Sabtu, 31 Disember 2011

SELAMAT TAHUN BARU SEMUA!!


Mat pagi semuahttp://www.emocutez.com .. Hari ini hari SABTU .. Ramai orang makan TEBU .. Ye ker? Memandai je aku ni hihi. Oooo GANTUKNYA .. Hari ni aku KERJA .. OT .. Dapat jugak Duit lebih pakai beli keropok nanti .. pangg!!


Yeayyyyyyyyyyy ..http://www.emocutez.com Esok bermulalah EPISOD BARU dalam HIDUP kita .. Cepat sungguh masa berlalu kan. PEJAM CELIK BERJUTA-JUTA kali dah TAHUN DEPAN pula .. Jadi PERKARA yang lepas tu .. kita lepaskan  seperti KENTUT .. jangan dibawak ke tahun depan .. mcm PENGUMPULAN CUTI tu ( Bahasa org bekerja).


Aku agak ..http://www.emocutez.com korang semua mesti ada AZAM BARU yang nak dicapaikan? Aku doakan semoga AZAM korang tercapai with FLYING COLOURS .. Yeayyy .. Ni lah masanya kita MENINGKATKAN PRESTASI dan KUALITI KERJA ..


Dan aku? Azam aku .. yang pertama nakhttp://www.emocutez.com KURUSKAN PIPI .. Hahahaha .. Sebab aku ni TEMBAM sudah .. panggg!!! Azam aku? Ecehwah .. malu nak pi tau .. Biarlah RAHSIA (Siti Nurhaliza)


Sebelum aku mengundur diri ..http://www.emocutez.com Aku nak meminta maaf atas segala kesalahan TATABAHASA .. Kekasaran BAHASA .. SIKAP ku terhadap korang .. AMPUN TUANKU!!! 


SELAMAT TAHUN BARU ..http://www.emocutez.com semoga kita diberkati .. dirahmati .. dipanjangkan umur .. serta dimurahkan rezeki .. AMIN - AMIN ..  Dan .. MAJULAH SUKAN UNTUK NEGARA .. Pangg!! Jumpa lagi kawan2!!

Jum kawan-kawan 
Kita MARA ke HADAPAN ...




Korang Rasa?

18 comments:

Cik Rose Cute berkata... Reply To This Comment

lepak kat mana? hari cuti nie...

My Life's Journey berkata... Reply To This Comment

Hihi umi kat opis ..kerja ..sebab opis umi tak leh tutup sabtu ahad mahupun public holiday sis ..


selamat tahun baru sis :)

Jue berkata... Reply To This Comment

Azam baru mok jd tembam?hihi lucu la ko tok umie. Ok pa ko pun body nek tok..mun aku bole trf lmak di body ku tok dah ku berik tek hahaha
Hapoy new year too dear!pix last ya lucu hihi bsr da bear haha

Uchi kay-f @hmad berkata... Reply To This Comment

slmt pagi umiiii.......

happy new year jugak tuk umi,dan semoge tercapai ape jua yg di azamkan iyer..

uikna nk kuruskan pipi,ala xyahlah dah cute dah tue..,

psst,wah teddy bear? hihihi..

"gemuruh jiwa smgt membawa dari puncak ingin ke angkasa..lalala.."

ok sis umi,keje bagusx2 arr..daa..takecare & smiles always,peace yo!

khairul berkata... Reply To This Comment

hepy new year Umi..moga lebih sukses pd thn hadapan

Hanie_Dew berkata... Reply To This Comment

mok kuruskan pipi. sama la umie..yey..kita geng..susah la nak kuruskan pipi. =(

weh besar nya kwan kwan ko. kawan ke bodyguard tuuu

Ila Aqilah berkata... Reply To This Comment

haha..umi, tak bolehlah nak lepaskan seperti kentut..haha

apa pun, selamat tahun baru umi! :)
moga azam-azam yang umi rahsiakan tu tercapai..thee

syahirooAhmad berkata... Reply To This Comment

sama la kita. hari sabtu dok layan blog sat. petang baru kuar lepak...

selamat tahu baru cik umi abah..

EyanaNoorAzlan berkata... Reply To This Comment

selamat tahun baru Umi Abah =)
eyana mintakkk maaf manyak2 ye kalo ada tkasar bhasa spnjg 2011...best kenal borak2 ngan Umi.. muaaaah3x

My Life's Journey berkata... Reply To This Comment

Jue: Hahahaha bukan nak besarkan pipi cyg ..mau bagi kecik cikit ..mcm ikan buntal muke ni ha hahahahah


sayang jue ..happy new year juak ..umahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh

My Life's Journey berkata... Reply To This Comment

Uchi: Hahaha happy new year jugak .. hahahaha ..comel ni .. tapi besar ke kepala umi ni hahahahahaha


uitttttttttt kerja sungguh2 ni ..sambilo tengok korea haha


terima kasih wish tu :) ..baiknya uchi ni ..chak!

My Life's Journey berkata... Reply To This Comment

Bang khairul: Trm kasih bang ..umi pun doakan yang sama buat abang ..yeayyy


Hanie: Hahaha tu kawan tu ..kawan pakai teman kat umah hahahaha .. tu la pasal hanie ..part lain senang je kecik ..part pipi susah kan? haiya ..nak kena cari pengurus pipi ni hahaha

My Life's Journey berkata... Reply To This Comment

Ila: Trm kasih dear ..baiknya dear ni ..Happy new year jugak ..muahhh .. trm kasih sebab doakan umi ..moga kebahgiaan sentiasa meniringi dear .. chak!


Syahiroo: Hahaha best tu ..umi pun malam nanti keluar ..happy new year buat sya jugak!!


Eyana: Huhu eyana tak de buat silap pun gan umi ..dear ni baik orangnya ..umi pun suke kawan ..mat tahun baru dear!!

acheeqa farhana berkata... Reply To This Comment

selamat tahun baru jugak awak :)

A Crack Mirror berkata... Reply To This Comment

uih..besaunya teddy bear...umi macam tersepit..hehehehe..

mi..selamat tahun baru juga..i got spcial wishes for u.. do check my new entry..huhu~ panjang kot..rasanya entry kali ni yang terpanjang selama asya berbloging..huhu..harap bersabar yer masa baca nnt..

nway..tak payah2..takyah kecik kan kempis kan..da comel ah tu..umi look cute macam tu.. tp kalau kempis gak tahun depan..tu cnfrm sebab nyamuk yg umi sayang tu gigit,,sedut sume darah n isi kat pipi tu kan?? ahahhaa~

akhir kata..asya minta maaf n ampun yer sepanjang kita kenal cam ni takut asya ada tersalah cakap ke apa ke kat umi..im so sorry..n im so hepi to have u as one of my friend.love u umi.. thanx~ xoxo.. Takecare n jom umi..kita terus mansang ke hadapan.. yea!

Uchi kay-f @hmad berkata... Reply To This Comment

happy new year sis umi!

terima kasih utk kenalan kite sbgi bloger dithn 2011..

semoge itu berkekalan dithn 2012 ini..amin!

Selamat Tahun baru 2012
*✫✫✫¸.•°*”˜˜”*°•.✫ ✫✫✫¸.•°*”˜˜”*°•.✫✫✫


◕▄███▄◕──◕▄██▄◕──◕▄███◕──◕▄███▄◕ ◕▀──██◕─◕██──██◕───◕██◕──◕▀──██◕ ◕──██◕──◕██──██◕───◕██◕──◕──██◕ ◕─██◕───◕██──██◕───◕██◕──◕─██◕ ◕█████◕──◕▀██▀◕───◕▄██▄◕─◕█████◕


✿♥❀♥❁•*¨✿❀❁•*¨`*•.✿❀❁•*¨`*•.`✿♥❀♥❁♥❀♥❁...

~Nana BamBam~ berkata... Reply To This Comment

Selamat Tahun baru ye Umi :)








p/s : besarnye teddy bear...jeless :P

eva berkata... Reply To This Comment

selamat tahun baru comel!!! boh kuruskan pipi eyhh.. cute bh.. sayang pp ya eyhh.. jgn buanggg.. ahhaha.. smoga tahun tok lebih bermakna utk umie k!!.. muahhh!!