Rabu, 14 Mac 2012

HARTA KARUNKU


Mat malam semua .. CHAK!!http://www.emocutez.com MAAF semua sebab seharian tak UPDATE .. BW pun  tak hari ni .. Umi sanggat2 BZ dan Tak memang Tangan HANDLE kes .. Kes HFMD setakat ni di TEMPAT Umi dari Week1 Hingga Week 11 dah 109 ..Ditambah pulak PETANG tadi dah 3 Kes ..112 Kes .. 


Haa belum lagi BUDAK balik SEKOLAH ..http://www.emocutez.com Harap2 tak MELETUPZZ .. Dah laa Umi nak ambik CUTI .. Haa .. Tak pe2 .. Jgn STRESS .. Begitulah LUMRAH Hidup ... Bak kata ADAM .. TOI EH?@#$%!!


Hihi .. Ni nak Citer sikit ..http://www.emocutez.com Ci citer ci citer ..


Malam semalam ..http://www.emocutez.com Umi nak cari DOKUMEN dlm ALMARI .. Tup2 MATA ni terpandang sesuatu .. Teruslahhh Terimbau kembali KENANGAN SILAM ..Ecehwah .. Umi teringat time tu tahun 2009.. Umi mintak EN. ABAH belikan Umi sesuatu ..



Tadaaaaaaaaaaa

*
*

 Barbie tak Ori ..
Tak pe ..janji Umi GUMBIRA (^_^)

Berangan nak jadi PRINCESS

 Ayu je pakai GAUN ..
CANTIK tak MUKA die?

Chak .. Ni baru CUTE ..
CANTIK Kasut kawan hihi .. ADA sape nak PINJAM? Haha
 BESONYA Sikat .. Mcm sikat RAMBUT Dawai je haha


Ishk2 ..http://www.emocutez.com Seronoknya bila teringat time Umi main ANAK PATUNG nie .. sampaikan ROOMATE Umi takut nak PEGANG .. Sebab muka ANAK PATUNG ni mcm semacam je SENYUM hahaha .. Ni mesti kemaruk tengok citer CHUCKY .. Errr SERAM!!


Sehingga bertemu lagi kawan2 .. http://www.emocutez.comTata ..Titi ..Tutu ..
Korang Rasa?

11 comments:

CekbOlat-bOlat berkata... Reply To This Comment

umie masih simpan ? bolat pon msih simpan, byk lak tuh =="

ade koleksi baju2 die,kasut,beg, ktil.. agagaga.. malu la nk show >_<

tkut terkjut,, bahahaha

remyhazza berkata... Reply To This Comment

tak sangka begitu manja nyer umi ngan en abah ye...... agak2 nye lepas kawen die beli yg ori kut.... he3

A Crack Mirror berkata... Reply To This Comment

huhuhuhu.... entry umi yang sungguh cute..even xada gambar umi pun... tahun 2009.. lama dah.. KLMJ sangat2! waah~
nway..simpan lah doll tu bebaik.. nnt bg kat anak umi.. turun temurun..hehhee

umi take care yer..aga diri.. sabar banyak2..kerja macam umi ni.. jika penuh keikhlasan dan kesungguhan.. besar pahala..insyallah urusan umi banyak dipermudahkan..

lama tak borak2 ngan umi!!! TAKE CARE>>>WINDU KAMU LOH~~~ smile :)!

Hanie Dew berkata... Reply To This Comment

dulu aku suka gak patung barbie. tp now lama lama kalau tengok patung aku bygkan dia tu sebenanya hidup bila kite sume tido. auuww..seram aihh..

esp kalau pegi kedai patung, aku bygkan kalau mlm kedai tutup diorang parti jambori kat situ. hahahaha..

Jue berkata... Reply To This Comment

hahaha kiut!!
ku ada juak..ori ngan sik ori
slalu ku molah fesyen show lam umah sampei mummy ku sound aih haha

kak ya mcm Hanie pdh ku slalu imagine cdak ya bparti time kita tido hehehe

CaYe Cik iLa berkata... Reply To This Comment

nih law adik ila y nmpk nih... hahhaa... da la dy tuh gile ngn barbie...

Domu-kon berkata... Reply To This Comment

waaahh..sweetnya..huwahuwahuwa.. bak sini satu umi..misz domu takpernah ada barbie dolls.. entah nape xsuka..

sorry jarang singgh..misz domu bz sikiet..

cinta siswi berkata... Reply To This Comment

umiiiiiiiii.. lame xkentut sini..hikhik.. :)

rindu lak kt umi..hohoho.. rindu siswi x?? xrindu?? pffffffffffffft.. kentut kuat2..hahaha..

#well..siswi xpenah ade barbie ke ape ke..huu.. :"(

c'axoera ヅ berkata... Reply To This Comment

haiiishhh nak maen barbie lagi keeeeeeeee hehehe simpan balik!

khairul berkata... Reply To This Comment

umi pki camtu sure seksi kan :)

Kazman / Sue berkata... Reply To This Comment

dah beso gajah pun teringat anak patung lagi yee...