Khamis, 26 Disember 2013

DIY PROJEK

Mat pagi semua!!! Alhamdulilah hari ini kita semua diberi kesempatan untuk bersua lagi .. RINDU kat Umi tak? Sape tu yang geleng2 kepala? Umi nampak tau hihi ... @#$%!!


Umi nak berterima kasih kepada UCHI -KAY .. Anak sape la tu ye .. kalau nak berkenalan sila terjah kat SINI(Iklan jap) hihi. Makceh Uchi sebab bagi Umi IDEA untuk meneruskan BISNESS yang bakal dibuat .. tinggal SUPPLIER(Betul ke ejaan? ..ape2 je laa) untuk POST MATERIAL DIY ..


DIY .. Do it Yourself .. Umi nak buat bisness berdasarkan apa yang Umi tahu dan MINAT ..Tu yang penting .. nak buat bisness PREORDER barang ni ..Umi belum YAKIN lagi ..huhu


Insyallah berkat USAHA .. KEINGGINAN dan SOKONGAN ..Umi yakin pasti Umi dapat BUAT  .. Amin2 ..Cuma tinggal cari CUSTOMER je lagi .. Sapo nak jadi Customer pertama Umi ni jeng3 hihi?


Nanti kalau dah SIAP DIY tu ..baru Umi post kat cini ye dan buat BLOG khas untuk kedai ..Hip hip hurayyyyyyyy .. setakat ni biarlah DIY tu diselubungi oleh MISTERI yer.(Misteri la sangat hihi)


Sehingga bertemu lagi kawan2 .. Take care tau ..chak!


Psttttt .. sebenarnya ..dah lama nak bagi tau .. Blog ini dulu beralamat Diari Perjalanan Umi Abah ...
Korang Rasa?

4 comments:

Lieya Von Jay berkata... Reply To This Comment

hai umi.. miss u :) diy mmg best bt. puas hti kn

Puteri Kayangan?@#$%???? berkata... Reply To This Comment

@Lieya Von JayHihi trm kasih dear ... chak! umi memang suka buat diy (^_^)

Mizz Aiza (Dunia Kecil) berkata... Reply To This Comment

wah.. bagus umi DIY.. kreatif gitu.. :D

uchi kay-f Ahmad berkata... Reply To This Comment

slm ptg & semoge sihat adanya sis umi..alololo sweetnye tulis name uchi iyer..

terima kasih iye sbb mention name kite tue...

ehem sis umi,ni ade link video lagu tuk anda,supaya berjaya dlm bisnes DIY ni tau..

http://www.youtube.com/watch?v=kZtPiAWCyw0

sis umi,buat slow2 dulu..bak kata2 tzo me .." langkah seribu bermula dari langkah pertama"...


i pray ur will be succes even do more mistake,please don't be give up !!!

"Ajari aku tuk bisa
Menjadi yang engkau cinta
Agar ku bisa memiliki
Rasa yang luar biasa
Untuk ku dan untuk mu"..........

ps:- sorrt lewat bce entry ni umi...eh ti respond komen ni kt blog uchi then bagi email sekali boli iye?