Isnin, 2 Disember 2013

PEMBERIAN ZIE MADINI

Mat petang semua!! Mcm mana hari ni? Umi ni kan ..asal nak balik ..baru nak UPDATE BLOG kan hihi (^_^) ..


Hari ni Umi nak cerita tentang GIFT diberi oleh kawan sesama BLOG  .. Tadaa .. Zie Madini's Territory .. sapa yang tak kenal salah seorang BLOGGER FEMES n Cun melecun ni .. kalau kawan2 nak TERJAH .. Sila klik kat SINI (^_^).


Jom ikut Umi zass

*
*
Antara barang2 yang dibeli hihi
Baju tu pemberiaan ZIE

Bertambah2 koleksi  Delysha (^_^)


Comel kan? Blogger ZIE ni rajin buat kerja2 DIY disamping jual baju ala2 KOREA .. Kalau berminat .. kawan2 bolehlah Klik2 kat SINI  .. Ada DISKAUN tau diberi sempena KRISMAS ni .. pasti BERBALOI-BALOI (^_^) ..


Sehingga bertemu lagi kawan2 ..Tata ..Titi ..Brumm Brum ...

Psttttttttt ..nak cepat2 tutup LAPTOP .. Tak sabooo nak balik kerja ..Esok2 Umi terjah BLOG kawan2 ye .. Jumpa nanti UCHIMARO .. Update ye BLOG (^_^)


Korang Rasa?

13 comments:

Lieya Von Jay berkata... Reply To This Comment

dpt lah delysha bergaya sakan ye ^_^

uchi kay-f Ahmad berkata... Reply To This Comment

ehem..suke lew tue dpt gift iye mama si delysha kan kan...ceh...

eh apetue sis umi..uchimaro...hahaha..lucu betul name tue.. ni name ni tuju kt saya ke?

adeh,iyelahx2 nnti org unpdated blog okeh...tapi uchi nanti dulu bukan yg skrg tau nk updated blog...

okeh dah slmt mlm umi seklurga,..haipx2 jan sedih2 nnti esok uchi dtg lagi komen tau...

bubaiiiiii......

uchi kay-f Ahmad berkata... Reply To This Comment

nanti umi bce komen dlm url ni okeh,mekacih......

http://kehidupansuatuperjalanan86.blogspot.com/2013/02/pengalaman-bersalin.html

Cik Itah@RRP berkata... Reply To This Comment

untung la delysha :)

Zuraidah Butang berkata... Reply To This Comment

wah beshnye dpt gift...hehe nak jugakk

Puteri Kayangan?@#$%???? berkata... Reply To This Comment

@Lieya Von JayHihi a a dear ..bertambah koleksi delysha (^_^)

Puteri Kayangan?@#$%???? berkata... Reply To This Comment

@uchi kay-f AhmadHihi .a a uchi ..sapo lagi laa yang bernama uchi maru tu kalau tak uchi hahaha ..

a a uchi ni mst bz kerja tu la tak menyempat update blog ..umi ni pun kadang2 dah kekeringan idea nak post ape ..sebab ye ..dulu time sot2 je idea ..sekarang dah jadi mak orang kena kurangkan idea sot2 tu hahaha

thank u uchi sebab sempat menjenguk blog umi ..chak!

Puteri Kayangan?@#$%???? berkata... Reply To This Comment

@Cik Itah@RRPHihi a a sis ..bertuah nasib badan ..hihi

Puteri Kayangan?@#$%???? berkata... Reply To This Comment

@Zuraidah ButangHaha ..kalau dear nak ..terjah kat blog zie madini hahaha

uchi kay-f Ahmad berkata... Reply To This Comment

slmt mlm sis umi serta family..

mekacih sbb rajen dtg blog uchi tau.. hrp chat jugak okeh...pomis nnti cukup taun uchi kasi adiah,nk tak? ngee...

uchi alhamdulillah sihat sama mcm semlm jugak umi, ari2 kje cari duit nk kaya mcm bill gates tak boleh saya ni bukannye "bisnens minded" umi.. hehehee,cume arini ni ler rase sakit blkg bdn lah plak,adeh.. minggu ni kje shift siang cover si manager huhuhu tu yg mlm aje ade masa dtg blog umi,minggu dpn kje mlm plak maybe klu umi updated blog kompem pagi2 buta terjah bloh umi..eh jgn skip blog tau...ala sis umi updated ajelah ape2 pun...asalkn ade updated okeh..

okehlah cau cin cau..

moge baek2 saje..

Mizz Aiza (Dunia Kecil) berkata... Reply To This Comment

tahniah dapat gift.. comelnya gift tu umi.. :D

nanakimie berkata... Reply To This Comment

nana suka design2 sis zie,comel2 semua nya:)

watermark nana pun sis zie design kan,hihi

Zie Madini berkata... Reply To This Comment

Nanakimie
hehe. thanks dear :) skrg akak dh x buat watermark lg.ketandusan idea sejak dh beranak ni.hehe


Umi.
thanks yunk sudi beli mek pun handmade :) comel jak muka ica k sekang ya.hehe.mwah ica!