Khamis, 13 Disember 2012

SET BERSALIN NONA ROGUY VS TANAMERA



Mat pagi semua ...http://www.emocutez.com Lama kan Umi tak UPDATE ENTRI .. Bukannya apa .. Umi nie ada IDEA tapi pengolahan AYAT tu tak KESAMPAIAN .. Nak kena masuk SEKOLAH balik nie hihi ..


 Set bersalin Nona Roguy@NR

Set Bersalin TANAMERA@Spa



http://www.emocutez.com Setelah berbulan-bulan Umi membuat TINJAUAN .. Hasil TINJAUAN didapati .. Umi memilih sama ada mengunakan Set dari NR atau Tanamera .. Mula2 tu nak je ambik set NR tu .. Pas tu berlakulah PERGOLAKKAN JIWA untuk memilih NR atau TANAMERA.


Kenapa tak cuba AMWAY http://www.emocutez.com .. LEESA .. JAMU MAK DARA atau SENDAYU TINGGI? Hrmm .. Umi pun tak tahu .. padahal harga lebih kurang .. Mungkin disebabkan oleh PEREDARAN MASA kot hihi.


Setakat ni Set NRhttp://www.emocutez.com paling diminati dan banyak yang sukakan PRODUK nie .. BERKESAN dlm menurunkan berat badan disamping tiada masalah SEMBELIT. Manakala TANAMERA nie pulak berasaskan SPA(Best2) .. Lebih untuk kegunaan Luaran sahaja (Bagus2 hihi) .. Tak perlu RISAU dalam BF baby nanti ..


http://www.emocutez.com Hrmmm nie buat Umi tak SABAR nak beli ni .. Nak kembalikan rupa KENDERAAN asal dikatakan hihi. Tak lama lagi Hari GAJI akan tiba .. Alhamdulilah ada BONUS .. Insyaallah Umi rembat terus set bersalin disamping beli benda lain .. Hip hip HURAYYY!!


Sehingga bertemu lagi kawan2 ..http://www.emocutez.com Nak gi MCH jap .. Brumm Brumm .. Jaga diri tau .. Chak!


Korang Rasa?

7 comments:

Fiza Rahman berkata... Reply To This Comment

Ramai jug yg suka dgn NR. Tapi saya pakai set SHAKLEE.

Bestnya nak dpr bonus.

aanie berkata... Reply To This Comment

x penah pakai set pantang ni sb anak sy G6PD...xleh mkn jamu....huhu...

Riena Haiqal berkata... Reply To This Comment

dulu saya pakai mustika ratu je... tapi tak makan semua sebab haiqal kuat kuning... tak habis pun.. hehehehe
sekarang ni mo try lain lagi

Zurae berkata... Reply To This Comment

Zura pun pening nak pilih 2 set bersalin ni aritu...
Dua2 ada kelebihan masing2...
Now dah xyah pk dah... dah pilih pun set bersalin pilihan ati ;)

eVa berkata... Reply To This Comment

wahhhh pilih ekot hati n dr review org jak deng... mesti bby tak comel abis kedak ktk.. muka ktk kedak patung dear :)

Domu-kon berkata... Reply To This Comment

pening jugak erk..kena fikir..mana nak cari produk pelangsingan badan lagi..ingatkan..lepas beranak semua setel..ish2.. kalau lelaki tak hargai usaha wanita2 di dunia nie.. memang boleh lempar ke parit lah jwpnnya..hehehe

p/s: moga umi sihat selalu..amin

Remy hazza berkata... Reply To This Comment

beli mana yg berkenan dan berkesan........ harap2 semua dah sedia bila baby kuar nanti......