Rabu, 10 Oktober 2012

BEDUNG BABY

http://www.emocutez.comMat petang semua!! Huhu termegah2 Umi naik TANGGA .. Beratnya Umi rasa badan Umi ni tau .. Dari 41 kg jadi 48 kg .. Umi sekarang nampak sungguh COMEL dan GEBU dari BIASA .. Ecehwah!!! ..( Sila muntah ke tepi haha).

Hari nie Umi nak citer pasalhttp://www.emocutez.com BEDUNG BABY .. Bila ada KELAPANGAN .. Ringan je jari jemari Umi gi cari web site yang jual barang BABY nie .. Baru Umi tahu .. bagaimana rasanya KETERUJAAN para2 Mommy to be nie ..

http://www.emocutez.com Sampaikan En. Abah menegur .. KEPERLUAN Umi sendiri  .. Umi diabaikan hihi .. Tak pe .. Keranamu MALAYSIA!!

Jom Ikut Umi zasshttp://www.emocutez.com

*
*
*
 Ni dinamakan Blanket Teddy Bear .. 
Mcm Bedung bertopi gak (^_^)

Bedung Bayi berzip@ Swaddle Pod



Haa mcm mana? sungguh comel kan?http://www.emocutez.com Harga pun berpatutan .. Kepada sesiapa yang berminat bolehlah ke GEDUNG IBU MENGANDUNG, ONE BABY WORLD, MAMAWORLDSHOP, MYBABYCOMEL dan banyak lagi di FB. Karang penuh kang PAGE ni kalau Umi sebut semua hihi.

Tunggu KLEM masuk ..http://www.emocutez.com Umi nak REMBAT barang2 nih .. Amin2. Itulah keistimewaan OT tanpa henti hihi. Sehingga bertemu lagi kawan2 ..Tata .. Titi .. Brumm Brumm
Korang Rasa?

12 comments:

puan.mila berkata... Reply To This Comment

xtrpikir pun nak beli bedung2 cmni sbb nak bedung cara tradisonal je..heheh

Riena Haiqal berkata... Reply To This Comment

tu ar.. sekarang tgh cari bedung utk baby jer dulu.. itu jer yang saya nak buat masa sekarang ni. tunggu la hujung bulan ni. baru rembat 2 3 helai.. hehehehe.. sebab haiqal dulu kitorang bedung dia memang dia tak selesa.. asyik nak marah jer

Cik Saila berkata... Reply To This Comment

aritu saila jmp dkt mana ntah lupa huhuhu! bedung corak2, kaler2..comelnya lahhh..rasa nak beli je..haha

Domu-kon berkata... Reply To This Comment

umi upload la latest gmbr umi..nak gak tengok tahap kecomelan umi semasa mengandung nie..hehehe..

shopping barang baby yer.. mesti xcted kan sebb first baby nie..hehehe.. :-)

My Life's Journey berkata... Reply To This Comment

@puan.milaUmi dulu tak terfikir pun nak cari bedung ..sebab tak tau pun bedung tu apa ..sekali on9 ..bersinar2 mata tengok kecumilan bedung hihi ..

My Life's Journey berkata... Reply To This Comment

@Riena HaiqalUmi pun baru nak membeli barang2 ni .. baby boleh marah jugak kalau bedung tak selesa? trm kasih sebab dear bagi tau .. nanti kita cari sama2 bedung yang ok untuk baby dear ..muahh

My Life's Journey berkata... Reply To This Comment

@Cik SailaHaha ..tak pe dear ..tak salah tu ..nanti tak lama lagi dear nak kawin ..umi amin2 dear supaya nanti cepat2 dear boleh beli bedung ...yayyyy ..amin2

My Life's Journey berkata... Reply To This Comment

@Domu-konHahaha ..amboihhhhh nak upload ye? part perut tu boleh la dear ..pat muka umi tak mau dulu ..sebab muka umi agak meyeramkan hihi ..banyak tompok itam tau ..

a a dear ..haro2 fikir nak beli apa untuk baby ..nak yang terbaik utk die kalau boleh ..amin2

♥ Nana BamBam ♥ berkata... Reply To This Comment

nie yg moden punye ek..comel plak tengok..hehe

Remy hazza berkata... Reply To This Comment

comel nyer umie..bedung sekarang dah berevolusi...... he3...
yg polka dot tu cam sweet sangat .....

eva berkata... Reply To This Comment

cute eyhhhh.. ktk mesti beli cgek ya k rindok ati eyhhh..

Zie Madini berkata... Reply To This Comment

kiut li jak blanket teddy bear ya.