Isnin, 26 Mac 2012

TERKEJUT I .. YOU ..

Hai semua!!http://www.emocutez.com Maaf lama dah tak UPDATE and BW .. Hari SABTU dan AHAD ni tadi .. macam2 BENDA Umi buat .. Rasa nak PATAH jer kaki ni JALAN-JALAN cari BARANG (Nasib baik kaki tak disimen)  .. Kalau JALAN-JALAN cari MAKAN .. tak pe laa jugak kan? Huah huahh ..


Hrmm ape ye nak diciterhttp://www.emocutez.com Umi hari nie yer .. Hrmm ..



Hahhhh!!! Hari tu kanhttp://www.emocutez.com (Bukan semalam ker?hihi) .. Sebelum Umi and En. Abah balik ke SRI AMAN .. Kami singgah laa sekejap di RUMAH En. Abah. Sejak BERTUNANG ni .. Tak der Umi gi USHA MAK and AYAH En. Abah .. Asal balik .. de jer program .. Tak sempat nak menjenguk .. sob3.


Jadi SEDAP2 Dok cerita ..http://www.emocutez.com dok GOSIP tak da arr ... Umi TERKEJUT!! .. Umi terkejut bukannya apa kawan2 .. Dalam Diam Ku Mencintaimu .. Eh BUKANLAH!!! .. Dalam DIAM Rupanya MAK En. Abah tahu Umi ade BLOG!!! @#$%. Nasib baik Umi TERKEJUT tak TERKENTUT-KENTUT. Karang JATUH SAHAM I .. Malu Youu ..


Mak En. Abah CAKAP ..http://www.emocutez.com Hari2 die UPDATE baca BLOG Umi .. Sob3 .. Terharu tahap GABAN Umi .. Tersegih2 Mcm KERA dapat BELACAN je Umi time tu .. Bila FIKIR2 balik TERKANTOI laa Perangai Umi yang SENGAL ni .. Hilang dah KEAYUAN ku hahaha.


Dalam kesempatan ini (Mcm DJ pulak) ..http://www.emocutez.com Umi nak Ucapkan Terima kasih kepada MAKCIK sebab MAKCIK telah menjadi Pembaca BERTEGAR Umi haha .. Trm kasih .. Trm kasih!!(Aleycat). Bertuah you .. ada MAK MERTUA baca BLOG .. Kren gitu dong!!! Jom makcik kita berbelog!! Untuk kite2 aje (^_^).


Bak kata En. Abah .. Nasib baik MAKhttp://www.emocutez.com baca tak TERKENTUT2 mcm Umi huah huahhh!!! AMPUN Makcik .. Balik nanti kite SALAM yer hahaha .. Larikkkkkkkkkkkk!!!!

-END-


Korang Rasa?

19 comments:

Adam Malaysian Idol berkata... Reply To This Comment

serey kitak ya umi .... ney boleh nunggah makcik gik wei ... Biasakan nunggah mak la .... mak mertua ya o ...

ujung2 lak berak bukit kitak lak ... bukan setakat terkentut2 o ... wakakakakaka ...

- Ma StOrY - berkata... Reply To This Comment

hahaha.. ee nk tunggu cerita umi yang akan dtg tue.. hehe~

A Crack Mirror berkata... Reply To This Comment

waseh..maju koh bakal mak kitak...hehe

pelik asal mi nunggah nya makcik? da tunang pnggil jer lagi mak.. da alang2.. hehehe.. umi..nak email..

asya jarang2 dpt bukak blog..cuz selalu jer error loading..menci! xtahu kenapa line dg kat sini terlalu slow knek.

plz2..email k??hehe~ tq..take care dear. <3

CHU MAJORFLAVA berkata... Reply To This Comment

koat kentut juak miak tok ew...banyak angin ya.=p

AmirFX berkata... Reply To This Comment

Wasehhh.. Glemeres ada jak.. haha..

Pondok Usang berkata... Reply To This Comment

kucing itu sgt comey.. =)

Domu-kon berkata... Reply To This Comment

HEHEHEHE..umi nie kelakar la.. ok2..misz domu tunggu citer umi.. :) misz domu dah sehat jer

Teenager Housemaid berkata... Reply To This Comment

mak aih, bakal mak mertua baca belog? hahaha.
cool..:DD

My Life's Journey berkata... Reply To This Comment

@Adam Malaysian IdolHahaha soot kitak ya adam ..leh leh nunggah mak lok .. belum nait pangkat kmk tok jang hahaha


amboihhh ..mcm biasa jak berak bukit ya dam hahahahhahaha

My Life's Journey berkata... Reply To This Comment

@- Ma StOrY -Trm kasih ma .. citer umi yang bau ..baru je umi post kan ..lambat cikit hari ni :)

My Life's Journey berkata... Reply To This Comment

@A Crack MirrorAsya ..hahaha patutnya asya cakap ..kelas bakal mak mertua hahaha ..

ui ui umi baru je baca komen ni cayang ..nanti umi bagi email ye yunk :)

cian asya ..biasa tu kat universiti ..banyak pengguna pakai internet :)

My Life's Journey berkata... Reply To This Comment

@CHU MAJORFLAVAauk yunk ..kmk kenak cari penawar menyenbuhkan penyakit kentut tok lok hahaha

My Life's Journey berkata... Reply To This Comment

@AmirFXHahaha ya la mir ..kitak lak mun d amak mertua ni tau nya baca juak hahahahahaha

My Life's Journey berkata... Reply To This Comment

@Pondok UsangHahaha ni mesti kes tengok slide kucing kat sebelah tu kan?

My Life's Journey berkata... Reply To This Comment

@Domu-konTrm kasih dear .. ummmm sakit2 pun sempat gi berblog dear ni ..banyakkan rehat a dear :(

My Life's Journey berkata... Reply To This Comment

@Teenager Housemaid A a dear ..canggih tak? hahaha ..lepas ni kentut2 tu tak dapat selalu la hahaha

Khairul Azman berkata... Reply To This Comment

haaa3x... syabas la umi... pas ni kot gaduh laki binik jgn tulis dalam blog yee... nanti kantoiiii....

My Life's Journey berkata... Reply To This Comment

Bang kaz and sis sue:Amboiiihhh tu tak leh citer ...kat blog kene citer yang nice je ... hahaha

dhiera berkata... Reply To This Comment

kemain lagi dia.. untung la...
tapi kite sangat berharap yang family tunang tak tahu yang kite ada blog. kalau tak, malu i~