Rabu, 12 September 2012

BORAK-BORAK KOSONG

Mat pagi semua ..http://www.emocutez.com Mcm mana hari ni? harap kawan2 semuanya dalam keadaan CHAT SEJAHTERA .. Waa cepat masa berlalu .. hari ni dah hari RABU .. Hip hip HURAYY!!! Tak sabar nak tunggu hari JUMAAT .. Tunggu En.Abah balik dari TRAVELLING hihi ..


http://www.emocutez.comDah 3 hari Umi duk sorang2 kat UMAH SEWA BARU .. Kadang2 seram sejuk jugak rasa .. Mana tak nya .. Tetibe je PIANO berbunyi .. sape tak KAGET DONG .. Mungkin kah CICAK yang jatuh? atau ada seseorang yang BERMAIN kat sana? Ala ..  yang berambut menghurai mengalahkan iklan SHAMPOO tu .. korang ni mcm tak paham2 je laa hihi.



Umi nak JOIN mainhttp://www.emocutez.com sama tapi tak nampak orangnya .. amboiii .. sukenya die .. karang die mai .. tak CUKUP TANAH nak lari haha .. ishk2 .. Astafuralazim .. ishk .. loyar buruk dipagi hari. Mintak kena ketok kepala nie ..


http://www.emocutez.comHihi .. saje nak mengusik. Jangan mara ar. Pagi2 tak leh STRESS .. Tak happy KERJA pun tak SERONOK kan? Sehingga bertemu lagi kawan2 ..Tata ..Titi .. Brumm2 ..
Korang Rasa?

4 comments:

Riena Haiqal berkata... Reply To This Comment

hah? betul ker? ada makhluk lain ker? huhuhuhu.. nak join sekali boleh ke tu? mana tau dapat ambik gambar dengan dia sekali sambil terkencing2 dalm seluar.. huhu betapa tak malunya saya.. tak per gangguan semasa mengandung kot.. saya ni dah puas kena ganggu masa mengandung kan Haiqal dulu.. tapi saya selalu buka silat takpun buka langkah seribu.. wakakakakaka.

My Life's Journey berkata... Reply To This Comment

Riena Haiqal: Hahaha amboihhhh ..gila2 jugak mama haiqal ni yer .. jap2 umi nak imagine sambil bergambar gan mahluk tu .. sambil tu kita tya la ..berpa lama rambut ni tak shampoo haha ..pandai la umi ni..

dear pernah kena ganggu gak? yang pastinya ..kita mesti buat dont know dengn mahluk tu n pasangkan ayat2 suci al-quran ..pasti mahluk tu nak jenguk jiran sebalah kita pulak hehehehe

Remy hazza berkata... Reply To This Comment

masin mulut tu baru tau umie nie...... lambat lagi en abah nk balik tau...he3

Domu-kon berkata... Reply To This Comment

ye ke umi..? ok..itu cerita seram bukan lawak..tapi bila umi cerita cam seram komedi jadinya..

ok..lain kali if umi nak join diorg main piano..bagi salam dulu..hehehe.. :)