Isnin, 15 Oktober 2012

PANCAKE COKLAT .. NYAM NYAM!!!


http://www.emocutez.comMat pagi semua!! Hari nie awal pulak Umi POST ENTRI kan? Hihi .. Dengar citer .. Ada KEMUNGKINAN Bilik Operasi kami ni akan TUTUP .. Hip hip hurayy!! Mudahan benar cerita ni .. Dapat laa Umi berehat SABTU AHAD .. Yayy .. Amin


Hari ni Umi nak citer tentanghttp://www.emocutez.com PAN CAKE. Sape yang suke PAN CAKE? Rupanya sesenang A B C je buat die tau .. Jom Iku Umi zass

*
*
*
 Cari bahan2 di SUPERMARKET

 Yang penting sekali tepungnya .. (^_^)

Tada .. siap sudah!!
Ni bukan Umi buat yer .. 
En. Abah jadi CHEF COOK kita (^_^)


http://www.emocutez.com Haa mcm mana? senang je kan? SEDAP .. CEPAT dan MEMUASKAN!! Kalau buat Tepung HOMEMADE mesti lebih SEDAP kan?


Sehingga bertemu lagi kawan2http://www.emocutez.com .. Selamat Mencuba (^_^)!!!



Korang Rasa?

10 comments:

Remy hazza berkata... Reply To This Comment

pancakes....
jab lagi remy nak pi mkn kat dapur pastry..... he3..kena yg panas2...letak butter ngan maple syrup.... memang best! hujan pulak tu kat luar....

Riena Haiqal berkata... Reply To This Comment

wah pandai nya dear buat pancake.. saya ni tak reti nak masak2 macam tu.. aduhai nak belajar dari umi la ni.. heheheh

My Life's Journey berkata... Reply To This Comment

Bnag Remy: Wahhh bang remy nak buat pancake ..sedap ni ..makan berkeping2 pun tak da hal ..asal ada syrup dan coklat ..nyammmmmmmmmm nyammmmmm

makan panas2 nih sedap bang!!

My Life's Journey berkata... Reply To This Comment

Riena: Hihi nakal la dear ni ..asal ada tepung instant tu mesti jadi punya dear ..kalau nak buat tepung sendiri pun ok gak .. janji ada tepung, bikarbonate,butter,krim tatar,susu,garam,telur, syrup dan coklat ..dah jadi tau ..cuba dear google .. mcm buat lempeng pancakes ni dear ..

The girl in the selebet scarf berkata... Reply To This Comment

susah2 buat jela lempeng, hehe

Zie Madini berkata... Reply To This Comment

eee nyaman li jak, umi. mok try polah eh kelak. hehehe

My Life's Journey berkata... Reply To This Comment

The Girl: Hahaha ..lempeng pun sedap jugak dear (^_^)


Zie: Haha ..try yunk .. pasti c jemu bila tga nya comel n gebu

♥ Nana BamBam ♥ berkata... Reply To This Comment

tu pan cake ala barat ek?

nanti nana nak cube la dear..sebab asyik buat pan cake aLa melayu jer..haha

Domu-kon berkata... Reply To This Comment

yum2x.. nak sikit..hehehe..bgusnya cik abah tu..

Uchi kay-f @hmad berkata... Reply To This Comment

emm chef abah sgt berbakat !!!!