Jumaat, 29 November 2013

JOM ZASS

Mat petang semua ... gah buat pe tu? Wahh dah hari JUMAAT dah ..pasti ramai yang tak sabar nak balik rumah ni hihi .. Umi pun ape kurangnya ..hihi


Hari ni Umi nak ajak kawan2 tengok 1 VIDEO .. sambil menunggu masa nak balik kan .. apa kata kita LAYAN Video ni dulu ..jommm

*
*
*


Hihi ..lawak tak? Renung-renungkan ..dan selamat beramal (^_^).


Pstttttttttt .. Macam mana nak buat Ads kat page ni ye .. hairan Umi tetibe je die ada ..huhu (~_~).. kalau kawan2 tau ..bagi tau Umi ye ..chak!
Korang Rasa?

8 comments:

uchi kay-f Ahmad berkata... Reply To This Comment

umiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii !!!!


rindu pd umie!

ingat saya lagi tak?

saya dh lame cari blog umi,rupenya dh tukar url iye...

Puteri Kayangan?@#$%???? berkata... Reply To This Comment

@uchi kay-f Ahmaduchiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii ..akhirnya ..dapat gak kita chit chat .. ni haa umi ade pegi kat page uchi tapi tak dapat ..akhirnya ..dapat gak uchi jmp blog umi ye ..(^_^)

uchi kay-f Ahmad berkata... Reply To This Comment

terima kasih umi!!

*seyes saya gumbire sampai kluar air mata bile umi tinggalkn komen dlm blog*

maaflah sis umi blog tu mmg uchi akui ade private sbb ade mslh peribadi,skrg sudah bernasur baik segalanye...

uchi ingat lagi klu tak silap lps bln 2 kelmarin dulu uchi dh tak cari blog umi...tu yg rase mcm "kehilangan kwn bloger"...

semlm singgah blog zie ade tulis pasal zie belikan baju tuk baby umi..tue terus check komen..jumpe name "puteri kayangan dot dot...wah hepi giler tau..

sis umi ape khabar sekrg?

Lieya Von Jay berkata... Reply To This Comment

haha... klo betol2 leh bt mcm tu kan sng. tak payah take time nak mekap ^_^

Cik Itah@RRP berkata... Reply To This Comment

line tenet tak berapa elok la..tak dapat layan video tu :(

Domu-kon berkata... Reply To This Comment

Misz domu penah buat camtu.. tapi.realiti ada ke cmtu..?? hehehe.. nasib baik misz domu xmake up orgnya..

uchi kay-f Ahmad berkata... Reply To This Comment

ni sis umi tanye iklan dlm blog ke?

nanakimie berkata... Reply To This Comment

hihi,nak cepat punya pasal:)