Jumaat, 30 Mac 2012

ISU LAGU

SITUASI 1
http://www.emocutez.comMasuk KERETA .. OTW gi OPIS

Umi :
(Bukak pintu kereta)
Assalamuailaikum TUAN HAJI ..
Apa khabar  Pak Aji !!..

En. Abah :
Wa'alaikumsalam .. MAK AJI ..
Bait jer ..
Amboihhh .. Usik orang nampak? 

Umi :
Hihi .. MARAH ker? .. Kalau Abah marah
Umi bakor kereta karang hahaha
(Ganas jugak Umi ni ha3)

En. Abah :
(Turut ketawa bersama Umi)



Sambil berbual ..http://www.emocutez.com Umi terus menyanyikan lagu yang berkumandang di RADIO ..
Lagu BAWA DAKU PERGI By ZIZAN&KAKA.


En. Abah :
Sedap suara ..
Sebijik mcm suara ZIZAN ..

Umi :
Amboihh Abah .. Nie Puji ke Perli? Hahaha

En. Abah :
Haa cube Umi dengar betul2 ..
Apa maksud LIRIK tu ..





Haa kawan2 mcm mana pulak? PERNAHhttp://www.emocutez.com tak dengar LAGU nie? PERASAN tak LIRIK lagu nie .. LIRIK lagu ni ada "KURENG cikit" .. Tapi Umi harap ADIK2 kat luar sana jgn IKUT maksud LAGU ni yer .. Nyanyi2 jugak .. Kita ambik sebagai HIBURAN sahaja .. Kita ENJOY!! (Nora Danish)


Toi eh?http://www.emocutez.com


Sehingga bertemu lagi kawan2http://www.emocutez.com ... Tata ..Titi ..Brumm ..Brummm ..CHAK!!









Korang Rasa?

26 comments:

CintaZulaikha berkata... Reply To This Comment

akak dah lama perasan, jgn jadik ikot2tan suda..lagu nih isu kot~~huhu

khairul berkata... Reply To This Comment

abg x pernah dengar lagi

My Life's Journey berkata... Reply To This Comment

@CintaZulaikha Umi baru perasan kak .. kalau en.abah tak pi tau ..huuuu ..lirik die tak berapa elok ..sape la yang buat lirik ni ye huhu

My Life's Journey berkata... Reply To This Comment

@khairulTak pe bang ..abang try bukak kat u tube yang umi etak tu ..mesti abang dapat dengar ..

♥ Nana BamBam ♥ berkata... Reply To This Comment

bawaaaa, aku pergiii..pacu laju-laju..

ecehhh..hurm harap x jadi ikutan..:(

p/s : lawa header.. :)

My Life's Journey berkata... Reply To This Comment

Nana: Nanaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa ... lamanya tak jumpa nana .. hihi trm kasih dear ..umi buat dengan chu ..pandai chu design ..

tu la kan dear ..harap lagu ni tidak dijadikan panduan ..cukuplah sekadar dengar .. tak dapat di stop da lagu ni .. selalu dah keluar kat radio huhu

c'axoera ヅ berkata... Reply To This Comment

kekekeekk yeay jumaat dah nak habis.....jom umi kita gi pesta kasut!!!!!

Kazman / Sue berkata... Reply To This Comment

jangan la lepas ni umi lari jugak dgn abah tu yee...

p/s: kenkadang lagu ni pun tak boleh disalahkan dengan isu gadis lari dari rumah sebab itu semuanya berkait rapat dengan akal kewarasan sesaorang...

Teenager Housemaid berkata... Reply To This Comment

1st time dengar ni..hehe

si robot comel berkata... Reply To This Comment

dorang ckp laju ni macam ajak budak2 remaja lari rumah.eh entahlah,tapi dgr lirik pun macam tu juga.

Liselle MonCherie berkata... Reply To This Comment

Huhu mcm2 skrg ni,lagu pun dah nk ikut mcm lagu barat..menakutkan!

Cik Rose Cute berkata... Reply To This Comment

Liriknya.... Patutlah kena gam....

Aine Ainun berkata... Reply To This Comment

takde idea agaknya da. pelik2 je buat lirik..kan

remyhazza berkata... Reply To This Comment

biler dengar betul2.... baru perasan yg lirik bawa daku pergi nie kurang sesuai......
mengajak buat yg tak elok.....

lisa berkata... Reply To This Comment

pernah dengar lagu ni.rasanya tulah, remaja jgnlah ikut dgn apa lirik lagu ni maksudkan :) amboi amboi,bergurau dgn abah kak umi. hehe sweet je :D

shazwan: berkata... Reply To This Comment

bahaya jugak lagu ni. sampai kerajaan pon bet. lirik dia tuhh . haha . tapi xpe kita ENJOYY !!

AwieKashi berkata... Reply To This Comment

lari jgn tak lari..huhu

Domu-kon berkata... Reply To This Comment

lagu ni dah kena banned oleh kerajaan malaysia..

normally.. people tends to follow other through other's actions or behavior.. so, probability of song to influence others are only 0.01%.. it's juz my two cents..

so.. umi confirm takkan tiru lirik2 lagi nie.. hehehe..bila nak kahwin nie?hehehehe

tetiba tanya,.

Juliet_iRa~" berkata... Reply To This Comment

hee..ada kan isu ni kat hot fm kot kalau tak silap...

just anggap hiburan je la lagu ni..hee

jgn ikut plak mn y kurang elok kan umi..:)

Ihsan Arifin berkata... Reply To This Comment

bole la ganti zizan lepas ni kak ! haha

eva berkata... Reply To This Comment

tedah lagu tok jadi isu deng.. ahhaha duhal lagu tok k bininya bah si maliq molah tok.. tp mek suka lagu tok ahahaah

Uchi kay-f @hmad berkata... Reply To This Comment

salam umi..pagiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii * ala2 nora danish*

lagu kena gantung utk sementara atas isu yg terjadi..entahlah xfhmlah...lirik skdr kreativiti je...

aRa ❤ aFiq™ berkata... Reply To This Comment

Salam pkenalan jugak :)

xpnh tgk pulak lirik lagu ni.. huhu.. dgr pun cmtu jew..

Zie Madini berkata... Reply To This Comment

alaaa...mek xpat dgr lagu tok. di opis xda speaker..huhuhuhu. btw, lagu tok di haramkan oleh kerajaan malaysia utk di siarkan agik.

pa kata cdak tek...menggalakkan remaja lari dr umah

dhiera berkata... Reply To This Comment

ala...malas nak google lirik lagu dia. ngeee. umi buat conclusion la terus boleh?

Hanie Dew berkata... Reply To This Comment

lagu zizan ngan kaka tu ke. tak suke sgt.

suara umie macam zizan pulok. apakah??? hahaha...