Rabu, 18 September 2013

AKTIVITI CUTI KU


Mat pagi semua ..  Harap kawan2 semua CIHAT dan CERIA selalu .. Umi pulak CHAT aje dong .. Hari nie GENAP lah 8 BULAN usia budak KECIK kat umah umi tu .. kejapnya masa berlalu kan .. terasa diri nie semakin MUDA .. Aippp .. terbalik pulak .. haha.


Cuti-cuti MALAYSIA Umi minggu lepas tak ke mana2 .. berkurung je kat umah .. mana tau kan leh PUTIH tetibe haha. Start daaa AURA merepek mama DELYSHA nie ..


Oleh kerana time cuti ni tadi FAMILY Umi datang .. jadi aktiviti masak memasak la kerja nya .. Masak tu memang selalu .. tapi dengan kehadiran AHLI yang RAMAI .. Jadi keseronokkan membuat kekacauan di DAPUR sangat mengkagumkan .. hahaha .. 


Jom ikut Umi zass 
MENU HARI SABTU .. MAKAN tanpa HENTI .. @#$% hihi

*
*
 Sarapan Pagi .. (^_^)

Menu Tengahari ..
Buah JERING tu bukan Umi makan tau ..larikk

Pencuci Mulut .. Paplova dan Dadih . 
Gambar Dadih tak lupa nak snap .. 
sebab dh masuk dalam perut hihi


Hari keesokkannya .. tak sempat ambik gambar sebab .. memory HP dah FULL .. Nak transfer gambar .. secara AUTOMATIK jari jemari Umi rasa krem pulak haha ..ade je alasan kan ..


Dalam EPISOD akan datang .. ecehwah ... Umi tunjuk resipi PAPLOVA ye .. senang je .. buat sambil tgok SINETRON pun bisaaa dong ..


Sehingga bertemu lagi kawan2 .. Tata ..Titi .. Brumm Brumm ..
Korang Rasa?

6 comments:

Mizz Aiza (Dunia Kecil) berkata... Reply To This Comment

sedap menu sarapan pagi dan makan tengahari.. tak sabar nak tahu resipi pavlova tu.. :D

Cik Itah@RRP berkata... Reply To This Comment

nampak sedap semuanya..

nanakimie berkata... Reply To This Comment

eh baru nana perasan,nama akak umi..heee..mama delysha,haa baru betul..sory ye kak:)

wah,hebatla mama delysha masak,da gaya macam kat kedai da hias cecantik gitu^-^

chicken_floss berkata... Reply To This Comment

banyaknye makanan..breakfast nasi paprik ke?wah breakfast je dah sedap..nyum3..:)

Lieya Von Jay berkata... Reply To This Comment

amboi mak umi , rajin bebeno memasak ek.. semua nya yang best2.. ^_^

Lieya Von Jay berkata... Reply To This Comment

amboi mak umi , rajin bebeno memasak ek.. semua nya yang best2.. ^_^