Selasa, 12 Jun 2012

UMI KEMBALI


Mat pagi semua!!!http://www.emocutez.com RINDU tak sama Umi yang COMEI nie? Pangg!! Ahak ahak .. ishk2 .. Mak BUYONG ni makin tak senonoh perangai hihi .. Ehem3 (Betulkan suara) .. MAAFKAN SAYA(Nabil) .. sebab Umi dah dekat seminggu tak UPDATE ENTRI ..


Rindu pulak rasa nak TERJAHhttp://www.emocutez.com Blog kawan2 .. Minggu lepas .. umi BZ tolong MAJLIS kakak Umi .. GAMBARNYA? Ade kat En. Abah .. Lupa nak ambik sebelum En. Abah gi TRAVELING .. Kena tinggal lagi Umi ni .. Sob3.


http://www.emocutez.comTak pe .. Tak leh SEDIH2 .. Movie KOREA kan ade? Hahaha .. Sebelum Umi mencarut lebih banyak lagi .. Jom ikut Umi ZASS

*
*
*
 Waaaa!!
Kalau pat buat satu ni memang best .. 
Rasanya bukan anak yang TIDO kat sini .. Entah2 mak nye yang nak hahaha

 Korang nampak apa yang Umi nampak?

Hihi .. sekali tengok biase je
Dua kali tengok .. mcm seram pulak hihi



Sehingga bertemu lagi kawan2http://www.emocutez.com ..Umi nak buat BLOG BERJALAN pulak hihi .. Yayyyyyyyyyyy ... Jaga diri semua!! Muahhh!!!
Korang Rasa?

18 comments:

Cik Saila berkata... Reply To This Comment

jatuh cinta jgk dgn katil tu..hehe :))

Kazman / Sue berkata... Reply To This Comment

ha'ah... lama tak muncul... umi kena jaga badan/baby tu yee... katil tu kan... kalau umi dapat anak kembar 4 memang sesuai.... mudah2xan umi dapat anak kembar 4.... aminnnn.... heeee3x

Honey Sakura @ eiMyLiciOus berkata... Reply To This Comment

kena bawa blog nie jalan skali tau ekekekeke

Riena Haiqal berkata... Reply To This Comment

muaaaahhhh... Umi sayang. ada baik.. heheheh.. mak buyung dah kembali.. hahahaha.. jangan marah gurau dipagi hari katanya... :)
mak ai seram juga tengok gambar dua dan tiga tu...
katil tu pulak bole la anak saya satu katil, saya satu katil dan husband saya satu katil... hahahahaha.. yang satu lagi bole la simpan kucing ker tidur sana..

My Life's Journey berkata... Reply To This Comment

@Cik SailaUmi pun jatuh cinta gak kat katil tu hahaha

My Life's Journey berkata... Reply To This Comment

@Kazman / SueHahaha umi kan cismo bang ..kejap ade ..kejap tak de hahaha

amboihhhhhhh!!!!! 4 orang!!!! tak cukup nak susukan diorang nanti bang .. a hah!!! encik abah pun ade gak .. pinjam je susu die nanti haha ..jgn marah ..

Nakl nye bang kaz ni .. ni dah lamae tak kena kentut umi ni ..pruttt

My Life's Journey berkata... Reply To This Comment

@Honey Sakura @ eiMyLiciOusHahaha ..jap2 ..umi pikir mcm ne nak bawak nanti ye hahaha

My Life's Journey berkata... Reply To This Comment

@Riena HaiqalHaha .. a a yunk .. mak buyong in da house!! haha ..tak de la umi marah ..suke lagi ade .. umi ni kan suke gurau2 ..

trm kasih dear sebab suke bende umi bagi tu .. umi saje nak buat kejutan hahaha ..

CintaZulaikha berkata... Reply To This Comment

eh, dah preggy ker???

Hanie Dew berkata... Reply To This Comment

kalau ada duit dan ruang misti jadi punya deco bilik cenggitu.

org cat tu mmg menyeramkan kalau tetibe appear depan aku.

My Life's Journey berkata... Reply To This Comment

@CintaZulaikhaHihi dah dear .. waktu subur 5.5 hihi ... alhamdulilah ..

My Life's Journey berkata... Reply To This Comment

@Hanie DewA a yunk .. kalau pat deco mcm ni best kan .. nak imagine orang cat tetibe datang ..errr .. menakutkan

khairul berkata... Reply To This Comment

take care yer Umi...

Elysa Sofia berkata... Reply To This Comment

gambar katil tu cantik la..kak umi buat la untuk baby, nanti lisa nyibuk skali..huhu ^_^

si robot comel berkata... Reply To This Comment

katil tu sangat menjimatkan ruang kan?

Remy hazza berkata... Reply To This Comment

pic invisable person tu memang ohsem.... kreatif betul!!!!

Zie Madini berkata... Reply To This Comment

hehe..tang katil ya nak....bukan anak mek tido cya lak. kmk yg tido. cute li jak. hehe

Zie Madini berkata... Reply To This Comment

hehe..tang katil ya nak....bukan anak mek tido cya lak. kmk yg tido. cute li jak. hehe