Rabu, 21 Mac 2012

TAK BERAPA WORDLESS WEDNESDAY

Mat Pagi semua http://www.emocutez.com .. Jom kita buat tak berapa WORDLESS WEDNESDAY .. Ci citer ..Ci citer .. 

*
*
*
 Apa tu GENG? 
Mcm kenal je benda nie .. hihi (^_^)


 Chak!! 
Anak Okang dan Lampin pakai tak buang hahaha


Tadaaaaaaaaa ..

Hasilnya ..


Hihi ..http://www.emocutez.com Sehingga bertemu lagi kawan2 ..http://www.emocutez.com Nak sambung KERJA .. Chak!! Tata ..Titi ..Brumm Brumm ...
Korang Rasa?

32 comments:

Kazman / Sue berkata... Reply To This Comment

haaaa3x... sekali pandang macam nak buat lampin... pas tu jadi tanjak pun ada..... last sekali jadi hiasan atas meja yee... adehhh... kreatif la umi ni...

CintaZulaikha berkata... Reply To This Comment

wahhhhhhhhhhh, cam hotel pulak...pandai tul dia lipat napkin..hehhe

My Life's Journey berkata... Reply To This Comment

@Kazman / SueHahahaha geli hati baca komen bang kaz ni laa .. yang lampin tu kerja umi ...yang tanjak tu idea kakak ipar umi hahaha ... nasib baik tak lipat jadi keris kan bang ..buat orang confius je nanti hahaha

My Life's Journey berkata... Reply To This Comment

@CintaZulaikhaTrm kasih sis :) .. tak dapat makn kat hotel ..makan kat umah pun jadi la hahahaha

Ayuni berkata... Reply To This Comment

selalu nmpk kt hotel, hikhik...

cikguden berkata... Reply To This Comment

salam kenal.ingatkan nak buat lampin betul tadi. banyaknya lampin atas meja tu. huhuhu

My Life's Journey berkata... Reply To This Comment

@Ayunisalam pekenalan ayuni ..hihi trm kasih dear :)

My Life's Journey berkata... Reply To This Comment

@cikgudensalam pekenalan juga ..hihi lawak la cikgu ni ... a a a ..kalu umi masih teruskan buat kain lampin tu ..mesti orng yang nak makan tu bingung hahaha

syafiqakarim berkata... Reply To This Comment

amboi...ajar ajar.haha

Mia Adriana berkata... Reply To This Comment

haha yg ats tu sempat ag main2 yew.

Kathy Tuah berkata... Reply To This Comment

singgah dan follow sini jugak..sempat eh, buat lampin kat atas tu..hehe..

My Life's Journey berkata... Reply To This Comment

@Mia AdrianaHahaha sempat gi dear ..pakai hilangkan stress hahaha :)

My Life's Journey berkata... Reply To This Comment

@Kathy TuahTrm kasih dear krn singgah dan follow :). Hihi tgah2 fikir idea nak buat napkin ..terus teringat kat kain lampin hahaha

My Life's Journey berkata... Reply To This Comment

@syafiqakarimHahaha dear .. nakal a ..mintak nak ajar buat kain lampin ke napkin tu? hahaha ..banyak pilihan ni hihi

hani apandi berkata... Reply To This Comment

yohh.makan kat rumah pun beridang dak sapu tangan ka ktk? hehe.mun gitok mok la dtg rumah ktk lak.hidang gia k.bak kata ktk tek sikpat merasa makan kat hotel atleast suasana hotel ada d rumah haha

My Life's Journey berkata... Reply To This Comment

@hani apandiHahaha soot juak miak tok eh hahaha ..amboiiii .. kmk hari ya molah kain tok berlipat sebab mauk berhidang gan cdak merisik kakak kmk ..hahaha ..

geli ati baca komen kitak tok dear :)

c'axoera ヅ berkata... Reply To This Comment

heheh takkan lampin nak letak kat pinggan makan kot umi hehehe :p

UMI!!!!! BUANG LAH WORD VERIFICATION kat komen uwaaaaaaa!!!!!!!

My Life's Journey berkata... Reply To This Comment

C'axoera: Hihi ramai yang begong dengan word verificaation ..baiklah tuan ambe .. saya buang ye huhu ..jgn marah ye tuanku hihi

remyhazza berkata... Reply To This Comment

ha3...lama tak tgk lampin turun temurun tu......

zulhilmi tempoyak berkata... Reply To This Comment

erk... mula2 tgok gmbr lampin tu.

ingat kan umi nk dapat anak dah.. heee


umi...!!!!!!! rindu.. hahaha

eva berkata... Reply To This Comment

wahh mek mok polah juak eyh. tp abis jak pusak kmk men nya kelak hahahah

My Life's Journey berkata... Reply To This Comment

Zul: Hahaha amboihhhh .. hahaha .. rindu dengan kentut umi ke zul? jom kita lawan ..sapo yang pengsan hahaha

amboihhh sempat gi orang sakit ni gi bw ..banyakkkan rehat zul ..

My Life's Journey berkata... Reply To This Comment

Eva: Hahaha bena kata kitak ya dear ..cdak miaw tok pantang cikit tangga kain ..mesti dikaconya ..

jahajahatable berkata... Reply To This Comment

sorry...terkincit kat sini pulak...zuuuussss

My Life's Journey berkata... Reply To This Comment

Jahajahatable: Salam pekenalan .. tak pe ..nak terkentut pun tak pe kat cni hahaha :)

Hanie Dew berkata... Reply To This Comment

ooo..buat napkin rupenye....

aku dah lama memendam hasrat ni. nasib cik c'axoera ヅ yang comel suarakan. alhamdulillah. hahahhaha..jgn marah umie..XD

My Life's Journey berkata... Reply To This Comment

Hanie: Hahaha ... hari tu jue pun de cakap ..tapi umi ni .. gah fikir nak buat mcm mana ye ...last2 tak letak word tu pun bagus gak hahaha


tak marah.. kalau marah kena jual haha

CHU MAJORFLAVA berkata... Reply To This Comment

presentable..hehe..nang kreatif ktk..ya sik perlu jadi napkin ya k jadi tengkolok..semua bersilat tyme makan..lawak ktk dear.neway rugged idea tok.

Youhazreenda berkata... Reply To This Comment

hehe kelakar lah umi ni.. siapp ada cakk tunjuk peace lagi. hee. reen tak penah reti nak buat folding ni.. mesti tumbang napkin tu :D

table setting yang cantik! :)

My Life's Journey berkata... Reply To This Comment

Chu: Hahahaha bena kata kitak ..kitak tok pandey juak buat lawak ehhh ..sengal jak kmk baca komen kitak hahahaha


trm kasih yunk ..kitak ya lagik kratip dr kmk tau ..muahhh

My Life's Journey berkata... Reply To This Comment

Reen: Umi yakin dear mesti pandai buat ..umi ni de soot sikit ..ayat yang digunakan agak tak senonoh ..agar mata pembaca beso ...tak la boring sangat hahaha ..


trm kasih krn singgah dear :)

bella luna berkata... Reply To This Comment

lol, sekali pandang yang atas tu ingatkan kerepek apa, skodeng2 sampai bawah, rupanya sapu tgn,. pang, tertipu gak ngan gmbr2 ni=,="