Selasa, 17 September 2013

SWING DAN SLING UNTUK ANAK

Mat pagi semua .. Lama kan kita tak bersua .. Ecehwah .. Macam mana sambutan hari MALAYSIA semalam?Mesti banyak aktiviti kan? Mesti bestt (^_^) ..


Hari nie Umi nak bercerita pasal SWING dan SLING .. Mesti kawan-kawan BLURR dengan apa yang nak umi sampaikan kan? Jom ikut Umi zass

*
*
*


Tapi ..yang ni yang Umi suke .. 
Nampak lebih TAHAN (^_^) and CUTE ..


Haaaaa benda ni la Umi maksudkan .. Umi memasang angan2 nak belikan 1 untuk DELYSHA .. Tapi umi tak tau bilalah IMPIAN Umi nie dapat di REALISASIKAN .. Ayattt .. skema sungguh haha ...


Hrmm tapi .. Umi rasa ..Tunggulah bila DELYSHA dapat BERJALAN dulu .. nanti karang ... tak pasal2 MAK PAK die yang MERASMI dulu .. ye dak?@#$ Hihi ..


Nanti kalau Umi dah jadi BELI .. Akan Umi post kat cni ye .. Sehingga bertemu lagi kawan2 ..Tata .. Titi .. Prutttttttt Pruttttttt .. jangan mare .. Larikkkk

Korang Rasa?

9 comments:

chicken_floss berkata... Reply To This Comment

untunglah delisya..:)

Nursaila Norman berkata... Reply To This Comment

wahh..dah nak ada playground sendiri? hehehehe..

Puteri Kayangan?@#$%???? berkata... Reply To This Comment

Chicken_floss: Hihi a a dear ..gumpul duit dulu ni hahahaha

Nursaila: Kalau ada playground sendiri ..dpt umi tumpang sekaki ..dua kaki hahahaha

nanakimie berkata... Reply To This Comment

menarik sangat mainan ni,kalau ruang umah besar sesuaila beli,hee..akak nana teringin jugak nak bli dulu..tapinya ruang umah sederhana aje:)

Puteri Kayangan?@#$%???? berkata... Reply To This Comment

Nanakimie: seronoknya kalau dapat 1 kan sis .. tak pe sis ..kalau tak dapat 1 ..pergi ke taman permainan juga best kan?

Lieya Von Jay berkata... Reply To This Comment

mak pak dia pon nak jugak ehehhee... ^_^

Mizz Aiza (Dunia Kecil) berkata... Reply To This Comment

dua-dua comel.. untungnya delisya.. :D

Domu-kon berkata... Reply To This Comment

beli je umi.. sementara menunggu delysha besar.. umi n cik abah la main dlu..hehehe

Puteri Kayangan?@#$%???? berkata... Reply To This Comment

Lieya Von Jay: Hihi a a dear .. mak pak die yang terlebih excited ni hahaha

Mizz Aiza: Anak first dear .. mcm2 nak bagi hihi ..

Domu-kon: Hahaha .. nakal a .. bernas jugak idea tu dear hahaha