Selasa, 24 September 2013

TUTU

Mat pagi semua!!! Lama sungguh Umi menghilang diri .. ada kerja cikit 2 3 hari ni .. Macam mana kawan2 hari nie? CHAT tak? Umi sekeluarga CHAT aje dong ..


Hari nie Umi nak citer pasal TUTU .. Aippp .. bukan main KUTU ye .. TUTU ni kalau mengikut KEFAHAMAN Umi laa .. die sejenis skirt yang macam ballerina tu .. CUTE kan? Dibuat cerita kan ...


Tak silap Umi 2 3 minggu yang lalu ..Umi ternampak baby pakai TUTU .. Waa memang cute Umi tgok .. lebih2 lagi kalau baby tu dah dapat berjalan .. mesti terserlah kecomelan baby tu ..  Jadi .. Umi SURVEY2 laa  harga .. dalam Rm 50- Rm 90 .. 


Boleh tahan jugak harganya .. TAPI kalau buat SENDIRI mesti best jugak kan?Nanti Umi belajar buat dan SHARE kan kat cni .. yayyy .. Lama dah tak DIY hehe







Sehingga bertemu lagi kawan2 ..Tata ..Titi Brumm Brumm
Korang Rasa?

4 comments:

Lieya Von Jay berkata... Reply To This Comment

eh comel nyerrr,, buat seniri lagi jimat kan .. leh buat macam2 dan byk2 hehehe

Mizz Aiza (Dunia Kecil) berkata... Reply To This Comment

lepas ni akak nak tengok yang umi uat sendiri tu.. mesti comel.. :D

Cik Itah@RRP berkata... Reply To This Comment

comelnya..

nanakimie berkata... Reply To This Comment

ololo..mesti comel delysha pakai nanti:)