Selasa, 18 Disember 2012

ALHAMDULILAH REZEKI


Mat tengahari semua!!http://www.emocutez.com Hari nie baru Umi berkesempatan nak UPDATE .. Semalam tak dapat UPDATE sebab der KERJA cikit hihi ..


Seperti yang kawan2 sedia maklum ..http://www.emocutez.com Hari nie merupakan PAYDAY TIME!!! Hari yang ditunggu2 oleh semua Umat yang Bekerja haha (Atau Umi sorang yang suke lebih hihi) .. Amboihhh ... Seronok nampaknya .. Mesti la SERONOK ... Tak sabar jari jemari ni nak CLICK sana sini ...


http://www.emocutez.com Pas Click sana sini ... jadi MUFLIS hihi .. Alhamdulilah BONUS pemberian PM kita membolehkan Umi rembat sesuatu yang menjadi IDAMAN Umi .. Lebih2 lagi BONUS kali nie ada banyak sikit dari sebelumnya. BERAPA? Mana leh gi tau ...


Alhamdulilah ..http://www.emocutez.com Selesai sudah Umi merembat BREAST PUMP .. STARTER KIT dan SET BERSALIN .. Gunakan sebaik baiknya BONUS yang diberikan hihi .. Amin2


http://www.emocutez.com Kawan2 pulak mcm mana? Sehingga bertemu lagi kawan2 ..Tata ..Titi ..Brumm Brumm ..
Korang Rasa?

15 comments:

Za Noh berkata... Reply To This Comment

wah. best2... tahniah... payday..


eh, lamak kmk sik ke ctok berkomen... dh tunang ktk ka?suprise mek koh...
semoga happy ever after deng :D

Za Noh berkata... Reply To This Comment

eh...salah...dh nikah :)

My Life's Journey berkata... Reply To This Comment

Za Noh: Hihi ..trm kasih dear .. dah preggy juak kmk tok ..cepat masa berlalu kan ..

kmk pun dh lamak c blogwalking dear .. mun nak jalan pun c jauh ..c berapa nak aktif mcm dolok hihi

Nursaila Norman berkata... Reply To This Comment

saila belum keluarkan duit lagi,nk tulis bajet dulu baru keluarkan..nnt habis ntah kemana2 saila bt..huhu

Kazman / Sue berkata... Reply To This Comment

haaa3x... seronok la umi dapat bonos yee... tahniah... rezeki untuk baby yg bakal lahir nanti jgn lupa...

Zurae berkata... Reply To This Comment

Seronoknya orang dh payday!!! Siap bonus lagi... jeles ai hihi!!!
Zura next week baru gaji huhu...

X sabar nak tau breastpump n set bersalin pilihan umi...
Nanti wat la entry pasal tu...
X sabar tunggu ur update ;)

dhiera berkata... Reply To This Comment

best ye umi.. kite bonus xda.. gaji pun masuk 2 minggu lg kot.

Riena Haiqal berkata... Reply To This Comment

heheheheh.. saya pulak kan dear lagi happy.. hujung bulan jak terima duit dari husband.. heheheheh best juga tu.. heheheheheh..

My Life's Journey berkata... Reply To This Comment

@Nursaila NormanHihi tak pe dear ..nanti dah de baby .. pasti tak sempat nak beli barang untuk diri sendiri hihi

My Life's Journey berkata... Reply To This Comment

@Kazman / SueHihi .. bonus untuk bbay la nie bang haha .. alhamdulilah .. gunakan sebaiknya untuk baby ..barang mamanya belum dibeli lagi uuuu

My Life's Journey berkata... Reply To This Comment

@ZuraeHihi ok dear ..nanti umi pi tau ye bila barang sampai .. barang ni sampai dlm 2 minggu lagi ..haiya sedih pulak rasa hati ni hihi

My Life's Journey berkata... Reply To This Comment

@dhieraHihi .. tak pe dear .. 2 minggu lagi dear pulak yang loaded ..kami ni pulak bakal bankrup hihi

My Life's Journey berkata... Reply To This Comment

@Riena Haiqal A a betul tu dear .. dapat duit dari suami lagi best .. umi ni dah da duit poket sendiri ..segan pulak nak mintak hihi

Remy hazza berkata... Reply To This Comment

best nyer umie....
dapat bonus dan juga pay day........

khairul hassan berkata... Reply To This Comment

best nya dpt bonus...abg x sabar nk tunggu 24hb ni :)