Ahad, 29 Disember 2013

CUTI-CUTI MALAYSIA

Mat petang semua!! Kawan2 semua apa khabar? Umi CHAT aje .. sekarang ni Umi kat OPIS .. Mcm biasa SABTU AHAD ni Umi KERJA kalau ikut TURN la hihi ..


Boring jugak duduk sorang2 kat OPIS ni sambil menanti sekiranya  ada KES .. Ingatkan sementara TUNGGU MENUNGGU ni dapatlah buat CRAFT kan ..tapi SUPPLIER Umi lambat hantar barang ..jadi lambat jugak lah KERJA Umi hihi ..


Setakat ni ..dalam perancangan .. nak oder LABEL untuk PRODUCT Umi ..tapi tunggu M dulu la .. M For MONEY haha ..  Lepas tu teringin nak beli MESIN BIG SHOT .. Tapi harganya ..gulppp .. huhu

*
*
*
Impianku .. BIG SHOT

Cute kan? mcm beg ..
kecik cikit dari BIG SHOT



Tak pe2 .. tak lama lagi BONUS ada ..harap tercapailah IMPIAN yang diimpikan tu ye haha .. kawan2 mcm mana pulak? Cuti2 sabtu ahad ni buat pe? chak!


Umi nak sambung tgok craft pulak .. take care semua!!!
Korang Rasa?

10 comments:

uchi kay-f Ahmad berkata... Reply To This Comment

slm mlm sis umi...uchi sihattttttttt wal afiatun...hehehe

eh comelnye big shot ttue..

btw,tingkayuk for ur reply in my blog okeh... <---alololo speaking pulak c uchi ni ekk..hahaha

see ur later wahai bisnesWOMEN !!! ngee......

Mizz Aiza (Dunia Kecil) berkata... Reply To This Comment

comelnya.. dapat bonus nanti umi kena beli ni..

Myra Jay berkata... Reply To This Comment

InsyaAllah mudah2an dapat membeli apa yg dihajati tu ye :)

msredcheesecake berkata... Reply To This Comment

mahal tu big shot...umi craft apa ek? buat card ke?

Siti Hajar berkata... Reply To This Comment

Comelnye yang bentuk macam handbag tu. Sesuai sangat ^^

Puteri Kayangan?@#$%???? berkata... Reply To This Comment

@uchi kay-f AhmadHihi .. makceh untuk uchi gak sebab sudi singgah di blog umi .. happy new year uchi!!!

Puteri Kayangan?@#$%???? berkata... Reply To This Comment

@Mizz Aiza (Dunia Kecil)Hihi mcm tu la hendaknya dear ... kalkau tak da mesin ni tak jalan diy umi .. jalan2 tu dapat tapi tak kemas huu

Puteri Kayangan?@#$%???? berkata... Reply To This Comment

@Myra JayAmin2 .. mudahan begitulah hendaknya dear

Puteri Kayangan?@#$%???? berkata... Reply To This Comment

@msredcheesecakeumi nak buat diy mcm2 dear .. bungga .. keronsang ..headband ..insyallah ..kalau pandai buat card ..umi try hihi

Puteri Kayangan?@#$%???? berkata... Reply To This Comment

@Siti HajarTrm kasih dear sebab sudi singgah kat cni ..chak!