Khamis, 5 April 2012

LOLA DALAM KENANGAN


Mat PETANG semua .. Huuu MAAF lambat UPDATE ENTRI ..  Hari ni Umi tak der MOOD sangat .. Entahlah .. Rasa SEDIH sangat2 .. Semalam dapat berita sedih ... sob sob sob ..


Semalam HAPPY GILER sebab En. Abah dah balik dari TRAVELING (walaupun sekejap aje hee). Tapi lepas dengar citer sedih ... Terus tak der MOOD sampailah hari ni .. SEDIHNYAA ... SEDIH dan RASA BERSALAH terhadap LOLA .. LOLA dah PERGI!!! .. (~_~)


Sehari sebelum LOLA PERGI .. Perasaan Umi memang ..  rasa mcm ADA yang tak kena .. Kuat NALURI Umi cakap .. mesti cari makanan BASAH untuk LOLA .. Alhamdulilah setelah HABIS pusing Pasar SRI AMAN .. Baru jumpa WHISKES JUNIOR. Bila tak cari .. ada pulak .. haa.


Lola tak suka MAKAN .. Tak suka minum SUSU Umi bancuh (Tak sedap kot huu) ... Dia nak MAMA MOMORU .. Tapi Momoru tak bagi SUSU kat LOLA and MARU .. Tak tau kenapa  ..(~_~).


LOLA and MARU kat Umah En. Abah .. Kenapalah Umi tak jaga LOLA .. Umi rasa TERKILAN sebab tak sempat nak bawak LOLA gi VAKSIN. Tempat vaksin JAUH .. Umi and En. Abah masing2 SIBUK .. Sampai terlupa Tarikh VAKSIN  LOLA and MARU ..


Umi harap LOLA kat SANA ... TENANG .. BAHGIA .. SERONOK (Jmp kawan2 baru) .. Umi belum puas lagi bermanja dengan LOLA .. Sedihnyaaaaa ... Nak minta MAAF kat Lola sebab tak jaga LOLA dengan BAIK .. Harap suatu hari nanti KITA akan berjumpa lagi LOLAku SAYANG .. Sob sob sob ..


*
*
*



Lagu buat mu LOLAku sayang
Juga buat Haiwan Pelihara Umi yang telah PERGI ..


- END -


Korang Rasa?

24 comments:

Cik Rose Cute berkata... Reply To This Comment

Ala...keciannya ummi...tak per...nanti bela kucing lain okey..

My Life's Journey berkata... Reply To This Comment

Sis Rose: Sedih sebab terkilan .. tak beri bawak jumpa doktor .. baru 2 bulan ..:(

deno berkata... Reply To This Comment

siannye... sabar ya akak..:(

Kazman / Sue berkata... Reply To This Comment

laaa... lola dah tak de yee... jangan sedih sangat... yg pergi tetap akan pergi... cuma kita yang nak menyesuaikan diri.... sabar yee umi...

My Life's Journey berkata... Reply To This Comment

@denoTrm kasih deno ..sob sob sob ..

My Life's Journey berkata... Reply To This Comment

@Kazman / SueTrm kasih bang ..terharu umi ..umi n en.abah belum besedia menerima kehilangan dia ..uuuuu sedihnya .. rasa bagai semalam bagi dia makan ikan :(

Liselle MonCherie berkata... Reply To This Comment

Takziah...kehilangan Lola...
Mesti dye dah bahagia disana
huhuhu sedih plak teringat Alphonso Liselle dlu pun dah pergi T_T

hani apandi berkata... Reply To This Comment

lola ya pusak ktk ka? hehe

CintaZulaikha berkata... Reply To This Comment

lola tu kucing ker??

remyhazza berkata... Reply To This Comment

remy tumpang sedih..... lola dah takde......

remyhazza berkata... Reply To This Comment

remy tumpang sedih..... lola dah takde......

Domu-kon berkata... Reply To This Comment

sila jangn sedih yer ummi... lola pun sayangkan umi... :)

My Life's Journey berkata... Reply To This Comment

@Liselle MonCherieHuhu mesti deaar sedih jugak mengenangkan alphonso pergi kan? huhu .. takziah buat dear jugak ..sob sob sob

My Life's Journey berkata... Reply To This Comment

@hani apandiAuk yunk ..pusak kmk ..lak kmk cari gambar nya upload kat entri ar ..:(

My Life's Journey berkata... Reply To This Comment

@CintaZulaikhaA a a sis ...kucing umi .. die anak momoru generasi kedua :(

My Life's Journey berkata... Reply To This Comment

@remyhazzaTrm kasih bang :) .. sob sob sob ..

My Life's Journey berkata... Reply To This Comment

@Domu-konTrm kasih sayang .. terharu umi ..nak peluk ..uuuuuuuuu

A Crack Mirror berkata... Reply To This Comment

sabar mi... dah mmg di suratkan... kita doakan yang terbaik untuk yang telah tiada dan memberikan yang terbaik dengan apa yang masih ada k....
pss...rindu awak umi!!!

AmirFX berkata... Reply To This Comment

Pusak ktk mati ka Umie? Olaterdah..

lisa berkata... Reply To This Comment

sis umi, janganlah sedih :( mesti dia tengah happy kat sana sebab sis buat entri untuk dia :')

dhiera berkata... Reply To This Comment

kita baru sempat nak melawat umi. umi, jangan sedih ye. jaga yang lain dengan lebih baik lagi supaya tak alami nasib yang sama macam lola ye darl!
senyum..

CHU MAJORFLAVA berkata... Reply To This Comment

PITY U DEAR..binatang kesayangan nang tauk cepat mati..hmmm...

Imran nyambek berkata... Reply To This Comment

(TT)

Hanie Dew berkata... Reply To This Comment

sedih umie. ni yang aku sgt tak nak ada pet. kalau mati mesti rasa down giler. bersalah pun iya.