Sabtu, 24 Disember 2011

MERRY CHRISTMAS HO HO HO


Mat pagi semuahttp://www.emocutez.com.. Huhu PENAT betul semalam .. Mcm ler dia DRIVING kan? Ngeh ngeh ngeh. Penat laa jugak sebab KREM Pungung duk lam BUS haha. Pas tu sebelah MALAM pulak aku kerja PART TIME. Terpaksa dik oiii .. 


Bukannya apa ..http://www.emocutez.com Memandangkan ADIKKU tiada di KAMPUNG sebab sambung STUDY. Dengan ini aku mengistigharkan .. JAWATAN bagi PENCABUT UBAN TERBAIK BAPAK .. Jatuh kepada .. UMI COMEL!! Yeayyy ... 


Nak TERCABUT MATA den ni haahttp://www.emocutez.com .. Selak sana sini kat atas KEPALA tu .. Mcm pencarian harta KARUN aku rasa. Lain kali nak mintak CAS ni. 1 helai 10 hinggit. Lorr .. Cekik darah. Tak pe, sekali dua kala .. pangg!!


Mcm biasa sebelum memulakan AL-KISAHhttp://www.emocutez.com .. Yer balik je kat umah mesti mulakan aktiviti mcm biasa .. Jadi MAKCIK CLEANER kat umah. Baik aku CEPAT sebelum MAK HARIMAU sound aku hahahaha .. Amboihhh pangg!!!


Dalam kesempatan ni .. Aku selakuhttp://www.emocutez.com CEO Persatuan Ibu Bapa Kucing (PIBK bukan PIBG yer) ingin mengucapkan .. SELAMAT HARI KRISMAS ..  Hohoho .. 


Terasa di OVERSEA pulak hihi

Merry Christmas!! Ho ho ho


Sehingga bertemu lagi kawan2 ..http://www.emocutez.com Tata .. Titi .. Prutt Prutt



Korang Rasa?

24 comments:

A Crack Mirror berkata... Reply To This Comment

kat ner mall ni mie..aduh..kalau keluar hari ni mesti best kan...?meriah..confirm! nak2 kat the spring tu..huhu...

besok krismas..yea!! bercuti..pastu..uwaaaaaaaa~~ study week.. tension semula..

nway..umi jaga diri..jaga anak cucu, jaga rumah, jaga ibu bapa..jangan aktif sangat dengan persatuan sampai terlupa nak bw..ahahha..tak de kene mengena dah ni..lallala~

aimie amalina berkata... Reply To This Comment

pencabut uban?
hehehehe
alololo
commeeeiiii

Bluewendy berkata... Reply To This Comment

hohohoho..merry kismisss~

Uchi kay-f @hmad berkata... Reply To This Comment

tabik hormat pd CEO PIBK..hihihi..

tabik angkat topi!..hihihihi..


*sis umi mne kacak sya ni, tapi manisnye ade..emm!

AmirFX berkata... Reply To This Comment

Kompom kat The Sprong ya.. haha..

My Life's Journey berkata... Reply To This Comment

Asya: Hahahaha pandainya cik adik ni teka kat mane umi yer .. pintar bagat dehhh!!!


Nasihat yang berguna ..umi akan dengar ..umahhh

Hahahaha lawak la asya ni makin hari .. cuit kang pipi tu. Hah asya ni kate umi je, asya tu ha lagi bergiat aktif dalam aktiviti .. makin kurus dah dear ni tau .. rehat2 jugak ye


Hoho merry christmas hihi :)

My Life's Journey berkata... Reply To This Comment

Aimie: Hahaha tu la pasal ..umi yang tue ni masih lagi cabut uban bapak hahaha ..tu la rekemen kan bapak umi botak je ...kan sennagh nak cabut pas tu hahaha

My Life's Journey berkata... Reply To This Comment

Bluewenddy: Merry christmas to u too ..ho ho ho!!

My Life's Journey berkata... Reply To This Comment

Uchi: Hahaha ..angkat topi je? mane karpet merah umi and senapang gajah? hahahhahaha


Ishkkk .. mesti kacak orangnya .. budi bahasa pun baik :)

My Life's Journey berkata... Reply To This Comment

Amir: Yayyyyyyyyyyy pandainya .. nah 20 cent .. tak de gula batu mau berik kat kitak hihi

~Nana BamBam~ berkata... Reply To This Comment

Tahniah..tahniahhh... Sila beri sedikit ucapan pada penonton-2 dirumah dan juga di dewan... :PPP

khairul berkata... Reply To This Comment

wa Umi mcm anak mat saleh la ..hehe

My Life's Journey berkata... Reply To This Comment

Nana: Hahaha amboi dear ..pandai ar buat lawak ..comel je nana ni :)



Bang khairul: Hahaha abang ni ..ade2 je la .. :) selamat tahun baru!!

YOUsoF berkata... Reply To This Comment

Hehehe lama dah tinggalkan kerjaya cabut uban ni. Kerja yang menuntut kesabaran dan ketelitian.. ;Dperfl

Kazman & Sue berkata... Reply To This Comment

kerja cabut uban yee... haaa3x... selamat bercuti juga dari kami sekeluarga....

Juliet_iRa~" berkata... Reply To This Comment

hehe..dah lama xdgr org cabut uban..hehehe ;p

dl sll jd pencabut uban juga..hikhik

hanabunga berkata... Reply To This Comment

comelnyaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa umiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii!!!!!!!!!!!!!! :)

DOMU-KON berkata... Reply To This Comment

semua orang kata ummi cuhmey.. tapi misz Domu sedar u r not chumey..u r gorgeous la..wa... sngt lawa ma..

Jue berkata... Reply To This Comment

Nanga design cam d the spring hahaha
Kiut nak juak ko hor..tok ku jeles tok!ku slalu cabut uban mummy ku hihi

Jue berkata... Reply To This Comment

Btw, dpt sik email dr ku?

My Life's Journey berkata... Reply To This Comment

Yousof: Hahaha geli hati umi dengar .. emmang menuntut kesabaran dan ketelitian ..leh juling mata ni ..ai ai ya ..


Bnag kazman&sis sue: Hihi selamat bercuti juga bang ..yeayyyy


Julie: selamat datang julie ..yay ..ada geng ni ..umi yang tua bangka ni pun cabut uban huhu



Hana: Yayyyy terima kasih ... nak jadi cute buat selamanya walaupun jadi nenek nanti hahahaha



Mizs Domu: Wahhhhh bestnya ..trm kasih dear ..baiknya mizs ni .. nah 20 cent. Mizs domu pun cantik juga .. piwettt



Jue: Haha belom check email gik .. mood bercuti dikatakan ... hihi wahhh sama lah kita ..rambut dah banyak uban pun nak kenak cabut ..mun semua uban ..semua la kenak cabut hahaha. Auk dear kat spring .. jue ..kitak pun comel juak ..cantik pulak tu ..umahhh!!!!

Hanie_Dew berkata... Reply To This Comment

aku dulu pun ken cabut uban abah aku jgk sbb mak aku xde uban. aku pun heran.

weh comel gilas budak tu. jadi santarina la.

My Life's Journey berkata... Reply To This Comment

Hanie: Hihi ..wahhhh masih muda mama hanie ni .. bestnya ..awet muda la dearrrrrrr

eva berkata... Reply To This Comment

cute sa da jak ktk pake headban.. kedak artis korea jak.. p cgek gik ktk kedak artis malaysia.. lupak mek nama nya.. mun ingat mek pdh kehhe