Sabtu, 29 September 2012

PERKARA PERTAMA : BOTOL SUSU

Mat pagi semua!!!http://www.emocutez.com Apakhabar kawan2 Umi hari ni? Harap kawan2 CHAT dan CERIA hendaknya. Umi? Masih lagi MOOD SAKIT. Setelah beberapa hari HAMBE merantau .. akan tetapi semuanya HAMPA .. Kerna PENAWAR SAKTI belum juga kutemui .. sob3


http://www.emocutez.com Ecehwah .. Sakit .. sakit juga .. Tapi mcm biasa .. Umi tetap BEKERJA SABTU AHAD sob3. Nasib baik Umi de MC 2 hari .. Rasa SYURGA kejap sebab Buat PETA DUNIA sampai ke tenggahari ... Opss ..Gurau je (^_^).


Balik2 je kat OPIS ..http://www.emocutez.com Terus ONLINE haha .. Tapi tak update BLOG (Maafkan saya-NABIL). Umi on FB. Godek2 barang BABY .. Sebab kalau nak tunggu UMI cuti?? .. Entah PURNAMA ke berapa akan ada huhu.


http://www.emocutez.com cari punya cari .. nak TEST MARKET jap .. Gi kat BABY STUFF .. Tak de BANK CIMB .. Pas tu try kat BEBE TOTZ .. Wahhh ade .. Petang Khamis ODER .. Petang Jumaat dah sampai .. Hip hip Hurayy!!!

*
*
*
 Dibalut dengan kemas (^_^)

Umi beli TWIN PACK .. Slow Flow .. 5 oz
Balik2 kat umah .. masuk bilik .. main botol susu ... 
Nasib baik bukan Umi sendiri isap .. kang GADUH gan anak
En. Abah pun cakap .. dah soot bini aku haha


Perkhidmatan CEPAT dan TANGKAS .. http://www.emocutez.com Dan  Layanan yang BAIK diberikan (^_^). Pas ni nak TRY barang lain pulak .. Jum kawan2 kita TERJAH BEBE TOTZ!!


http://www.emocutez.com bertemu lagi kawan2 .. Tata ..Titi .. Brumm brumm ...
Korang Rasa?

7 comments:

Riena Haiqal berkata... Reply To This Comment

hhehehehehe. nampak la macam tidak sabar mo susukan baby.. hehehehehe.. (^_^) tak per.. tak lama lagi tu.. saya pun mo beli lagi botol susu brand ni utk second baby.. (^_^)

Remy hazza berkata... Reply To This Comment

wah...mak baby yg rasmi dulu..... nie mesti kechik2 dulu umie tak puas hisap botol...he3

My Life's Journey berkata... Reply To This Comment

Riena: Hihi best kan dear .suka tengok botol ni ..rasanya semua yang comel nk di kumpul hihi ..

waaa best2 ni ... sama2 kita guna tommee tippee (^_^)

My Life's Journey berkata... Reply To This Comment

Bang remy: Hahaha lawak la bang remy ni ..umi hbis meyusu dulu umur 7 tahun sebab mak sorokkan botol kat jamban hihi ...dah besar isap botol haha

-iLLa- berkata... Reply To This Comment

salam perkenalan umi..kita change link ya....
oo umi nak dpt bb....semoga selamat semuanya..amin...

Dhiera nadhirah berkata... Reply To This Comment

nampaknya ummi dah mula sediakan barang2 baby.
arghh... dah lama tak dtg cn. dah banyak yang ketinggalan cerita. sobs

khairul berkata... Reply To This Comment

mesti x sabaq nak menimang baby kan ..