Selasa, 16 Oktober 2012

TILAM BABY DAN BEDUNG BABY DA SAMPAI!!


Mat petang semua!!http://www.emocutez.com Wah seronoknya Umi (^_^) .. semalam selepas je BARANG sampai terus BERBUNGGA-BUNGGA hati Umi yang lara nie .. Ecehwah!! Umi yang SERONOK lebih2 nie ..yang nak pakainya BABY ..


http://www.emocutez.com Seperti yang Umi ceritakan pada POST yang lalu ..Umi berkenan nak beli TILAM baby TEDDY BEAR .. Last2 Umi beli jugak .. Nak warna Oren ..Tapi Terhantar warna PEACH .. Tak pe laa, janji sampai hee.


Jom Ikut Umi zass

*
*
 Lain mcm je bungkusan nih haha

 Tadaaa .. Comel nih ..Guling2 pun BEST ..

Bedung Teady Bear 0-12 month (^_^)
Kalau kawan2 nak Tilam n Bedung nie ..
Sila TERJAH Gedung ibu Mengandung di FB (^_^)


Haa comel kan?http://www.emocutez.com Tak sabar nak tengok SI COMEL Umi n Abah Guling-guling kat cni. Disebabkan TILAM nie nipis cikit .. umi fikir nak jadikan die sebagai tempat TRAVELING baby .. Sekali sekala pakai ... Tak cepat ROSAK .. COMEL dan COMOT bila orang tengok nanti.


http://www.emocutez.com Hrmm .. Umi ada idea lain lagi lepas nie .. Jeng3 .. Sehingga bertemu lagi kawan2 ..Tata ..Titi ..Brumm
Korang Rasa?

10 comments:

Kazman / Sue berkata... Reply To This Comment

memang masa ni kan teruja nak beli barangan baby kan.... senang citer duit gaji mesti sebahagian besar buat beli barang baby...

♥ Nana BamBam ♥ berkata... Reply To This Comment

comell...x sabar nak tgok baby dear pakai bedung tu..huhu

Bie Comel (pui) berkata... Reply To This Comment

comel tilam baby tu.. hee

Ila Aqilah berkata... Reply To This Comment

umi comelnya! haha tak sampai hati nak baring

Remy hazza berkata... Reply To This Comment

comel nyer.....kaler peach pun menarik gak.......sesuai ngan baby nanti.......

Riena Haiqal berkata... Reply To This Comment

wah comelnya.. kitorang pun memang nak beli tilam tu tapi tunggu kandungan saya sampai 6 bulan dulu.. hehehehehe..sekarang nak rehatkn minda dari shopping..heheheh

Uchi kay-f @hmad berkata... Reply To This Comment

wah bestnya dh prepare nk dpt baby iye sis umi!!


psst:- tadi sdg dgr lagu vierra- kesepian terus ke sini tingat pd sis umi ...

Domu-kon berkata... Reply To This Comment

waaahh..umi wat misz domu nak shopping je..even bukan barg baby..tapi tilam tu comel sngt..cm nak je satu..hehehe

Zie Madini berkata... Reply To This Comment

kejawak li jak upa tila n bedung bby ya ko yunk. geram mek tgk....hehe. psttt...dah tauk lom genre bby apa?

khairul berkata... Reply To This Comment

wah...dah x sabar ni