Isnin, 22 Oktober 2012

TODDLER FISHER SAMPAI DAA


Mat petang semua!!http://www.emocutez.com Lamanya Umi tak UPDATE kan? Hihi .. SABTU AHAD tadi Umi dah tak OT lagi daa .. Broadband pun SLOW .. Jadi tak kesampaian laa nak UPDATE blog hihi.


http://www.emocutez.com Yayyy barang yang ditunggu da sampai pagi tadi .. dekat seminggu Umi tunggu .. Akhirnya sampai gak ke tangan Umi hihi (^_^). Kalau diikutkan harga dikedai agak mahal ..Tapi kalau dicari kat ONLINE .. Ada murah cikit .. pandai lagi cari .. dapat lagi MURAH berbaloi2!! hihi.

Jom ikut Umi zasshttp://www.emocutez.com

*
*
*

 Masuk je OPIS .. Ada benda duduk kat KERUSI Umi hihi

 Sempat lagi En.Abah memasang TODDLER nih ..

 Kita bagi En.Abah POSING jap yer

Tadaa ..Ciap sudah!!
Dapat digunakan sampai berat 18 kg ..
Ada permainan dan tempat duduk dapat di adjust ..


http://www.emocutez.com Kepada sesiapa yang BERMINAT bolehlah ke FB Ummi Nayli Collection. Setakat ni harga dari Ummi paling MURAH umi cari. Toddler yang berwarna Hijau adalah keluaran terbaru .. manakala item berwarna Biru keluaran lama .. Masing2 ada kelebihan tersendiri ..


Tak sabar nak tengokhttp://www.emocutez.com SI KECIL berehat dalam nie ..Yayyyy!!! Tinggal 15 minggu lagi .. GULP!! Sehingga bertemu lagi kawan2 ..Tata ..Titi ..Brumm Brumm
Korang Rasa?

15 comments:

aizu's life berkata... Reply To This Comment

umi! lame x dgr khabar.. baby sht x :)
amboii.. awal2 lg dh ade barang utk baby.. untung sungguh!! :)

Bie berkata... Reply To This Comment

macam best je kalau ada untuk org dewasa duduk kat c2 kan,,hehe
bahagia la baby umi nanti,, kuar2 je dah ada macam2 hehe

take care umi,

Remy hazza berkata... Reply To This Comment

comelnyer toddler tu......
dah pelbagai umie sediakan..... lepas mesti ada lagi......
he3.....
exited nyer nak jadi ibu ye.....
rasa cam baru jer umie kawen.....

Riena Haiqal berkata... Reply To This Comment

comelnya.. nak terjah juga la... comel sangat.. ni kalau beli ni pasti haiqal yang duk main..

My Life's Journey berkata... Reply To This Comment

@aizu's lifeHihi ..umi ni jarang da bw ..lama juga tak jumpa dear tau ..umahhh!!!

My Life's Journey berkata... Reply To This Comment

@BieHihi amboihhhh dear ni ..nak duduk kat cni jugak ye? nakal ..

ada rezeki lebih ..beli benda2 mcm ni dulu ..baju2 baru kemudian hahahaha ..tak sabar nak timang baby ni ..tu la teruja semcm hihi

My Life's Journey berkata... Reply To This Comment

@Remy hazzaUmi pun rasa mcm baru je kawin bang .. sekejap nya masa berlalu ..ni dah de baby ..harap baby keluar dengan selamat ..

tak sabar nak jadi ibu ...tu la mcm2 nak beli untuk die hihi ..

My Life's Journey berkata... Reply To This Comment

@Riena HaiqalHahaha umi sokong apa yangd ear cakap ..ni nanti kalau dear beli ..mesti baby haiqal yang testing dulu hihi ..tak pe asalkan berat tak sampai 18kg ..okeh lagi tu (^_^)

puan.mila berkata... Reply To This Comment

comel colornya..brp rm umi beli?

Nida Husna berkata... Reply To This Comment

besnya nak jd mummy. boleh shopping brg comel mcm tu. btw saya pun tak sabar nak tgk baby ummmi hihihi

Domu-kon berkata... Reply To This Comment

dear..tak sabar rasanya misz domu nak tunggu kelahiran si baby.. dear jga dri leklok tau..jaga baby sekali.. :-) sangat excted untuk umi plak ase..cam diri ini nak dpt baby

khairul berkata... Reply To This Comment

tak sabar cik Abah yer :)

Uchi kay-f @hmad berkata... Reply To This Comment

salam sejahtera pd sis umi & en.abah,slmt pagi...wah sume dok beli 0n9 aje ekk sis umi..bagusx2 ni lah contoh pengguna bijak kan...hehe

ps:-terima kasih sis umi sbb wish smlm... (^_^)

CekbOlat-bOlat berkata... Reply To This Comment

waaahh . umi dh mengandung ke . wewwit :D

♥ Nana BamBam ♥ berkata... Reply To This Comment

best tu ..dulu kecik2 nana xde pon naik..haha