Isnin, 10 September 2012

RUMAH SEWA BARUKU


Mat pagi semua!!!http://www.emocutez.com Lamanya Umi menghilang kan? Hihi Umi selain BZ kerja termasuk SABTU AHAD ..Umi jugak baru PINDAH RUMAH .. Hip hip HURAY!!! Kali nie tak jauh Umi merempit .. Jimat Elektrik .. bukan jimat MINYAK haha. Merempit guna MOTOBASIKAL dikatakan .. Ngeh3.


http://www.emocutez.comJarak Rumah dengan tempat KERJA boleh kawan2 anggarkan sejauh .. Hrmmm .. Hah! Contohnya .. kalau EN.ABAH kentut kat umah .. Baunya boleh sampai kat OPIS .. PERFUME baru. Haa begitulah situasinya hihi .. AMPUNKAN PATIK TUANKU (En. Abah) hihi.


Dah datang dah PENYAKIT dia haha.http://www.emocutez.com Jangan marah .. nanti cepat TUA .. High2 Blood ..

*
*

Kegembiraan di gambarkan seperti ini .. (^_^)

Ecehwah .. 

 Anak-anak KUCING Umi GEMBIRA
Dapat Bilik Baru (^_^)

Senangnya dalam hati ..


http://www.emocutez.comUmi sangat suka dengan RUMAH SEWA baru Umi .. selain ada besar .. juga dekat .. 5 minit nak PUNCH CARD pun boleh (^_^) hihi .. Nak bawak motosikal tak yah takut2 lagi nak melintas (^_^)


Nak buat KERJA JAP ..http://www.emocutez.com Sehingga bertemu lagi kawan2 ..Tata ..Titi ..Brumm Brumm ..
Korang Rasa?

8 comments:

Riena Haiqal berkata... Reply To This Comment

wah dah dapat rumah sewa baru.. best2.. nak tumpang boleh? hehehehehehehee... teramat la dekat kan kalau bau kentut En. Abah pun boleh terbau.. alamak ai jangan2 boleh dengar juga kot.. hehehehehe

Che Rosliza Che mat berkata... Reply To This Comment

Wah! wah! Wah!...lama menyepi ummi...rindu sis...hihihi Welcome Back..

My Life's Journey berkata... Reply To This Comment

Riena: Hahaha amboihhhhhhhhh .. sukenya die kenakan kite ye? kentut karang hahaha .. memang tersangat la dekat dengan opis umi dear ..nak jalan kaki pun boleh hahaha.

best .. dapat umah luas cikit untuk anak2 kucing umi ..diorang pun gembira

My Life's Journey berkata... Reply To This Comment

Sis Rose: Mat pagi sis ..lama tak jumpa sis ..umi ni jarang nak online da ..tak tau nape malas sangat ni hahaha ..trm kasih sis ..(^_^)

Remy hazza berkata... Reply To This Comment

ok la umie..... leh jenjalan ke opis... exercise... kalau dah dekat sangat...... tak ler merbahaya buat ibu2 mengandung!!!! he3
semoga happy kat rumah baru.....

hanabunga berkata... Reply To This Comment

Itu lah,hana pun nanti kalau kena duduk rumah sewa,nak cari rumah yg dekat dgn u ja la. nak save minyak jugakkk hehe

Cik Saila berkata... Reply To This Comment

wahhh..sedekat bau kentut ya..hehehehe :D

Domu-kon berkata... Reply To This Comment

best la rumah dekat..lagipun umi tgah ngandung..elokla umah dekat ngan opis.. jadi nanti dear xpayah la was2 nak punch card..hehehe.. take care yer dear..