Jumaat, 20 April 2012

MOJAKO OH MOJAKO

Hai semua ..http://www.emocutez.com Gah buat pe tu? CHAK! Haa baru je CIAP KERJA .. Mcm bunyi PEKERJA CERMELANG je Umi ni kan? Hahaha ..


Haaa sebenarnya Umi ni tak de MOODhttp://www.emocutez.com .. En. Abah TRAVELING .. Bosan je Umi sorang2 lam BILIK OPERASI ni .. ramai yang dah KELUAR ... Keluar Minum .. Keluar  Makan .. Keluar Ambik Anak .. Ade yang ajak KELUAR .. Tapi ... Tapi .. Hrmm ..


Mojako:
Hi Dayang .. 
Mana yang lain?

Umi:
Dah keluar da .. Huuu

Mojako:
Jom .. Ikut i keluar ..

Umi:
Malas laa Mojako ..
I nak layan KOREA jap ..

Mojako:
Jom laa .. I belanje

Umi:
Gi mane?@#$%??

Mojako:
JAMBAN .. BERAK
20 cent ..


Yang tu jawapannya makan KASUThttp://www.emocutez.com laa .. Kalau Perempuan tak pe .. Ni lelaki .. Ai ai .. Ajak gi BERAK sama2 .. Tak senonoh tol la kawan Umi ni haha .. Ishk .. bukan Umi 2X5 jugak ke? Betul la .. Sorang suke BERAK .. sorang suke KENTUT hahaha!! ..


http://www.emocutez.comIshkk .... KAWAL DIRI .. Kang geleng kepala PEMBACA yang Umi KASIHI serta HORMATI haha. Tunggu la kau MOJAKO ...  Aku repot gan PANGLIMA aku karang ..


Pagi2 ..http://www.emocutez.com Jgn stress haha .. CHAK!! Sehingga bertemu lagi kawan2 .. Tata .. Titi .. Brumm brumm


Korang Rasa?

22 comments:

remyhazza berkata... Reply To This Comment

kalau abg remy blanja lebih sikit !!!! 30 sen..... kalau nak lagi best kal kl , blanja 50 sen..... he3...
cian umie......

My Life's Journey berkata... Reply To This Comment

@remyhazzaHahahaha wahhhh 50 cen? kat cni masih lagi 20cent bang hahahaha

mojako tu memang ..ada sengal cikit hihi

lisa berkata... Reply To This Comment

hahaaha kawan kak umi kelakar.. tergelak lisa :PPP ade ke patut jawab macmtu. hahahaaha

Kathy Tuah berkata... Reply To This Comment

hahaha..nang mok makan kasut nya kali..tapi dalam idup tok mun x berguro x best juak owh..

Hanie Dew berkata... Reply To This Comment

ish ish ish kawan ko sama je ngan ko kan umie..hahahaha..

sabo je la.

hanabunga berkata... Reply To This Comment

hahahaha kan dah kenaaa.Tu la umi lain kali,kalau lunch hour tu keluar ja.takpun zZz hehe

A Crack Mirror berkata... Reply To This Comment

kira ok la tu umi.. satu pale.. sorg kentut2 sorang berak..ahahaha..lawak a korg.
tapi bagus gak kalau ada kawan cm tu kan?? xde a boring sgt..at least dia ada wat umi gelak.. n ada mende gak lah tuk umi citer kat blog ni..hehehe~

im still waiting 4 ur parcel lah dear..ermm~

Kazman / Sue berkata... Reply To This Comment

haaa3x... nak berak pun ajak ker... sajer je melawak kawan umi tu... gelak je baca entri ni....

My Life's Journey berkata... Reply To This Comment

@Kathy TuahHaha bena juak kitak madah yunk :).. mun c berguro nang c best dup tok ..

My Life's Journey berkata... Reply To This Comment

@lisaHihi kawan umi tu sangat2 sengal .. dah banyak kali dah kena kasut umi ..tapi tak jugak serik2 hahaha

My Life's Journey berkata... Reply To This Comment

@Hanie DewHahaha .. memang pun hanie .. geng opis umi paling best .. n boleh dipercayai berbanding yang lain ..yang lain tu errrr hihi

My Life's Journey berkata... Reply To This Comment

@hanabungaHahaha betul jugak kata dear tu ..kalau zz best jugak ni hahaha

My Life's Journey berkata... Reply To This Comment

@A Crack MirrorUuuuu tak leh jadi nie dear ..umi harapkan orang hantar ..harap la die betul2 hantar ..hari tu kate dah hantar ..sabtu nanti umi check balik uuuu

My Life's Journey berkata... Reply To This Comment

Bang kazman: hihi .. tu la pasai ..ingatkan umi je yang sengal kan ..rupanya ada lagi yang lebih sengal hahaha

Zie Madini berkata... Reply To This Comment

hahaha....ingatkan tek nk ajak makan bena². duhal gi jamban..berak. hehehe

cinta siswi berkata... Reply To This Comment

hahahaa... jum umi..
pegi kentut.. free je..hihii..

#missing u la sis..huihui

My Life's Journey berkata... Reply To This Comment

@Zie MadiniYa laa yunk .. mojako ya soot .. mun nya kelakjar selalu nyimpang .. haha .. tapi nya tok nang lawak ..

My Life's Journey berkata... Reply To This Comment

Cinta siswi: Hihi nakal dear ni ..umi pun rindu gak ..tapi dear penat melayan anak2 murid yang comel2 tu .. mcm mana sekolah ..ada kes hfmndtak? tempat umi makin meningkat je uuuu

eva berkata... Reply To This Comment

ahhahahaha!! atleast polah ktk tetak mena x . ahhaha ow tedah.. lamak kah abah ktk g travelling..

My Life's Journey berkata... Reply To This Comment

Eva: Hihi .. auk yunk .. geli hati jak kmk rasa hihi :) ..lamak yunk ..dah 2 minggu .. marek nya dah plang ..lak pegi baru ..sob3

Domu-kon berkata... Reply To This Comment

umi.... ampun beribu-ribu-ribu-ribu dan ribu lagi ampun... misz domu tak singgah beberapa hari..

bukan bz namun..namun,. dan..juga sebab.. misz domu suka tidur..hobi baru..

kawan umi ajak berak sama2.. t lain kali jawab je.. umi dah cirit tadi..hehehehe..

tak senonohlah misz domu

Uchi kay-f @hmad berkata... Reply To This Comment

hai sis umi.....

alahai teda mood ka?jgn riso incik abah pergi tak lame kannnnn...hihihi

opss...si mojako itu sgt nakal lucunya..iskx2..