Isnin, 10 Disember 2012

UPDATE SCAN 32 WEEK


Mat petang semua!!http://www.emocutez.com Mcm mana hari nie? Harap kawan2 semua CHAT dan GEMBIRA selalu .. Umi? Semakin CHAT dan CUMIL hendaknya hihi ..


http://www.emocutez.com Haa pagi tadi tak sempat nak UPDATE .. Sebab ada Meeting .. Ada Meeting .. Ada MAKAN .. Part yang Umi suke hihi (^_^) .. Toink2 .. Sebelah petang pulak Umi gi MCH .. Itulahlah RUTIN bakal MOMMY sebelum BERSALIN ..


Alhamdulilah ..http://www.emocutez.com setelah minum AIR GULA minggu lepas (06.12.2012) .. GULA dalam darah Umi ok .. 5.8 .. Yayyy .. Hari khamis nie pergi lagi ke MCH lagi untuk jumpa PAKAR .. Nak tahu perkembangan Umi selepas masuk WAD minggu dulu ..


http://www.emocutez.com Tadi Umi SCAN .. Dah masuk 32 week ..  Alhamdulilah berat die 1956gm. GIRL or BOY? Hihi .. Umi pun tak tahu .. Yang pastinya Baby asal nak SCAN mesti bagi TENDANGAN super saiya die .. Malu kot hihi .. Tak pe2 nanti lahir baru kite tahu JANTINA die yer ..

*
*

Minggu ke-32 :


Jari tangan dan kaki telah tumbuh sempurna, begitu pula dengan bulu mata, alis dan rambut di kepala bayi yang semakin jelas. Lanugo yang menutupi tubuh bayi mulai rontok tetapi sebagian masih ada di bahu dan punggung saat dilahirkan. Dengan berat 1800 gram dan panjang 29 cm, kemampuan untuk bertahan hidup di luar rahim sudah lebih baik apabila di dilahirkan pada minggu ini.
Kulit bayi semakin merah, kelopak matanya juga telah terbuka dan system pendengaran telah terbentuk dengan sempurna. Kuku dari jari mungil tangan dan kaki si kecil sudah lengkap dan sempurna. Rambutnya pun semakin banyak dan semakin panjang. Bayi sudah mulai bisa bermimpi.



Sehingga bertemu lagiu kawan2 ..http://www.emocutez.com Tata .. Titi .. Brumm Brumm ..
Korang Rasa?

9 comments:

aanie berkata... Reply To This Comment

perghh kuat tu..tendangan super saiya lagi...hehe...

xpe, baby nak bg surprise kt umi tu...

Remy hazza berkata... Reply To This Comment

main tentang2 ye...dah mula nakal dari dlm perut lagi nie....he3......
tak sabar nak tunggu dia kuar kan umie?????

khairul hassan berkata... Reply To This Comment

mesti Umi x sabar kan...best tau ada baby :)

Deq's Qienz berkata... Reply To This Comment

alahaii time preggy plg best kan.9bln bb dlm perut.smg umi n bb sihat2 saja. n slmt semuanya nanti ya..salam kenal

Zurae berkata... Reply To This Comment

Dah 8 bulan larh!!! hehe
Cepat je masa berlalu kan...
Baby nak buat surprise tuh!!! xpe boboy or gegurl... janji semuanya ok!!!
Kecapi pengalaman ini sebaik mungkin ;)

zulhilmi tempoyak berkata... Reply To This Comment

Alhamdulillah... moga semua selamat ye ummi.. :)

Riena Haiqal berkata... Reply To This Comment

hahahahah,.. saya pun baru je scan baby haritu...03.12.2012.. tapi belum nampak jantina lagi.. sama gak mingkin dia malu nak tgk kan... dia bagi tumbukan berap ar..

Nursaila Norman berkata... Reply To This Comment

awesome..kena kick dgn baby memori paling best tu.. hehe :)) semoga umi dgn baby sihat2 ye..

Domu-kon berkata... Reply To This Comment

wah... baby tu belajar karate tau.. senang t kelaur boleh jaga diri sendiri..tak sushkan umi n abahnya..hehehe


wahhhh..dear..lama xsinggah sini.mmaaaffff...