Sabtu, 13 Oktober 2012

MY BABY BUMP


Mat pagi semua!!http://www.emocutez.com Gah buat apa tu? Harap kawan2 CHAT selalu (^_^). Pagi nie Umi ada PENING Cikit .. Mungkin sebab paras HEMOGLOBIN(HB) Umi dari 12 turun ke 11 .. Tak pe2 .. Ibu berkongsi dengan  Anak (^_^).


http://www.emocutez.com Hari ni Umi tak SHARE kan citer2 yang MENARIK .. Cuba Umi nak tunaikan REQUEST Miss Domu yang nak tengok rupa Umi sepanjang mengandung ini .. Jom Ikut Umi zass

*
*

 Umi sekarang 5 bulan .. 
Harap baby dah jadi seperti dlm gambar tu (^_^)

 Anggaran gambar PERUT (^_^)

 Ada sama tak dengan anggaran pic kata ats tu?
Kecik lagi ni .. Baru 23 minggu
Baby masih SHY SHY hihi

Gambar Umi pagi nie .. Turun kerja(OT)

Hihi rasa MALU pulak @#$%^.http://www.emocutez.com Belum nampak BESAR lagi perut Umi ni .. baru 23 minggu .. Alhamdulilah .. Khamis ni tadi Umi CHECK Baby .. Diorang cakap baby cihat .. Denyutan jantung mcm KUDA. Sempat lagi Baby tendang mesin test jantung .. Lucu kami rasa hihi.


http://www.emocutez.com Sehingga bertemu lagi kawan2 ..Tata ..Titi ..Brumm Brumm
Korang Rasa?

13 comments:

Remy hazza berkata... Reply To This Comment

selamat pagi umie.... sesama ler kita berkerja hari nie..... he3....
bila tgk umie memboyot tu.... nampak berseri2..... moga baby nanti pun berseri2 cam ibunya jugak.....

take care perut tu tau..... en abah pun take care jugak....

My Life's Journey berkata... Reply To This Comment

Bang remy: bang remy kerja juga hari ni? waaa mst tgah buat menu sedap2 ni ..chayok2!!!

trm kasih bang remy .. moga baby chat dan berseri jugak hihi ..amin2

Riena Haiqal berkata... Reply To This Comment

alahai comelnya Umi.. lama dah tak tgk muka umi.. tgk2 makin comel pulak.. ada bump2 uda.. Hb saya pun turun Umi... dari 12 ke 10.4.. terus tukar dari sticker putih ke hijau.. aduhai

hanabunga berkata... Reply To This Comment

COmelnyaaaaa bakal mommy niii!!!! Muka umi nampak berseri2 tauuuu :)

My Life's Journey berkata... Reply To This Comment

@Riena HaiqalHihi .. a a lama da umi tak post pic gambar ..tunggu baby bump besar cikit baru umi post gi ar ..

waaaa jauhnya turun dear ..ni mesti rasa tak chat sangat ni .. umi turun ke 11 dah start nak pitam..take care ar dear ..moga dear cepat chat

My Life's Journey berkata... Reply To This Comment

@hanabungaHai hana ..lama tak jumpa hana ..mcm mana exam? trm kasih dear ..nampak comel sebab dah bam bam hihi

-iLLa- berkata... Reply To This Comment

laa comey ajer umi neh..kecik molek.. :)

khairul berkata... Reply To This Comment

abg doakan semua nya selamat

Domu-kon berkata... Reply To This Comment

wahhh..umi..terharu la dear penuhi gak hajat misz domu..ceh2x..cam org ngidam la berhajat2..but seysli..umi nampak sngt comel dan cantik..

dan harap dear sihat dan baby pun sama.. dan juga incik abah.. :)

cikpingu berkata... Reply To This Comment

done follow.. :)

salam pkenalan juge..

The girl in the selebet scarf berkata... Reply To This Comment

cmelnya mommy to be.. tahniah umi ;)

Zie Madini berkata... Reply To This Comment

eeee umiii..kejawak da jak muka ktk. kin comel ktk aie. seri ibu mengandung. hehe

rindu mek dgn keadaan gtok. hikhik

♥ Nana BamBam ♥ berkata... Reply To This Comment

comel jee....hehhe :)

xpe, shy kejap je tu... :P