Isnin, 9 April 2012

DESIGN BANTING CIAP


Mat pagi semua ...http://www.emocutez.com Harap kawan2 semua CERAH dan CERIA. Maaf Umi tak UPDATE Entri 4 hari hee .. Haa hari ni Umi nak CITER pasal BANTING ..


BANTINGhttp://www.emocutez.com Umi ni dibuat oleh CHU MAJOFLAVA ..Cantik Orangnya hihi .. Umi sanggat berpuas hati dengan HASIL KERJA Chu. Menepati Citarasa Umi .. Selain buat BANTING ..CHU jugak buat KAD .. PHOTO BOOTH .. ALBUM .. HEADER ..WATERMARK ..


Nak tahu lebih lanjut ..http://www.emocutez.comKawan2 Leh Tekan kat SINI. Selain BANTING ..Umi jugak suruh CHU buat KAD untuk AKAD NIKAH Umi .. Esok Umi citer yer ..


Jadi apa ditunggu lagi .. http://www.emocutez.comJom ikut Umi zass

*
*
*
 CANTIK kan?
2X5FEET

Cuba TEKA yang mana Umi PILIH?


BANTING Umi bertemakan ENGLISH WONDERLANDhttp://www.emocutez.com .. Ikut Tema Umi hihi .. Tema WONDERLAND tu Umi dapat Idea ni dari GURAUAN ASYA hihi. Haa Umi dengan Dia BERGURAU jadi tercetusnya ENGLISH WONDERLAND .. Tak de lagi Tema ENGLISH VINTAGE .. Terima kasih ASYA .. Muahh!!


http://www.emocutez.comSehingga bertemu lagi kawan2 .. Nak Gi MEETING pulak ... pas tu Umi BW yer ..Lama dah tak KENTUT2 kat blog kawan2 hihi ..




رَبَّنَا ءَاتِنَا مِنْ لَدُنْكَ رَحْمَةً وَهَيِّئْ لَنَا مِنْ أَمْرِنَا رَشَدًا
Robbanaa aatinaa minladunka rohmataw wahayya lanaa min amrinaa rosyada
“Wahai Tuhan kami berikanlah rahmat kepada kami dari sisi-Mu dan sempurnakanlah bagi kami petunjuk yang lurus dalam urusan kami (ini)”. (Q.S. Al-kahfi : 10)



Korang Rasa?

21 comments:

Liselle MonCherie berkata... Reply To This Comment

cantiklah kad nikah Umi!!
Hehe wedding nanti mesti grand nie
:D heheeheh

Honey Sakura @ eiMyLiciOus berkata... Reply To This Comment

terpampang namanya....eheheheheeheheh......!!!

yunkkk counting day to teeettt bape hari lagi???

Hanie Dew berkata... Reply To This Comment

hai umieee...rindu nak jalan sini..hihihi..

comel banting yang chu buat tu.

aku suka yang first.

Domu-kon berkata... Reply To This Comment

umi cantiknyaaaaaa!!!!!!

rasa umi pilih yang pertama kot..tapi yang kedua pun cantik..apa kata pillih kdua2 nya.. hehehe

My Life's Journey berkata... Reply To This Comment

@Liselle MonCherieTrm kasih dear .. bukan kad laa syg .. ni mesti masih gantuk gi dear ni hihi :)

dear nanti mesti best jugak .. dah dear ni putih melepak ..muahhhh

My Life's Journey berkata... Reply To This Comment

@Honey Sakura @ eiMyLiciOusHahahaha ..tak lama gi yunk ..tapi umi gah pening ni ..mcm mana nak apply cuti ..sekarang banyak kes ..sedih2 ...

My Life's Journey berkata... Reply To This Comment

@Hanie DewHoneyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy lama tak jumpa ..dear gan jue bz jak ..harap kitak duak chat selalu ..

betul2 ..chu buat memang comel .. umi pun suka ..pandai dear teka

My Life's Journey berkata... Reply To This Comment

Mizs Domu: Hahahaha ..miss ni nakal la ..kalau umi nak pilih dua2 kat mana umi nak taruh ..banyak sangat tu dear hahahaha

Kazman / Sue berkata... Reply To This Comment

yg ke dua tu yg cun... nampak ringkas dan menarik....

amboi... tarikh kawin hampir2x dengan tarikh hari jadi abang... beza sikit hari jee...

My Life's Journey berkata... Reply To This Comment

Bang kazman&sis sue: Trm kasih bang .. 2 2 pun cun :) ..

Hahaha iya bang? wahhh menaik ni .. bulan 5 hari lahir abang ye? tak lama lagi tu :)

remyhazza berkata... Reply To This Comment

pilih aje kedua duanya.....
sweet sesangat......
kalau boleh sepanjang jln menuju kerumah. buat selang seli kat tiang lampu....... he3
tu kalau mampu ler.....

CHU MAJORFLAVA berkata... Reply To This Comment

haha..auk dear,gantung serantau jeraya umah nuju ktk org...terpaksa include bayar permit skali..thank u umi...gney dey jauh nama jadi dayang sofia ya...=p

My Life's Journey berkata... Reply To This Comment

@remyhazzaHahahahaha lawak betul komen abang ni ..tapikan bila difikirkan ..sungguh meyeronokkkan ..

Tapi .. tak mampu den nak buat disepanjang tiang ke rumah umi tu bang ..kang bankrup hahahaha

deno berkata... Reply To This Comment

cantik la umi.... suke! :)

My Life's Journey berkata... Reply To This Comment

@CHU MAJORFLAVAHahaha tok sorang gik .. yokong idea bang remy ..hahahaha ..

Sama2 yunk ..kmk nang suka gan hasil tanggan kitak yunk .. ohsemmm .. umahhhh ... hahaha nama kmk sebenar orang nunggah ina ..tapi nama timangan manje umi ..pangg!!!

My Life's Journey berkata... Reply To This Comment

Deno: Trm kasih cayang .. cute kan ..haaa time dear nanti kalau nak mintak sis chu buat .. pun boleh ..g la terjah blog sis chu ar :)

CintaZulaikha berkata... Reply To This Comment

cantiknyaaaaaaa kad, pilih yg bahagian bawah kot..

Cik Rose Cute berkata... Reply To This Comment

very nice...

A Crack Mirror berkata... Reply To This Comment

asya rasa umi pilih yang atas tu.. wonderland sgt! tapi kalau utk majlis ada kemungkinan umi akan pilih yg bawah tu..cz penegasan info dia lebih menyerlah berbanding tema.ohohohohohoho~ im FELT so much appreciated... sbb ada sumbangan idea untuk majlis umi... tq umi... asya doakan yang terbaik untuk majlis umi ya... thanx sgt2 umi.... semoga hari2 persediaan umi berlalu dengan baik...

huhu...another 3weeks& 4days..uww

♕ niaa ♔ berkata... Reply To This Comment

series tema kawen umi nih first time dgr....sblm nih tema wonderland je....moga allah mudah kn perjalanan umi n pasangn amin

CHU MAJORFLAVA berkata... Reply To This Comment

sik sabar nak design nikah anak ktk gik..haha...=p..dah beruban kita dear