-f @hmad berkata... Reply To This Comment

slmt tghari umi!

like kucing yg kiss tue..muahx3....hahaha.opss

adoyai last kucing dgn rambut pink color tu tak boleh belah...luculah sis umi!

Uchi kay-f @hmad berkata... Reply To This Comment

btw,iyer sis umi,uchi mmg ade koleksi novel karya RAM tue..suke watak laksamana sunan tue..sume sekali ade 5 novel ...so far terbaeklah novel yg uchi bace ni...mmg ohsemmm..

klu bace mesti masuk dlm mimpi ,...hahaha...klu xcaye pi tanye pn.zie madini,sbb beliau pun peminat novel ni jugak!

My Life's Journey berkata... Reply To This Comment

Mizs Domu ..happy birthday dear ..umi pun suke kucing berdiri tu :)


Zie: Hahaha emperna kitak ya eh hahahaa ..mun nya nyanyi gerenti c faham you haha



Uchi:Haha cute kan kucing rambut pink tu .. yang kiss tu pun boleh tahan haha ..waaaa banyak koleksi ..sesungguhnya novel awang murshid tu kalau di buat movie mesti hot uchi ..best imaginasi dia kan?

Uchi kay-f @hmad berkata... Reply To This Comment

yeke umi blog uchi best? omg! *senyum sambil ttp mulut dgn tgn*

terima kasih byk2...

klu bestkan kena cakap...

blog uchi ..ohsemmmmmmm! hahaha *mereng suda si uchi ptg2 ni*

wah tajam mata umi,bole pasan model dlm cover novel "BP" tu iyer..

umi mmg ade ke novel tu?
tapikan umi,uchi tak setuju klu dimoviekan..sbb rasenye tiada yg layak nk pegang watak saifudin@laksamana sunan even aaron aziz pun...itu pndpt uchilah..

btw,sugeng dalu..

Uchi kay-f @hmad berkata... Reply To This Comment

uchi rase mcm mata sis umi pun ade model cover novel tue..!!!

hihihi...just kidding ..

peace yo!

eva berkata... Reply To This Comment

ahhahha cute da jak cdak tok ow.. sejok mata dan hati ngga cdak hehe

ciK LyndaWawa berkata... Reply To This Comment

ngutik ada rupa pusak yang last ya lok..hehe

A Crack Mirror berkata... Reply To This Comment

Umiiiii...imsori..lama xjnguk..cz broadband da xpired...xbyr2 lg...kah3....tu yg lama x singgh tu...n lg satu...by this week asya akn hbs xam..doakan asya blh buat even study lastminit k..hhehehehe...

Huh!apeda umi ajar asya tgk gmbr kiss2 ni...asya bwh 18 lg...xbaik tgk gmba2 camtu..ahahahaha... *rasa drk pn suci la tek..*

My Life's Journey berkata... Reply To This Comment

Uchi: Wahhhhhhhhhhhhhhhhhhh panjangnya!!!! bestnya .. amboihhhh ...umi ada bagaikan puteri dan sang ratu .. best kan kesinambungan cirita tu kan?


umi sangat sokong apa uchi cakap ..rasanya tak de siapa dapat mainkan watak laksamana sunan ...even heroin pun tak dapat kan?


hah unggu karmila pun umi ada .. tapi semua novel tu orang pinjam tak kasi umi balik tau ..sedihhhh ...


hahaha amboi ..pandai ar meyakat ..betul mata cover novel tu mcm mata erra tau

My Life's Journey berkata... Reply To This Comment

Eva: Auk dear ..tangga pusak buat emosi kita teang kan ..tangga olah nya mancai gilak


Wawa: Haha auk rasa model jak hoh

My Life's Journey berkata... Reply To This Comment

Asya: Hihi amboihhhhh ..tak pe dear ..even beruk band dear tak dibayar ..umi mesti tau asya bz denagn tugas sebagai pelajar.


hahahaha ..nakal ar .. cubit karang ..asya 18 ek? comelnyaaaaa ..dah la cantik ..best umur masih muda :)

Rtp Farra Arisha berkata... Reply To This Comment

fuh, kucing pun punya pelbagai aksi, gaya dan personalitinya yang tersendiri. curlasss sungguh ckckckck

Zul n Azizi Boarding Pets berkata... Reply To This Comment

Salam Umi Abah,

Suka tengok pic kucing yang last tu...aw..aw..aw...hehehe..anyway nice blog...Umi abah suka kucing ke?

BTW kami dah follow blog Umi Abah..jangan lupa singgah & follow blog kami lepas ni ye... :-)

www.mylovely-cats.blogspot.com

Hanie Dew berkata... Reply To This Comment

aku suka gambar 3 & 4. lucu. tambah tambah lagi dengan caption yang lucu jugak. kahkahkahkahkah.