Selasa, 29 Oktober 2013

FASHIONIESTA DELYSHA

Mat pagi semua .. lama kita tak bersua kan? Harap kawan2 semua CHAT aje .. Umi sekeluarga pun CHAT (^_^). 


Hari ni Umi nak kasi tunjuk dengan kawan2 MODEL CINONET Umi .. Jom ikut Umi zass

*
*

First Time Delysha pakai CAP

Yang ni kawan2 dah pernah tengok kan?chak

Muka Tak MOOD ni hihi (^_*)


Umi beli topi2 comel Delysha ni dekat SUMMERGLITZ.COM.MY .. Perkhidmatan diorang sanggat TIP TOP dan memuaskan .. barang pun BERKUALITI .. Harga pun MURAH berbanding kedai2 on9 yang lain ..

Beli 3 helai dapat DISKAUN Rm 9 hihi

Warna ni Umi paling suke (^_^)



Setakat ni ..Umi beli TOPI yang comel2 dekat situ .. Baju umi belum TRY lagi .. kepada kawan2 yang nak cari TOPI baby yang CUTE MIUT n harga MURAH leh lah try terjah kat laman web atau FB diorang (^_^).


Sharing is Caring .. Chak!
Korang Rasa?

10 comments:

♥ ROS ♥ berkata... Reply To This Comment

Ololol..sesuai dgn muka delysha :) hihihi

Kakzakie berkata... Reply To This Comment

Baby sekarang pun dah pandai bergaya. Anak kakak dulu masa baby kalau letak apa benda atas kepala cepat aje tangan dia nak buang..

Puteri Kayangan?@#$%???? berkata... Reply To This Comment

@♥ ROS ♥Hihi umi suke beli topi comel2 ..dh mcm ketagih pun ade gak hee

Lieya Von Jay berkata... Reply To This Comment

comel nya topi delysha

nanakimie berkata... Reply To This Comment

bagus delysha nak pakai topi ..setengah baby laju je tangan dia p cabut..hihi...:)

Puteri Kayangan?@#$%???? berkata... Reply To This Comment

@KakzakieDelysha kalau die bad mood kak ..pun main cabut2 topi die hihi

Puteri Kayangan?@#$%???? berkata... Reply To This Comment

@Lieya Von JayThank u sis (^_^)

Puteri Kayangan?@#$%???? berkata... Reply To This Comment

@nanakimieHihi a a sis .. kadang2 delysha ni pun laju gak g tanggalkan topi .. tgok mood die gak hihi

Mizz Aiza (Dunia Kecil) berkata... Reply To This Comment

comelnya topi delysha.. sekarang ni senang beli online saja kan..

eVa berkata... Reply To This Comment

Kiut da jak anak ktk.. Dh kedak muka ktk dear.. Hehe