Selasa, 2 Oktober 2012

CUBA TEKA?


Mat petang semua!!http://www.emocutez.com Seronoknyaaaa .. Hari nie HUJAN .. Sejuk je mata memandang (^_^) .. dah nak MUSIM HUJAN kot .. MOOD Umi hari ni 50-50 .. Sedih dan Gembira .. Mcm mana tu hahaha?


Ishk2 ..http://www.emocutez.com Umi ni kalau tak MELALUT tak sah kan? Pada 2 minggu yang lepas .. En.Abah balik dari TRAVELING .. Mcm biasa .. En.Abah pasti akan bawak sesuatu dari HUTAN hahaha ..


Jom ikut umi zasshttp://www.emocutez.com

*
*
*
 Apakah ini?
Baunya mcm HONEY DEW tau ..

 Begini rupanya selepas dipotong ..

Selepas dimasak .. rasanya mcm TERUNG ASAM tau ..
Hairan jugak ye? Goreng dengan Lada pun sodap  ..


http://www.emocutez.com ada sesiapa PERNAH tengok buah ni? Meh2 kita main TEKA TEKI (^_^) .. Esok Umi tak de kat opis sampai la hari JUMAAT .. Sebab Umi gi KURSUS .. Dan Umi pasti .. Kalau orang tengok MUKA Umi .. pasti TOLEH 2 Kali ..

Kalau CANTIK tak pe ..http://www.emocutez.comNi dah mcm JO-ON dah Umi tengok Umi ni hahaha .. Ruam kat muka makin teruk .. Berkedut2 Umi tau .. kalah NENEK KEBAYAN  hihi .. Kalau gi kursus dapat pakai TOPENG kan BEST .. 

Ecehwah ingat nihttp://www.emocutez.com KURSUS MASQUERADE ka hihi .. sehingga bertemu lagi kawan2 ..Tata ..Titi ..Brumm Brumm ..
Korang Rasa?

9 comments:

Cik Saila berkata... Reply To This Comment

pembawakan baby kot umi..xpe,nnt dh bersalin mesti comel2 mcm dulu2 blk :)

My Life's Journey berkata... Reply To This Comment

Cik saila: Harap mcm tu la dear ..susah hati tengok diri mcm ni ..harap baby chat ja (^_^) ..amin2

Riena Haiqal berkata... Reply To This Comment

mungkin pembawaan baby dear.. saya sekarang ni makin banyak pula bintik2 hitam kat muka.. lepas tu jerawat mak ai makin sedap jer duduk kat muka ni..dah guna cream yang saya selalu guna tetap gak tak dapat nak hilang ..tanya doktor dia kata pembawaan baby..a duhai

Domu-kon berkata... Reply To This Comment

hehehe..sabor jela dengan muka tu umi..maybe ada lah tu baiknya..take positively la.. macam mana muka tu pun..incik abh confirm makin sayang..ye dak..take care yer..ok buah tu..macam buah betik nampak..entahlah..ke tu buah kacukan betik dan honey dew..hehehe

D Yatie berkata... Reply To This Comment

@Cik Saila kite nak menyibuk... kecik dunia ni dlm alam maya...cik saila...umi ni kwn kte ms form 4 form 5 tau...kwn kepala senget...hahahhaha...n umi aka pina, cik saila ni 1 u dgn kite...1 tempat kediaman...tp cuma bertegur sapa kt alam maya...hahaha...

khairul berkata... Reply To This Comment

sabaq yer Umi

Kazman / Sue berkata... Reply To This Comment

buah apa ye tu umi.... macam buat tembikai susu tapi bujur la pulak yeee....

Remy hazza berkata... Reply To This Comment

tu buah kundur ke umie..... he3... cam ler remy tahu kundur tu camner......

CHU MAJORFLAVA berkata... Reply To This Comment

kembang ek liur....whuaaa...lapar