Selasa, 10 April 2012

DIY SAMPUL KAD


Hallooooooo MALAYSIA ..http://www.emocutez.com Mat PAGI semua .. CERAH sungguh hari nie .. sedang Umi ASYIK MEREMPIT(40km/j) .. Umi TERGAMAM melihat suatu BENDA .. Ting .. Ning .. Ning ..Ning .. (Sound Efek).


Umi:
Eh ehhhh!! ..
Bila masa pulak der TUGU KUDA Kat SHELL ar?

Umi: 
Hahhhh!!
Ku sangkakan TUGU ..
Rupanya KUDA tengah makan RUMPUT
Lol!!


Sedang asyikhttp://www.emocutez.com melihat KUDA kat seberang jalan .. Sampai tak tengok kat DEPAN lagi Umi .. Nasib baik umi bawak MOTO slow .. Kang TERPLANTING Umi sebab langgar keta ORANG .. Hihihi .. Tapi KUDA tu COMEL GILERRR!!! 


Okehhh .. lari sudah TAJUK Umi Hahahahttp://www.emocutez.com .. Semalam Umi der cakap yang Umi der tempah DESIGN KAD dengan CHU kan? BAPAK Umi last minute pi tau yang die nak KAD untuk AKAD NIKAH. Nak tempah memang dah TAK SEMPAT ..


Jadi kita PRINT sendiri laa hihi ..http://www.emocutez.com Nak buat lebih CANTIK .. Kita PRINT sendiri gak SAMPUL hihi .. Jom ikut Umi zass

*
*
*

 DESIGN dari CHU MAJORFLAVA (^_^)
Ada 2 tapi Umi pilih yang ni hihi

 Ciap sudah di PRINT
60 keping semuannya hihi

 Ni pulak DIY SAMPUL Kad

 SIAP sudah di POTONG (^_^)

 DIY Sampul siap di GAM

Letak REBEN .. Tacap sikit (^_^)



Mcm mana kawan2 ..http://www.emocutez.com (Mcm SEGAL je kartoon ni) BEST tak DIY? Kalau nak TUTORIAL buat SAMPUL ..Nanti kasi tau Umi yer ..Umi nak gi MEETING lagi .. Tata semua!!! Pruttttttttttttt ...



رَبَّنَا ءَاتِنَا مِنْ لَدُنْكَ رَحْمَةً وَهَيِّئْ لَنَا مِنْ أَمْرِنَا رَشَدًا
Robbanaa aatinaa minladunka rohmataw wahayya lanaa min amrinaa rosyada
“Wahai Tuhan kami berikanlah rahmat kepada kami dari sisi-Mu dan sempurnakanlah bagi kami petunjuk yang lurus dalam urusan kami (ini)”. (Q.S. Al-kahfi : 10)



Korang Rasa?

21 comments:

Domu-kon berkata... Reply To This Comment

xsabar nak tengok umi di pelamin..hati2 umi nak motor tu..darah manis katakan..hehehe

Kazman / Sue berkata... Reply To This Comment

wahh... cantik la umi...

nanti bawak motor jangan merempit dengan kuda yee... haaa3x... apa daa... kuda posing pun nak tengok juga kaa..haaa3x

lisa berkata... Reply To This Comment

kad tu simple tp cantik :)
DIY tu apa sis? maaf tak tahu :(

♕ niaa ♔ berkata... Reply To This Comment

wah cntk nye kad umi..kecik n simple je...ska2

My Life's Journey berkata... Reply To This Comment

@Domu-konHihi betul tu .. umi hampir terlupa darah nak kawin ni manis huhu ..trm kasih sebab ingatkan umi dear :)

My Life's Journey berkata... Reply To This Comment

@Kazman / SueTrm kasih bang hihi .. amboihhhh ketawakan umi yer ..sampa 3 kali kepala umi berpusing tengok kuda ..

tetiba je die de kat shell makan rumput ..mana tak umi hairan hahaha

My Life's Journey berkata... Reply To This Comment

@lisaHihi nakal la dear ni ..trm kasih dear .. Hah diy tu maksudnya do it yourself :)

My Life's Journey berkata... Reply To This Comment

Niaa: Trm kasih dear .. comel ..kecik je dia .. hihi .. design oleh chu .. cepat siap dari kad kahwin umi hahahaha

CHU MAJORFLAVA berkata... Reply To This Comment

WA...TERER MOLAH SAMPUL...nang rajin ktk ummi!!

My Life's Journey berkata... Reply To This Comment

@CHU MAJORFLAVAHihi trm kasih dear .. cda kerja ..suka mau buat banyak kerja hihi

remyhazza berkata... Reply To This Comment

he3.... cantik jugak.....
seiringan ngan design bunting tu.....

My Life's Journey berkata... Reply To This Comment

@remyhazzaTrm kasih bang remy :) .. chu buat sama dengan design bunting ..cuma design banting umi ambik design yang satu lagi ..

nel berkata... Reply To This Comment

cantiknye kad...selamat jadi pengantin baru..kalau ada kad lebij hantarlah sini sama ;)

eva berkata... Reply To This Comment

cantek d polah chu bh.. yahhh best bila polah kedirik ow.. berbaloi.. sekali seummur hidup bh nak ow.. like2!

Liselle MonCherie berkata... Reply To This Comment

Wah Umi ni mmg suka DIY ea? Rajin Umi ni,Semoga bahagia :D.Majlis Perkahwinan Umi ni mesti gempak ni! :D

My Life's Journey berkata... Reply To This Comment

@nelSalam pekenalan ..hahahha ..ada2 je la :)

My Life's Journey berkata... Reply To This Comment

@evaTrm kasih dear ..lamak c tangga kitak aie ..

auk..chu molah nang best ..kmk suka hasil idea nya koh ..mun nya nikah lak mesti best gik ..umahhh

My Life's Journey berkata... Reply To This Comment

@Liselle MonCherieHihi umi memang suka buat diy .. dari dulu lagi ..tapi ianya tak se=cantik yang kat kedai tu hahahaha

trm kasih dear ..dear ni memang baik ..umahhhh

Cik Rose Cute berkata... Reply To This Comment

cantik kad tue...

A Crack Mirror berkata... Reply To This Comment

ieee.. umi!! seyes sangat rajen awak ni..bnyak jugak masa.. ada org tolong tak nak gam2 lipat semua tu.. hmm..meh la post kat unimas sket..asya tolong eh??hehehe

Hanie Dew berkata... Reply To This Comment

sgt rajin buat DIY ko ni boel kawan dengan Jue. simple but nice sampul kad DIY ko.