Khamis, 19 April 2012

KEK KAHWIN

Mat pagi semua http://www.emocutez.com.. Terasa lama je Umi tak UPDATE ENTRI (~_~) hihi .. Hari ini Umi nak bercerita pasal KEK .. KEK adalah antara Perkara yang PENTING bagi PASANGAN yang ingin BERKAHWIN .. Betul tak? Sila ketuk MEJA(Ala2 Parlimen .. Lol!!)


Dan http://www.emocutez.com Umi tidak berkecuali hihi .. Ada mcm2 jenis KEK  untuk hari BAHGIA .. Ada jenis CREAM .. PULUT .. FONDENT .. cer teka .. mana satu Umi pilih? Hihi ..



Tapi ..http://www.emocutez.com Disebalik PEMILIHAN kek yang CANTIK .. BENTUK .. SAIZ dan HARGA yang BERPATUTAN .. Kawan2 jangan lupa .. RASA nya juga mestilah SEDAP .. Barulah betul2 HOLIAW kita pada waktu itu hihi  ... Toi eh?


Dan kepada kawan2http://www.emocutez.com yang berada di sekitar KUCHING .. Yang belum dapat menempah KEK .. Silalah USHA kek di IRABAKERY .. Mendapat PERKHIDMATAN yang BAIK dan Harga BERPATUTAN (^_^) ..

*
*
*

 CANTIK kan? (^_~)

 UNIK .. Ingatkan HANDBAG tadi hihi ..

Nyammm nyammm ..
Terasa nak rasa kek je (^_^)

Antara DESIGN Cupcake yang TOMEI LOTEY
Hip hip .. Hurayy



http://www.emocutez.comMcm jadi AGENT je kan Umi ni .. Leh mintak KOMISYEN ni hahaha .. Pangg!! Ampun Kak IRA .. Kak IRA juga menyediakan DECO CAKES .. CUP CAKES ... COOKIES ..KEK LAPIS dan banyak lagi .. Yeayyy .. Hip hip HURAYY!! Terjah jgn tak TERJAH hihi ..


Sehingga bertemu lagi kawan2 ..http://www.emocutez.comTata ..Titi .. Brumm Brumm



Korang Rasa?

28 comments:

Riena Haiqal berkata... Reply To This Comment

ingatkan beg betul2 tadi... rupanya kek.. kreatif sangat2... suka tengok kek yang ada beg tu...

BlueiceButterfly berkata... Reply To This Comment

~suka kek bentuk beg tue..hehe :p

Che rosliza Che mat berkata... Reply To This Comment

Semua cantik2...kek bentuk beg very kreatif...

My Life's Journey berkata... Reply To This Comment

@Riena HaiqalUmi pun suka ..sayangkan kaalu nak potong kan?

My Life's Journey berkata... Reply To This Comment

@BlueiceButterflyBlue .. salam pekenalan ..memang kreatip kak ira :) .. comei kan?

yana-feehily berkata... Reply To This Comment

wah3..tiba2 terasa nk makan cake je pepagi ni umi...hehe

remyhazza berkata... Reply To This Comment

tak sabar nak tgk kek kawen umie..... mesti ala ala wonderland jugak......

lisa berkata... Reply To This Comment

kek handbag tu unik la kak umi! tak pernah tengok lagi! :)

Cik Saila berkata... Reply To This Comment

kek handbag tu paling best..hehe..sayang la nk makan nnt :)

My Life's Journey berkata... Reply To This Comment

@Che rosliza Che matBetl tu sis ..cantikkan ..memang best kalau dibuat hantaran ni :)

My Life's Journey berkata... Reply To This Comment

@yana-feehilyHahaha ..dear pun mcm umi gak ..umi dari dari semaalm teringin nak makan kek tau

My Life's Journey berkata... Reply To This Comment

@remyhazzaHihi trm kasih bang ... ala2 wonderland tu ..umi rasa tak ..sebab umi tak pi tau kat kak ira kek ala2 wonderland hihi ..

My Life's Journey berkata... Reply To This Comment

@Cik SailaBetul2 ..sape yang dapat hantaran kek tu ..mesti sedih nak potong ..tak amkan sayang pulak hihi ..

salam pekenalan dari umi :)

My Life's Journey berkata... Reply To This Comment

@lisaHihi umi pun sama dear ..unik kan ..umi pun tak terfikir ade orang buat kek hand bag hihi

EyanaNoorAzlan berkata... Reply To This Comment

umi...kek meow meow ada sik? hehe.. gney nya nk molah rupa pusak ohh?? hehe

My Life's Journey berkata... Reply To This Comment

Eyana: Hahaha kmk rasa ada yunk ....mun kitak request gan nya hahaha ..amboihhh ktk mau guna kek ala2 meoww ar :)

Uchi kay-f @hmad berkata... Reply To This Comment

err..sis umi...sambil garu kepala...

*yg suke kek perisa strawberry

My Life's Journey berkata... Reply To This Comment

@Uchi kay-f @hmadHihi :) ..best jugak kalau perisa stawberi ni :)

Kazman / Sue berkata... Reply To This Comment

kek bentuk beg tu memang terbaekkk...

My Life's Journey berkata... Reply To This Comment

Bang Kazman&sis sue: Yayyy ramainya suka kek rupa beg tu kan .. banyak peminat hasil tangan kak ira ni hihi

Cenderahati-Perkahwinan berkata... Reply To This Comment

Memang cantik-cantik keknya.. terutamanya kek hand bag tu..

Domu-kon berkata... Reply To This Comment

nak jugak kek.. beznya... tadi bru misz domu smbut besdey kawan misz domu..hehehe

My Life's Journey berkata... Reply To This Comment

Cenderahati perkahwinan: Betul tu .. comel kan die buat :)


Miss Domu: A a dear ..ramai yang suak tngok kek beg ni hihi :) .. wahhh ucapkan mat hari jadi kat die ar :)

khairul berkata... Reply To This Comment

geram tgk kek beg tu Umi

Hanie Dew berkata... Reply To This Comment

semua nampak sodaaaappp....belanje aku satu umie! hihihihihi..

Zie Madini berkata... Reply To This Comment

dolok mek gago nk berkek kawen bagai ko umi. tp bila mak n dillah mek padah...x perlu berkek² bagai, save budget kata cdak. terpaksa akur...uwaaaa

cinta siswi berkata... Reply To This Comment

kek befday siswi bile nk beli umi??hikhik..

#:P

My Life's Journey berkata... Reply To This Comment

Bang khairul: Hihi geram nak makan tu bang hahaha :)


Hanie: Hahahaha kalu umi belanja hanie ..karang sampai dpost dah basi uhuk uhuk ..


Zie: Cpa yunk ..janji time ya kitak da kenangan terindah ..bukan kitak guna kek nasi pulut ka yunk ..seingat kmk dolok ..


Cinta siswi: Hihi ..amboihhhh ..nakal ye ..kita jumpa lam mimpi ..dear pilih mana satu dear nak ye hahaha :)