Selasa, 5 Jun 2012

BLOGGER DALAM KENANGAN


Mat petang semua!!http://www.emocutez.com Maaf Umi sejak dua menjak nie jarang sangat UPDATE kan? Tak tau la kenapa huuu .. TANGAN ni terasa BERAT je nak menaip tau .. KEMALASAN melanda JIWAKU huu .. Tadi Umi ON FB kejap .. pas tu Umi terjumpa satu BERITA ..

*
*
*

BERITA yang Umi dapat ni ..http://www.emocutez.com sangat menyayat HATI Umi .. sebab Umi pernah pergi LANGKAWI. 3 REMAJA perempuan MAUT dalam kemalangan membabitkan sebuah MOTOSIKAL dan sebuah VAN di simpang Lebuhraya Kuah, Langkawi.


Salah seoranghttp://www.emocutez.com REMAJA perempuan itu merupakan seorang BLOGGER .. Al-fatihah buat Arwah Yasmin J. Hunwick. Seorang GADIS kacukan English yang CANTIK, BIJAK serta COMEL .. Tak sangka selepas sehari Arwah UPDATE BLOG (02 Jun 2012) .. Pada sebelah malamnya beliau telah KEMBALI ..


Gambar Last Beliau di Blog 



Sebelum Arwah pergi ..http://www.emocutez.com Arwah juga pernah menyiarkan tentang mimpi ngeri beliau dan beliau juga seronok menceritakan tentang BUKU 7 Malam Pertama Di Alam Kubur .. seperti tahu beliau akan kembali ..


http://www.emocutez.comMoga arwah ditempatkan di tempat Orang-orang yang BERIMAN dan MULIA .. Umi mengambil kesempatan ini untuk mengucapkan TAKZIAH kepada keluarga Arwah .. Moga Encik Johan serta Isteri tabah menghadapi PEMERGIAN Yasmin .. AL-FATIHAH .. AMIN ..


P/S Kepada kawan2http://www.emocutez.com yang ingin membaca tentang Kisah hidup Beliau .. silalah layari  /http://misschronicz.blogspot.com/ .. Terfikir .. suatu hari nanti .. Bila kita sudah tiada .. Pasti Anak Cucu kita GEMBIRA membaca hasil nukilan kita ..
Korang Rasa?

18 comments:

EyanaNoorAzlan berkata... Reply To This Comment

AL-FATIHAH..

sedih kan Umi mun dpt berita mengejut camtok.. bln may ya jak mek dh kehilangan 2 ahli keluarga :'(.. abg spupu tsyg & uncle.. duak2 pn still ada ank kecik lagi.. apa yg pnting kena redha, Allah lebih sygkn mrk..
1day kita semua akn menuju kesana juak.. just get ready utk bekalan kat cia kelak..

msredcheesecake berkata... Reply To This Comment

AL FATIHAH BUAT ARWAH...

Riena Haiqal berkata... Reply To This Comment

Al-fatihah buat arwah. semoga arwah ditempatkan dikalangan orang2 yang beriman... Amin Ya Rabbal Alamin...

Kazman / Sue berkata... Reply To This Comment

al fatihah juga untuk arwah....

nukilannya pasti tinggal kenangan untuk mereka yg masih hidup seperti kita kan umi....

My Life's Journey berkata... Reply To This Comment

@EyanaNoorAzlanAuk dear ..kmk ada terbaca kat fb ktk .. dugaan buat ktk dear ..harap kitak tabah menghadapi pemergiaannya ..amin ..


Kmk setuju dengan pendapat ktk dear ..

My Life's Journey berkata... Reply To This Comment

@msredcheesecakeAmin2 ...

My Life's Journey berkata... Reply To This Comment

@Riena HaiqalKmk pun bersependapat dengan ktk dear ..amin2 ..

My Life's Journey berkata... Reply To This Comment

@Kazman / SueAmin2 ...

eva berkata... Reply To This Comment

al fatihah..


yobih terkejut mek dgr.. huhu.. ada mek agak blog nya aie.. cantek nya..sedih.. huhuu.. ajal nya bh ow..

*polah jak telor cheese ya.. nyaman p xpat makan salu coznya bminyak hahaha

Abg.Syuk berkata... Reply To This Comment

sik sangka, panggilan tel yang diterima adalah arwah. klinik dpt panggilan utk buka braces arwah.

Remy hazza berkata... Reply To This Comment

alfatihah utk arwah.....
moga arwah tenang disana.....
masa nya sudah sampai.... hanya kita yg masih menghitung hari.....

si robot comel berkata... Reply To This Comment

Al-fatihah,moga rohnya dicucuri rahmat,

kita pun dpt tau dari ayeemayam dia update kat fb.

hanabunga berkata... Reply To This Comment

ya Allah sedihnya.Salam takziah buat keluarganya dan al fatihah.

kaklong berkata... Reply To This Comment

Al Fatihah buat beliau...kak long dah baca blog nyer,tq umi...

Zie Madini berkata... Reply To This Comment

...al-fatihah. mek x kenal dgn arwah blogger tok. tedah nya. semoga nya berada di dlm golongan yg beriman mek doakan...amin

Uchi kay-f @hmad berkata... Reply To This Comment

Al-fatihah tuk bloger tue...mude lagi!!!

Hanie Dew berkata... Reply To This Comment

nauzubillahiminzalik. al-fatihah utk arwah. kematian pasti. sedia kah kita.
kita buat ke apa yg Allah suruh?

dhiera berkata... Reply To This Comment

al-fatihah dan takziah~