Selasa, 24 April 2012

TEASER BUNGGA PIN

Hai semua ..http://www.emocutez.com Kita berjumpa lagi dalam rancangan .. PRUTTT PRUTT BUNYINYA .. Kepada yang tak faham tu .. Sila-silakan fahamnya .. Kalau tak paham jugak .. Lu fikirlah sendiri hihi .. Pangg!!@#$%.


http://www.emocutez.comHaa hari ni Umi nak tunjuk kat kawan2 .. NEXT PROJEK DIY Umi .. Ecehwah ... Bunyinya mcm ala2 PROJEK kat SITE je kan hahaha.  Tak tau la menjadi ke tak .. Biasalah Umi ni ..selalunya HAGAT2 TAIK AYAM .. Kalau tak jadi .. Alamatnya KENYANG lah TONG SAMPAH Umi hahaha ..


Ada berbagai JENIS http://www.emocutez.com bungga Pin dipasaran .. Ada jenis Bungga Hidup .. Bungga Tiruan .. Bungga Sulam .. Bungga Reben .. Bungga Kain .. Felt .. Badge .. dan sebagainya .. Umi pulak? Hihi ..



Ishkk ..asyik KETAWA je Umi ni ..
Meh Umi tunjukkan Teaser Umi .. Meh meh ..

*
*
Barang-barang yang diperlukan
Felt .. Pisau .. Gunting ..Pensel .. Stapler (^_^)

 Percubaan PERTAMA (~_^)

Nak kena CANTIKKAN lagi ..
Belum biasa buat Hihi


Haa mcm mana? Jom kite DIY sama2.. http://www.emocutez.comNak lebih cantik? Saksikan pada EPISOD akan datang .. Sebab ada PERTAMBAHAN untuk BUNGGA PIN .. SEBABNYA? Chu Majorflava Penyebabnya .. Penyebab yang sangat BEST ..Yahoo ..

Tak faham?http://www.emocutez.com Nanti dah ciap BUNGGA PIN Umi baru kawan2 FAHAM .. Chak! Sehingga bertemu lagi kawan2 ..Tata .. Titi .. Brumm Brumm


Korang Rasa?

20 comments:

CHU MAJORFLAVA berkata... Reply To This Comment

hehe..nang rajin miak kecik tok.oyeay!!nak kawin nak kawin jugak..nxweek bok siap dear.oyeay!!

Honey Sakura @ eiMyLiciOus berkata... Reply To This Comment

he heeee!!! bz maaaaaaa nie baru leh tarik nafas lega...giler babak tauuu semua bil2 beratus2 tertunggak sbb takde sape nk ganti ms cuti kawen ritu....sblm cuti bos kata ada org ganti tp balik2 takde pun...tu yg sawan jap siapkan keje2 settle payment tu...stress jap...huhuhuh terus dtg bulan...huhuhu still belum berbadan 2...sob sob sob...

My Life's Journey berkata... Reply To This Comment

@CHU MAJORFLAVAHahaha rajin yunk ..mesti ya sebab kawin hanya sekali ..kalau masa tok panjang ..mesti abnyak gik diy kmk mau buat ..dolok c terfikir mau buat ..last2 minute banyak da idea hahaha

yunk ..minggu depan ka ..lak kmk berik alamta baru ..sebab minggu depan kmk cda kat sri aman gik hihi

My Life's Journey berkata... Reply To This Comment

@Honey Sakura @ eiMyLiciOusHoneyyyyyyyyyyyyyyyyyyy ..patut la dera tak update entri ..banyak jgak kerja dear sampai tak menang tanggan ni ..bulan 4 dah nak berakhir ..kerja dear makin banyak ..cian dear ..

jgn stress sangat yunk ..nanti dear tertekan pulak nanti ..

Riena Haiqal berkata... Reply To This Comment

Umi :: memang kreatif la u dear.. cantik dan comel sangat2 bunga pin tu.. lepas kawen ni nanti bole la buat tempahan....

Domu-kon berkata... Reply To This Comment

umi..nie boleh buat bisness nie.. joint venture nak..hehehehe..

misz domu buat belum tentu nampak bentuk tu.. aiiigoo... pruuuuttt... ops terkentut sudah..hehehe

My Life's Journey berkata... Reply To This Comment

@Riena HaiqalTrm kash dear ..umi suke tgok utube tu la de idea hihi :)waaa dear ..ada yang nak beli ke? hihi .. tak yakin dengan diri hihi

My Life's Journey berkata... Reply To This Comment

@Domu-konHihi trm kasih dear :) ... terharu umi dnegan dear n riena :)

haha dah jangkit sudah dear terkentut2 ..haha

Kathy Tuah berkata... Reply To This Comment

kacak! pandei ktk molah..eh, yang penting ktk rajin nak molah..hehe..

A Crack Mirror berkata... Reply To This Comment

fulamak..cnfrm meriah majlis ni...wawawa~ best2... cam nak tgk lagi n lagi gambar persediaan umi.. nak tau apa kesudahan DIY umi ni... jgn lupa update lg tau...

takecare dear..hehe~

My Life's Journey berkata... Reply To This Comment

Kathy Tuah: Hihi trm kasih dear .. bena kata kitak ..janji hati mesti mahu :). Barulah betui2 holiaw hahaha

My Life's Journey berkata... Reply To This Comment

@A Crack MirrorAsya: Hihi trm kasih dear ... belum ciap gi ..rasanya dalam minggu akan ciap hihi .. ok cayang ..annati umi update ye kesudahan diy umi ..banyak yang tak update huhu

hanabunga berkata... Reply To This Comment

Whoa besnyaaa!!!!Rajin betul umi niiii jeles hana!hehe

Hanie Dew berkata... Reply To This Comment

sgt kagum dgn kamu yg sgt kreatif dan rajin buat DIY. kalau aku..sume beli je dulu..haahhahaha

khairul berkata... Reply To This Comment

kreatif la Umi

Adam Malaysian Idol berkata... Reply To This Comment

nang steady umi .... BUNGA dah jadi BUNGGA ..... nasib x BONGGO ....

wakakakaka ....

yana-feehily berkata... Reply To This Comment

umi ni mmg rajin btl la.. :)

Liselle MonCherie berkata... Reply To This Comment

Umi ni org yg kreatif! Mesti byk bunga yg cantik2 umi boleh buat! Hehehehe :3.

Uchi kay-f @hmad berkata... Reply To This Comment

wah rajin umi ni...pasni bole bukak bengkel iya...hihihi..opss

c'axoera ヅ berkata... Reply To This Comment

shumelll!