Sabtu, 15 September 2012

TILAM BABY DAN STOKING COMEL!!

Mat petang semua!!!http://www.emocutez.com Harap kawan2 hari ni CHAT dan GEMBIRA selalu .. Umi baru je sampai kat OPIS .. Balik tengahari jap .. Mcm biasa hari SABTU AHAD non stop ..Uhuk3 .. Tak pe2 .. nanti bulan 2 tahun depan karang Umi CUTI sepuas puasanya ..Yahooo!!


http://www.emocutez.comSekarang ni ..dengan ada nya KERJA non stop SABTU AHAD .. Dapat lah kumpul DUIT cikit2 buat BUAH HATI tersayang .. SERONOKNYA!! Tadi pagi Umi ON FB .. Cube teka Umi jumpa apa?

*
*
*
Tadaaaa ...http://www.emocutez.com

 Aduh2 ..tengok sekali dah JATUH CINTAN

Semuanya comel2!!
Rasa nak beli semua je laa ..sob3


http://www.emocutez.comWah nie yang buat semangat berkobar2 nak SHOPPING barang BABY ni tau .. Dah simpan angan2 dah nak yang mana satu .. Kalau kawan2 nak USHA TILAM BABY yang Comel nie .. silalah pergi ke Natural Babywink.my .. semuanya COMEL2 dan berpatutan ..


Apa lagi kawan2 ..http://www.emocutez.com Jom kita ke sana ..Sehingga bertemu lagi kawan2 ..Tata ..Titi ..Brumm Brumm

Korang Rasa?

7 comments:

Riena Haiqal berkata... Reply To This Comment

tulah tadi dah terjah dah kat fb dia.. saya terpikat dengan tilam tu.. nak bagi haiqal dan bakal adik dia nanti.. beli satu jer.. (^_^)
lepas tu nak beli breastpump kat situ..

My Life's Journey berkata... Reply To This Comment

Riena:Best kan dear ... sampai rambang mata nak beli yang mana satu ..dear .. kalau brestpump yang pump sendiri ke atau elektrik yang buat kita rasa sakit?

Remy hazza berkata... Reply To This Comment

wa.....
tempat duduk baby tu comel......
boleh peluk2......

eva berkata... Reply To This Comment

brg baby nang comel2 ow.. nang suma mok dbeli eyh.. geram nak ow.. adoh2.. mata nang xkelip2 ngga.. haha.. take care dear! muaxx!

khairul berkata... Reply To This Comment

brg2 baby kekdang lgi mahal dr brg budak2 dewasa

Zie Madini berkata... Reply To This Comment

eeeeeeeeeee...giler comel! geram zie tgk.

bella luna berkata... Reply To This Comment

penuh la umah umi dengan barang2 baby je nanti,. tapi tak pe, sebab comel, hehe