Khamis, 27 Disember 2012

JOM LAYAN

Mat pagi semuahttp://www.emocutez.com ... Dah SARAPAN? Jangan tak sarapan tau .. Hari nie Umi nak tunjukkan kat kawan2 ..Satu VIDEO yang BEST .. Umi terjumpa kat FB .. Kalau kawan2 duduk sorang2 sambil tengok VIDEO nie .. memang ada feel ..


Nak tau video apa tu?http://www.emocutez.com Jom ikut Umi zass

*
*
video


Haa mcm mana? BEST tak?http://www.emocutez.com yang nak jadi Mommy n Daddy to be ni mesti ada Feel yang lebih .. Mcm Umi hihi .. Rasa mcm nak buat je VIDEO baby mandi nanti laa haha .. Nanti die dah besar dapat tunjuk kat die kan? waaa (SS Dah Umi ni haha) ... 

http://www.emocutez.com Sehingga bertemu lagi kawan2 ..Take care semua!!
Korang Rasa?

8 comments:

Remy hazza berkata... Reply To This Comment

menarik umie......
video mandi manda baby.....comel nya bila dia mandi...... enjoy dgn air tu...sampai pejam mata......

My Life's Journey berkata... Reply To This Comment

Bang remy: a a bang ... tak nagis baby tu kena air sejuk ..tertidor pulak tu ..memang best doc tu mandikan die kot hihi

Fiza Rahman berkata... Reply To This Comment

Alaaaa...tak bley tgk lah video tu.

Domu-kon berkata... Reply To This Comment

best jdi baby tu..dapat tidur dengan lena even tgah dmndikan..hehehe

Hanie Dew berkata... Reply To This Comment

hello dear..lama tak ke sini.ni baru ada kesempatan sebelum bz kembali memandangkan dah hujung tahun..

tak pat tgk vid tu kat ofis. tgk kat umah nnt la.

how's your baby? tak sabar nk tgk anak umi.

dhiera berkata... Reply To This Comment

senyum2 kite tengok baby ni mandi~
pandai tutup mata elak dari masuk air tp mulut keluar masuk je. hehe
comel! geram btl..

Uchi kay-f @hmad berkata... Reply To This Comment

hehe..nnti sis umi dah ade baby kasi rakam ok!

oh babyx2...:)

Zurae berkata... Reply To This Comment

suke2!!!! comeynya baby...
x sabar nak jumpa baby sendiri