Khamis, 26 September 2013

SIMPLE N JOY VS HAENIM


Mat petang semua!! Hari nie dah hari KHAMIS laa .. cepatnya masa berlalu .. yang paling bestnya .. ESOK hari JUMAAT .. Bile dah time2 nak BERCUTI nie ade aje laa kerja Umi nak membuat KEROSAKKAN di DAPUR haha ..


Kalau menjadi RESIPI yang Umi buat .. baru Umi POST kat sini ye .. BLOG Umi ni dah jadi macam blog MASAKKAN laa pulak ye hihi ..


Haa bercakap pasal SIMPLE N JOY dan HAENIM .. Ni sebenarnya jenama  PLAY YARD .. Play Yard ni macam tempat bermain utk budak2 yang ada pagar berkunci .. Puas tau Umi survey harga .. last2 Umi jumpe harga yang berpatutan ..


Meh kite ZASS

*
*
Jenama SIMPLE N JOY

JENAMA HAENIM


2 3 hari ni Umi tgok DELYSHA makin aktif mengensot ke sana ke mari .. mcm JO-ON pun ade .. aipss@#$%!! .. FENING jugak dibuatnya .. memandangkan KAMI berdua je kat RUMAH .. Ayahnya sampai Hujung tahun TRAVELING(Cop Duit aishhh) .. Tapi setiap hari khamis ade laa die kat umah hihi ..


Memandangkan PAYDAY sudah menjelma .. Umi fikir .. Umi kena jugak belikan PLAY YARD ni .. akhirnya Umi decide beli PLAY YARD brand SIMPLE N JOY .. Sebabnya jauh lebih murah dari HAENIM ..  Ikut BAJET dong hahaha.


Kepada IBU BAPA yang fening mencari paly yard yang berpatutan .. silalah terjah SIMPLE N JOY .. yayyy ..


Nanti kalau dah sampai baru Umi post ye ..  yayy .. Sehingga bertemu lagi kawan2 ..Tata ..Titi ..Brummm Brumm ..

Korang Rasa?

4 comments:

nanakimie berkata... Reply To This Comment

wah seronoknya delysha nanti!

Mizz Aiza (Dunia Kecil) berkata... Reply To This Comment

comelnya play yard tu.. :D

Cik Itah@RRP berkata... Reply To This Comment

comelnya mainan tu..mesti delysha happy

Puteri Kayangan?@#$%???? berkata... Reply To This Comment

Nanakimie: Hihi .. harap mcm tu la nanti sis hihi

Mizz Aiza: Umi pun suke tgok play yard ni dear

Cik Itah: Hihi .. tak sabar nak bagi delysha main2 dlm ni nanti