Ahad, 22 April 2012

TEASER DOOR HANGER

Hallooo MALAYSIA!!http://www.emocutez.com Mat pagi .. Pagi2 dah MENJERIT kat BLOG kan? Kepada sesiapa yang LOM korek TAHI TELINGGA tu pasti dah CAIR kena JERIT kan? Opss pocott .. Larikkk!! Tidak .. Tidak ... Bukan hambe .. HAMBE tak BERSALAH hihi ..


Ceria nampaknya Umi ..http://www.emocutez.com Kalau SENYUM-SENYUM sorang depan LAPTOP .. Mesti der yang SOUND .. Menang NOMBOR ke? Aishhh ... Tak der kerja ..


http://www.emocutez.comHaa hari nie Umi nak citer pasal DOOR HANGER .. Umi yakin pasti ramai yang TAHU ape tu Door Hanger .. Bukan HANGER BAJU ar .. Bermacam2 jenis ada ..terpulang kepada kawan2 nak yang mcm mana.


Kalau Umi mesti nak DOOR HANGER untuk KAHWIN ..http://www.emocutez.com Kalau Umi letak Door Hanger untuk JAMBAN tu .. silap haribulan .. Makan KAKI Umi hahaha .. Pangg!!(Tak senonoh tol la)


Jom Ikut umi zasshttp://www.emocutez.com

*
*
*

 Masih dalam PEMBIKINAN hihi

Baru dilekat di Kertas Keras (^_~)


Haa mcm mana? http://www.emocutez.comSeronok tak? Mash sempat lagi nak buat .. Bagi yang dah KAHWIN tu ..Tak salah kalau nak buat .. Kita bagi CANTIK lagi BILIK kita .. Nak buat untuk JAMBAN pun tak pe .. Ambik AURA sebelum masuk JAMBAN kan .. haha


Untuk Pertanyaan lanjut silahttp://www.emocutez.com layari http://diariperjalananumiabah.blogspot.com (Hihi bukan kawan2 tgah layari ke?) Chak!! Brumm .. Brumm .. 
Korang Rasa?

20 comments:

AmirFX berkata... Reply To This Comment

Mat pagi umie... Kreatip nar ktk tok.. Mok cuba juak kelak polah... Lain dari yang lain... :D

My Life's Journey berkata... Reply To This Comment

Amir: Amirrr lamak c temu kitak ..wah jadi peserta pertama komen hihi ..

trm kasih mir ..suka taga u tube ne ndak kmk dapat idea hahaha ..yayyy bagus ya amir ..chayokkk chayokkk ...

acheeqa farhana berkata... Reply To This Comment

pehhh...kreatif la..buatkan boleh?hehe

My Life's Journey berkata... Reply To This Comment

Acheeqa : Salam pekenalan dear ..hihi trm kasih ..nakal a.. tak susah buat dear :)

A Crack Mirror berkata... Reply To This Comment

ahahaha..umi as usual..notty!! :p

ala2..nape ada 2 je gmbar,nak tgk lagi... suka a..kamu ni kreatif..ada je idea sana sini.. things will b colorful n cheerful when there is you there..~~,

selamat bekerja d hari ahad ini... SEnyUm itu sedekah..so xpa kalau umi senyum..even depan laptop pun...ehehhe~

My Life's Journey berkata... Reply To This Comment

Asya: Hahahaha saje nak buat lawak dear ..maklumlah umi tgah sorang2 kerja kat opis ni ..semua dah gi keluar hihi ..

dear nanti umi sure mesti best jugak ..sebab die ni banyak idea ... mesti best nanti :)

Uchi kay-f @hmad berkata... Reply To This Comment

sis umi ni semakin nakal lah......

bhahahaha.....

Uchi kay-f @hmad berkata... Reply To This Comment

psst,patutlah uchi terase aura "dayang solo" rupa2nya mmg name sis umi dayang..ya rabbi...terkezut tak terkata.........

Uchi kay-f @hmad berkata... Reply To This Comment

sis umi okeh daa...takecare jgn nakal2 sgt karang incik abah pengsan....bahahah LOL..

Domu-kon berkata... Reply To This Comment

selamat petang umi.. wah..bez baca entri umi..sumpah lawak.. umi nie.. selain kentut..jamban pun suka ke..hehehe

apa pun..misz domu tak reti bab2 nie..hehehe

aku HaniAsyira berkata... Reply To This Comment

wah2... berseri2 bilik nanti... jamban pun berseri jugak.. =P

My Life's Journey berkata... Reply To This Comment

@Uchi kay-f @hmadWahhh banyak sekali komen uchi ni hahahaha ..trm kasih uchi ..mesti la makin hari amkin nakal ..sebab orak amkin hari makin mereng dengan kerja hahaha...

Hahaha lawak sungguh uchi ni la hihi :)

My Life's Journey berkata... Reply To This Comment

@Domu-konHihi trm kasih dear .. umi kan sengal hihi .. saje buat awak .. lama dah tak buat lawak sot sot hihi ..

Dear apa khabar?

My Life's Journey berkata... Reply To This Comment

@aku HaniAsyiraHihi komen yang lucu sekali :) ..haha

CHU MAJORFLAVA berkata... Reply To This Comment

so cute!!secute orgnya

My Life's Journey berkata... Reply To This Comment

Chu: Hihi trm kasih dear ..kitak pun sora lagi cute n ayu ..awwww :)

Uchi kay-f @hmad berkata... Reply To This Comment

lah smpi mereng sis umi dg keje? takpex2..klu mereng2 kan..cube sebut ayt bawah tue..

"nah knp? teda keta ku bawa kau jalan2...rumah pon teda ada pon bapa punya...hahahaha..."..

okeh sis umi,jgn mereng2 nnti hilg aura dayang dolo tue......

senyum byk iya..wahai bakal pengantin baru...phewittt..

Riena Haiqal berkata... Reply To This Comment

apsal la kreatif sangat Umi comel ni.. rasa jeles dalam dada... hikhikhik
tak per.. ini bole tambah idea utk saya buat utk befday baby saya jumaat ni.. :)

Kazman / Sue berkata... Reply To This Comment

memang kreatif la umi ni...buat sendiri ikut citerasa sendiri...

My Life's Journey berkata... Reply To This Comment

Uchi: Haahahha bila baca je komen uchi ni mesti umi tergelak ..ade2 je la lagu die nyanyi kat cni hahaha ..

a a uchi ni takkkan nak umi masam2 .. kaarng berkedut muka umi ..susah nak disembuyikan hahahahaha


Riena: Hahaha umi ni ske tgok utube ..kalau tgok kat situ ..haaa terus mcm2 nak buat .. bagus jugak kalau buat bungga kipas dear ..mesti sweet birthday party nanti .. de bungga tisu pun best gak :)


Bang kaz n sis sue: Trm kasih bang .. hasil kretiviti hasil dari tgok utube hahaha :)