Jumaat, 20 Disember 2013

DINNER

Mat pagi semua .. Dah hari JUMAAT dah hari ni .. YIPPIE!!! Cepatnya MASA berlalu kan .. lepas minggu ni .. mesti OPIS Umi ni akan JADI opis BERHANTU .. Sebab majoriti STAFF kat opis Umi ni menyambut KRISMAS Hohoho (Santa claus melayu berbunyi) ..


Nak dibuatkan CERITA .. Malam tadi Umi sekeluarga menghadiri MAJLIS MAKAN malam yang dikendalikan oleh Umi dan 3 orang STAFF .. Alhamdulilah semuanya berjalan dengan lancar .. Tapi majlis yang ada LIVE BAND ni amatlah tak sesuai buat baby .. huhu ..


Jadi .. disebabkan BUNYI yang kuat sangat ..Umi bawak Delysha main2 kat ruang legar aje .. Jom ikut Umi zass.

*
*
My DIY 

Chak!

Delysha dapat cabutan bertuah (^_^)
Tapi mama n ayah nye nyang ngapppp


Hihi .. jadi macam mana dengan kawan2? Harap semuanya BAIK dan berjalan dengan lancar .. Amin2 . (^_^) Sehingga bertemu lagi kawan2 ..Tata ..Titi ..Brumm Brumm ..
Korang Rasa?

10 comments:

Lieya Von Jay berkata... Reply To This Comment

comel nya delysha pakai topi tu dh macam nak pergi main salji pulak hehe

Puteri Kayangan?@#$%???? berkata... Reply To This Comment

Lieya Von: Haha ..nakal dear ni .. dalam hall tu sejuk sangat ..lebih2 bunyi bising .. bila sarung dengan topi tebal ..harap kurangkan sikit bunyi masuk telinga ..hihi

Puteri Kayangan?@#$%???? berkata... Reply To This Comment

Lieya Von: Haha ..nakal dear ni .. dalam hall tu sejuk sangat ..lebih2 bunyi bising .. bila sarung dengan topi tebal ..harap kurangkan sikit bunyi masuk telinga ..hihi

Cik Itah@RRP berkata... Reply To This Comment

wahh..delysha dapat cabutan bertuah la..:)

Mizz Aiza (Dunia Kecil) berkata... Reply To This Comment

comelnya delysha.. tanhiah dapat cabutan bertuah.. :D

uchi kay-f Ahmad berkata... Reply To This Comment

slmt pagi dan slmt berhjg minggu sis umi sekeluarga..



emm, cume nk kata...sis umi sihat tak? hrp sihat dan ceria sllu iye..

oh iye nk tnye sikit, skrg sis umi dh bertudung ke? klu iya..syukurlah...gembira uchi melihatnye...

Marliyana Mk berkata... Reply To This Comment

comel...hmm
bestttnye ada anak. ehhehehe(ttibe)

uchi kay-f Ahmad berkata... Reply To This Comment

ehem sis umi...saya nk mintak tolong boli tak?

nti tolong pass email kat uchi pleaseeeeeeeeeeeeeee !!!

Puteri Kayangan?@#$%???? berkata... Reply To This Comment

Uchi kay ..uchi nak email ye ..ni haa email umi ..inasyukor@gmail.com (^_^)

Puteri Kayangan?@#$%???? berkata... Reply To This Comment

Uchi kay ..uchi nak email ye ..ni haa email umi ..inasyukor@gmail.com (^_^)