Jumaat, 14 September 2012

SOTONG OH SOTONG!!


http://www.emocutez.comMat petang semua!! Hari ni lambat cikit Umi nak UPDATE ENTRI .. Pagi tadi Umi turun ke lapangan .. ALHAMDULILAH semuanya dah selesai ..Jadi PETANG ni dapatlah REHAT sekejap bersama SOTONG .. Hrmm SOTONG?


Hihi .. Dua tiga hari niehttp://www.emocutez.com ..OTAK Umi asyik fikir nak makan SOTONG je .. Sampai termimpi2 hahaha  .. Sedangkan Umi ni ALLERGIC gan makanan SEAFOOD. Untuk mengelakkan diri daripada asyik terkenangkan SI SOTONG ni .. Nak tak nak EN. ABAH yang baru balik TRAVELING gi ke MARKET ..   Ngeh3.


http://www.emocutez.comKetang ketong .. ketang ketong .. Siap sudah SOTONG kita ditenyeh .. Alhamdulilah sudah SELAMAT masuk dalam PERUT Umi tengahari tadi .. AMIN2 .. Mesti BABY Umi melompat2 BAHGIA .. Jangan jadi SOTONG sudah la ye sayang haha ..


Sotong masak SERAI siap untuk ditelan hihi ..

Hidangan SIMPLE tapi mestilah seimbang .. (^_^)



Kawan2 mcm mana pulak?http://www.emocutez.com Apa citer hari nie? Jap gi Umi nak BW ..Rindu nak jalan2 .. Sehingga bertemu lagi kawan2 .. Tata ..Titi .. Brumm Brumm.
Korang Rasa?

13 comments:

Kazman / Sue berkata... Reply To This Comment

ngidam sotong yee... heee3x... tak pe... jangan ngidam makan sabun kee... makan batu kerr...sudah lahh...

My Life's Journey berkata... Reply To This Comment

Bang Kazmann sis rose: Hahahaha lawaknya bang kaz ni laaaaaaaaaaa .. a a bang pernah ke orang mengidam nak makan sabun? ya allah dasyatnya ..tak dpt umi bayangkan la hahaha ..lawak2 ..

atty's berkata... Reply To This Comment

sedapnya lah nampak sotong nie :)

Cik Saila berkata... Reply To This Comment

ohhh sedapnya sotong!! tetiba sy pun teringin.. yum,yum :D

My Life's Journey berkata... Reply To This Comment

Atty's: Trm kasih sis ..sis masak mesti lagi sedap ..orang otai hihi ..trm kasih krn singgah (^_^)

My Life's Journey berkata... Reply To This Comment

Cik Saila: Hahaha ada2 je dear ni .. tak pe dear ..petang karang dear masak kat umah ..nak bedal seperiuk pun boleh hihi

Riena Haiqal berkata... Reply To This Comment

jangan makan jari jemari sotong tau.. saya kalau masa mengandung memang tak dibenarkan makan sotong ni.. boleh makan tapi jangan makan jari jemari nya... ada la konon pantang larang dia.. hehehehe... (^_^) sekadar berkongsi.. hehehe jangan marah dalink

Che Rosliza Che mat berkata... Reply To This Comment

sedapnya sotong masak serai hihihi

Remy hazza berkata... Reply To This Comment

bahaya tu umie.... kalau dah jadi sotong...he3... mintak yg baik2 saja... anyway, sotong serai tu memang nampak sedap !!!! teringin.....

eva berkata... Reply To This Comment

kmk ngga sayo ya tang nyaman jak dear.. mtk ckit? hehehhe.. kmk xpande makn sotong aie. xtauk pahal.. coz mek alu imagina sotong kurita hahahaha jauh beza...

khairul berkata... Reply To This Comment

betul kata kazman tu Umi..lgi terok klu ngidam nk mkn seliper !

Yousof berkata... Reply To This Comment

Mujur En. Abah rajin pergi beli sotong.. Serius gambar sotong tu menggoda selera.. hihi



*Alhamdulillah Usop sihat. Faham, sejak jadi isteri orang ni tanggungjaab makin bertambah.. ;p

Zie Madini berkata... Reply To This Comment

ya ampunnnn...nyam li jak upa sotong ya umiiiiii. alu lah mek jd teringin nak makan...uwwaaaa!