Selasa, 6 Mac 2012

SEDIHNYAAA!!! TOLONGGGG ..


Mat petang semua ... http://www.emocutez.com CHAT tak? Harap kawan2 CHAT selalu (^_^).  Huhu lama sungguh Umi tak UPDATE kan? Bila lama tak UPDATE .. Umi perasan ada sesuatu yang berlaku kat BLOG Umi ..


Ahhhhhhhhhhhhhhhhhhh!!!!!!http://www.emocutez.com Sama ada TELINGA Umi ada SOMETHING WRONG atau LAPTOP Umi yang GILERZZZ ... Bila bukak BLOG berkali-kali kan .. Umi terdengar satu lagu RANCAK .. RANCAK2 jugak kan ... Tapi setahu Umi tak der Umi masukkan LAGU kat BLOG ..


Haiyaaaaaaaaaaaaaa .. anak sape laa yang kenakan http://www.emocutez.com Umi ni .. Ci citer .. ci citer ..

*
*


Kepada kawan2 yang ARIF lagi BIJAKSANA ..http://www.emocutez.com Bantulah HAMBE ni .. Nak buang mana datangnya BUNYI ANEH ni ... Umi belum teringin lagi WARGANEGARA MEXICO laa .. bahasa pun Umi tak paham .. sob sob sob ...



Sehingga bertemu lagi kawan2 ..http://www.emocutez.com Tata .. Titi .. Brumm Brumm ...
Korang Rasa?

19 comments:

si robot comel berkata... Reply To This Comment

blog kita pun ada kena juga, entah kenapa,haih

atty's berkata... Reply To This Comment

owh, kty kt opis, tak dgr apa lagu..nanti kalau kt umah ke..kty cuba tgk2 balik..mesti ada kat mana2 dia sembunyi nie

My Life's Journey berkata... Reply To This Comment

@si robot comelDear pun kena jugak? uuuu cian kan kite .. sape la punya angkara huuu

My Life's Journey berkata... Reply To This Comment

@atty'sTrm kasih kak atty .. tak pe tu .. harap kawan2 yang lain tak kena ..cian kat orang yang dibuat mcm ni ... rancak ..rancak jugak lagu ni ..tapi laa ..tak seronok dibuatnya

CaYe Cik iLa berkata... Reply To This Comment

ila pon kne jgk...td adik2 blik ckp ad lgu....tensen...

Yui Light berkata... Reply To This Comment

Takda pun...takda punnn :O

AmirFX berkata... Reply To This Comment

Mat petang Umi.. Sekda pa2 pun bunyik bila kmk masuk blog ktk.. Sunyi jak.. Mungkin khayalan ktk jak nak.. Banyakkan berehat k?!

remyhazza berkata... Reply To This Comment

salam utk umi......
abg remy bukak takde bunyi pun......ok jer...he3

Uchi kay-f @hmad berkata... Reply To This Comment

mcm yuilight jugak...xder bunyi apepun sis umi!

*yg di dgr lagu ni je..

"Begitulah awan nano
Setia melindungi diri
Tika panas mencuba menggores pipi
Dan bibirmu


Begitulah awan nano
Sering saja tak terduga hadir
Dan tak akan tercapai jejarimu

Kasihnya
Kasih tiada banding
Setia tiada tara
Bagaimanapun jua."

okeh sis umi..takecare.....

psst,sorry..lame xkesini..

My Life's Journey berkata... Reply To This Comment

@CaYe Cik iLaTu la kan ..tiba2 je de lagu ..tapi pagi ni tak de pulak lagu kat blog umi

My Life's Journey berkata... Reply To This Comment

@Yui LightHihi ..a a aa la pagi ni tak de pulak bunyi ..main sorot2kot lagu ya ..

My Life's Journey berkata... Reply To This Comment

@AmirFXHahahaha lawak kmk baca komen kitak koh ..haha hayalan ..soot juak ktk tok ..marek nang da bunyi koh amir .. kali hari tok nya nyorok kali

My Life's Journey berkata... Reply To This Comment

@remyhazzaHihi bunyi tu meyorok kot bang .. haa harap laa dia dah hilang huhu

My Life's Journey berkata... Reply To This Comment

@Uchi kay-f @hmadHahhhhhhhhhhhhhhhhhh lama dah tak jumpa uchi hihi ..semalam ada tau .. harap die dah hilang la bunyi ..

amboiii sempat gi dia nyanyi no ... hahaha

EyanaNoorAzlan berkata... Reply To This Comment

umi, boh ktk cedih gilak..lak mek ngator chemong tlg ktk..hehe...miss u Umi..muahhhh3x

Hanie Dew berkata... Reply To This Comment

errr..apa bende yang buat konsert kat blog ko umie.

hani apandi berkata... Reply To This Comment

hehe.gine leh jadi gia oh.mesti ada sumting wrong yaa.kmk sik juak taok gine nak ato huhu

Jue berkata... Reply To This Comment

urm ade juak ari org nanyak ku ade sik blog cdak ya bbunyi

Domu-kon berkata... Reply To This Comment

ok lagi tu..misz domu lappy berbunyi2..memang misz domu bagi penampar jer..hehehehe