Rabu, 21 Disember 2011

DI MANAKAH PERIKEMANUSIAN

Mat pagi semua http://www.emocutez.com... Dah lama kan aku tak bawak korang TINJAU MENINJAU aktiviti yang KURANG CIHAT. Hihi lain beno ayat tu .. hrmm hari ni aku nak bawak korang tengok GAMBOR ni.


Jom ikut aku ZASShttp://www.emocutez.com

*
*
*
SEDIH mengenangkan nasib ANAK ITIK ni
Bagi PENUMBOK SAIYA baru tau.

Hrmmm ..

Apa yang hendak DIBUKTIKAN gadis ini?
SERONOK NAMPAK.

*
*
*

Kalau hari tu .. kite tengok http://www.emocutez.com GADIS bunuh ANAK KUCING .. Hari ni kite tengok GADIS bunuh ANAK ITIK pulak. Kalau ye pun ITIK tu MAKANAN kita .. Tapi tak boleh laa buat SESUKAHATI mcm ni kan? Betul tak? Hrmm .. 


Walaupun http://www.emocutez.com.. HAIWAN menjadi makanan kita .. Setidaknya kita jugak perlu MENYAYANGI mereka ..  kalau buat mcm ni .. ni boleh DILABELKAN sebagai KEKEJAMAN. Haiwan juga MAHLUK yang perlu DISAYANGI dan DIHORMATI .. Barulah TUHAN sayang kat kita.


Sehingga bertemu lagi kawan2http://www.emocutez.com .. Renung-renungkan .. Tata ..Titi .. Brumm .. Brumm ..
Korang Rasa?

38 comments:

Adam Malaysian Idol berkata... Reply To This Comment

My Life's Journey: nasib bait la mpuan ya xda kat depan mata koh ... mun nya kat depan mata ... rami2 kita jadikannya sup tulang koh ... pakey kenduri keluarganya mpun ...

EyanaNoorAzlan berkata... Reply To This Comment

umi~~huhuhu..xsukeeeee, xsukeeee...nk nangis eyana tgk..='(

mencikkkk manusia jahat mcm tu..

My Life's Journey berkata... Reply To This Comment

Adam : Yala koh ..bukan jak sup tulang .. kita salai daging serpihan nya hihi ...amboih mcm karnival pulak.


Tapi yang pastinya ..mun nya buat mcm ya depan kita duak ..gerenti knk rumbas nya hohoho

My Life's Journey berkata... Reply To This Comment

Eyana: Jahat kan? nape la suke buat mcm ni kat binatang .. buat suke2 kan dear .. huhu


Memang sedih dear huhu :(

Jue berkata... Reply To This Comment

Even binatang pun sik bprangai mcm "binatang".ee geram ku nanga. Rs mok berik sdas dua jak ngan nya

My Life's Journey berkata... Reply To This Comment

Jue: Ya la kan jue ..kmk pun c tauk ..knk la cdak tok jaik gilak perange .. adu hai cian itik ya ..kejam2


lak kmk join kitak sdasdua ya ar

Hanie_Dew berkata... Reply To This Comment

eee..bodo punya pompuan. aku harap dia dapt mimpi buruk kene buat bende yang sama oleh itik tu.

My Life's Journey berkata... Reply To This Comment

Hanie: Itudia ..amarah seorang wanita .. jahat kan die hanie .. haiya .. senyum lagi tu .. geli hati lepas bunuh anak itik ..kejam sungguh

My Life's Journey berkata... Reply To This Comment

Hanie: Itudia ..amarah seorang wanita .. jahat kan die hanie .. haiya .. senyum lagi tu .. geli hati lepas bunuh anak itik ..kejam sungguh

Uchi kay-f @hmad berkata... Reply To This Comment

umi,klu dpt itu urgkan... pi tembak je dgn senapang GAJAH <---amboi!

"Ku pinggirkan lara
Yang bertaut di jiwa
Ku teruskan hidup tanpa dia

Padam nyala patah tumbuh
Hilangkan berganti
cinta tiba, cinta pergi
Yang azali ku nanti

Ku lupakan mu jua di sini
Sejak kau pergi menjauhi."


~rindu terhenti~

okeh sis umi..slmt berkeje iyer,sya mo cuti puasx3...see u later

My Life's Journey berkata... Reply To This Comment

Uchiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii uchi nak gi mana nie? mau cuti sudah? aiyo ..mesti sunyi ini blog ho ..hihi


Jadi diri baik2 ye .. kalau umi dapat ni ..berdozen senapang gajah ku gunakah ..serangggggggggg!!!



pstt ..cantik lagu :). Makceh la la la la ..lagu baru pakai nyanyi lam bilit air :)

AmirFX berkata... Reply To This Comment

Ya Allah! Pengempang ada jak..

EyanaNoorAzlan berkata... Reply To This Comment

2lah, langsung xda rasa berslh lgsung..huhu..semoga dia akn d pijak n d kentuttt oleh anak itik bramai2..huhhh, masalah mental kot ppuan ni..huhuhu...

DOMU-KON berkata... Reply To This Comment

nauzubilah.. Misz Domu even tiada hubungan baik dengan binatang..tapi xd pijak camtu.. jhat tul

♥ p a a n i ♥ berkata... Reply To This Comment

kejam..huhu..same cm ada satu video sorang girl tu seksa kucing..

dhiera berkata... Reply To This Comment

tak suke tak suke tak suke!

My Life's Journey berkata... Reply To This Comment

Amir: Ya la kan mir ..kumpang ati ..siap elak2 gik ..gans sungguh gadis tok ehhh .. ishk2 ...

My Life's Journey berkata... Reply To This Comment

Eyana: Hahaha amboi .. part kentut oleh anak itik beramai2 tu la yang umi geli hati dengar .. tau jugak eyana diorang ni kentut hahaha


ishkkk amboi ketawakan dear pulak ..jahat umi ni huhu ..


hrmmm memang jahat kan die ni ..nak kena laknat tuhan agaknya hrmm

My Life's Journey berkata... Reply To This Comment

Mizs Domu: Tu la kan ..tak pe ..sekurangnya mizs domu tak jahat cm die ni huhu ..



Paani:Ada? nanti umi try cari ye ..tapi kalau nak siarkan ..mesti ramai yang tak sanggup tengok huhu ..sedih :(

My Life's Journey berkata... Reply To This Comment

Dhiera: Jum ikut umi tembak die gan senapang gajah :)

Izz Faizah berkata... Reply To This Comment

heyy...jaatnye pmpuan tu!! dah la ank itik comel..huwaaaa..!! :'(

khairul berkata... Reply To This Comment

tak guna punya pompuan tu..kejam

My Life's Journey berkata... Reply To This Comment

Izz: Memang jahat .. anak itik memang comel ...jahat orang tu ..


Bang khairul: Mari kita belasah dia bang hihi ..jahat kan

naga berkata... Reply To This Comment

Orang yg kejam cam ni selalunya ada masalah mental atau genetik. Lebih tepatnya psy. Memamg gila pun, mun sik gila sik sidak sampai hati nak dera binatang camya.

Aduh Umi....rindunya ngan site kitak, baru punyai kesempatan jenguk blog ari tuk. Sik tauk kenak mek jd bz kedak tuk. anyway mek sihat ajak, arap kitak kedakya juak. rindu nak dengar cit-cat tentang anak cucu kitak. Insyaallah sari duak agik mek baru punyai kesempatan. Macam kehilangan lah pulak. Lamak juak sik cerita lucu ngan kitak. Banyak cerita lucu, insyaallah lak lah. Salam ngan Abah. Moga sihat terus. AMIN.

A Crack Mirror berkata... Reply To This Comment

Betul2...semua org betul....ompuan ya..nang kejam..jaik..menchi! Agak2nya apalah kepuasan yg dia dapat dr semua tu? Dia x belajat pndidikan moral ke apa!? Grrrrr.....

Pss: suka pesanan umi tu..ringkas n padat..cukup untuk ur reader berfikir sendiri mana yg baik n buruk...

LydSunshine berkata... Reply To This Comment

Psycho nya pompuan ni. Apa yg dia dpt lepas dia pijak itik tu dan sepit celah jari? Dia ingat dia comel ke buat mcm tu? Rasanya dia nak perhatian je tu.

~Nana BamBam~ berkata... Reply To This Comment

Nauzubillah minzalik..Astagfirullahalazimmm..
Ya Allah..kenapa? kenapaaa?? kenapa buat macam tuhhh ? hurmm..sedh betol tengok die buat mcm tuh kat anak itik yang x berdosa tu... (T_T)

budak penjara berkata... Reply To This Comment

sial tu..ti org plak sembelih dia..x pon lenyek2 dia cmtu

hanabunga berkata... Reply To This Comment

astaghfirullahalazim umiiiiiiiiiiiiii!!!!!!! awat depa ni teruk sgt??dah tu buat muka syok lepas bunuh anak itik tu haih

My Life's Journey berkata... Reply To This Comment

Bang Naga: Wahhhhhhhhhhhhh lamak dah kitak c tulis panjang .. tedah tangga kitak bz jak bang .. cpa ..hujung tahun tok nang banyak kerja ..


Trm kasih bang ..cucu kmk semuanya chat n gendut semuanya .. cuma nak yumiko ya da mite .. knk enjek gik minggu tok hihi



wahhh mesti best ..kitak tok kan lawak ..mesti entri pun lawak juak ..hahah ..c sabar mauk baca ..


cpa bang .. ambik masa untuk uruskan hal kerja .. kmkorang bloger tetap setia menunggu entri ktk ya ..piwettttt

My Life's Journey berkata... Reply To This Comment

Asya: Betul kata asya tu .. umi pun rasa mcm tu ..agaknya time pendidikan moral tu die selalu ponteng kelas kot ..atau die ni ada mental cikit huhu

My Life's Journey berkata... Reply To This Comment

Lyd: Hah betul tu ..die nak buat publisiti sebab tak dapat jd artis kot ..mental2 .. Lepas tu die ketawa .. mcm soot je umi tengok


Nana: betul kata nana ..anak itik tu tak berdosa ..tak tau la dimana hati dan perasaan die time tu :(

My Life's Journey berkata... Reply To This Comment

Budak penjara: Betul tu .. kalau orang sembelih die atau sembelih anak dia atau orang yang dia sayang ..baru dia tau rasanya mcm mana .. sesukati je buat haiwan mcm tu :(



Hana: Hana .. die ni nak kena syarah agama dari kita ni .. tu die mcm tu huhu :(

kainBuruk berkata... Reply To This Comment

salam;
memang gadis tu ada sesuatu tak kena agaknya..

My Life's Journey berkata... Reply To This Comment

Kainburuk: wslmmm .. memang tak betul ..mental kot hihi

Jue berkata... Reply To This Comment

my dear, kelak cek email =)

eva berkata... Reply To This Comment

aiee ada gik kes mcm tok kedak pusak riya nak.. bongokkkkkkkkkkkkkkkkk keja cdak tok.. gila!!!

siti kektus berkata... Reply To This Comment

maai. muka hepi je kan lepas pijak2 itik tu. tak de perasaan betul lah.