Jumaat, 1 Jun 2012

GIANT ADVERTISMENT 

Morning semua!!! http://www.emocutez.com.. Wahhh hari nie .. Masyarakat kat SARAWAK menyambut Hari GAWAI .. Moga Kawan2 yang menyambut GAWAI .. CHAT dan CERIA hendaknya .. Anang Ngirup mayuh auw? (^_^).


http://www.emocutez.comUmi mcm biasa berada di OPIS .. Sambil KERJA sambil BERBLOG hip hip hurayy!! .. Bos tak der .. Apa lagi .. Kita ENJOY!!(Nora Danish).


Lama kan Umi tak tunjukhttp://www.emocutez.com gambar PELIK-PELIK .. Kesemua GAMBAR dari EN. GOOGLE. Jom ikut Umi zass

*
*
*
 GERGASI mana buang ROKOK nie? Hihi (^_^)
Cian UNCLE nak alih rokok ni hihi
Pushhhh .. pushhhhh .. ai yaaa ..

 Buah CERI .... Cantiknya

 Anak sape laa yang buang GARPU nie? (^_^)

 Waaa .. Beso nyerrr

Waaa .. Agak2nya Bangunan apa ka ni yer?

 Waa .. Kalau guna ni pencukur ni ..
Tak poayah guna MESIN RUMPUT lagi hahaha

Kasut sape la yang terbang kat cni .. Hihi

Telur Ayam digoreng diatas JALAN RAYA ..



http://www.emocutez.comWaaa ... Bestr2 tengok IDEA diorang ni .. Unik .. Kreatif .. dan memberi kesan kepada sesiapa yang melihatnya .. Sampai bila2 orang akan ingat ADVERTISMENT yang diorang buat .. yeahh!!


Sehingga bertemu lagi kawan2 ..http://www.emocutez.com Tata ..Titi .. Pruttttttttttttttt Pruttttttttttttttt .. Larikkkk!!!
Korang Rasa?

16 comments:

♥ Nana BamBam ♥ berkata... Reply To This Comment

Asslaamualaikum umiii..wah lama dah nana x komen mengomen entri umi..maap..kebizian melanda..

eh awat besau je telur, bakul, garfu..hahaha..macam2 la ek..

Uchi kay-f @hmad berkata... Reply To This Comment

sis umi keje? lah xcuti ke?
okeh keje leklok iya umi..skjpx3........kite enjoy hahahahaa...lari ;D

My Life's Journey berkata... Reply To This Comment

@♥ Nana BamBam ♥Cayang nana!!! nana selalu tak update ..umi ingat dear dah tak berblog lagi ..chak! dear paa khabar? mcm mana study dear?

My Life's Journey berkata... Reply To This Comment

@Uchi kay-f @hmadMat pagi uchi!!1 A a uchi ..umi kerja .. tak cuti huhu .. tapi apa yang uchi cakap tu umi sokong .. kita enjoy hihi ..

ch000tz axoera ヅ berkata... Reply To This Comment

hahaha gergasi sasau kot...habis berterabur benda tu semua kat bumi kekeke

hanabunga berkata... Reply To This Comment

Oh itu advertisement eh?Nice!!! Lain dpd yg lain :)

My Life's Journey berkata... Reply To This Comment

@ch000tz axoera ヅHaha ada2 je dear ni ..pandai jugak die melawak ye

Remy hazza berkata... Reply To This Comment

umie.... memang terbaek pic tu.......
suka tgk telor atas jln tu....... siap boleh tidur atas telur tu........

Elysa Sofia berkata... Reply To This Comment

pelik2 je gambar tu semua..huhuhu kreatif diorang ni ;D

My Life's Journey berkata... Reply To This Comment

@Remy hazzaHahaha umi sokong apa yang bang remy kata .. boleh dipeluk juga telu2 tu hahaha

My Life's Journey berkata... Reply To This Comment

@Elysa SofiaBetul sayang .. diorang ni sungguh kreatif (^_^)

khairul berkata... Reply To This Comment

pelik2 betul kan Umi

My Life's Journey berkata... Reply To This Comment

@khairulHihi betul tu bang .. ada2 ja idea yang menarik n pelik (^_^)

CHU MAJORFLAVA berkata... Reply To This Comment

Hehe..style da jak..nasib org belom molah bra giant kat bandar ya...pengsan org dicya lak.

A Crack Mirror berkata... Reply To This Comment

waah..best2.. da lama umi tak post gambar2 camni.. huhu..
negara mana lah yang selalu ada idea2 creative ni ek?

Riena Haiqal berkata... Reply To This Comment

saya suka tengok telur ayam goreng tu ar.. kalau lapar leh ambik sikit kat jalan raya tu..hahahahahahahahahahahahahahaha... jangan lupa bawa kicap atau sos jer.. ghahahahahahaha...:)