Jumaat, 22 Jun 2012

PERBUALAN SUAMI ISTERI


http://www.emocutez.com21/06/2012 .. Jam 8 malam ..

*
*

Umi :
Hrmm .. Abah dah balik? Tak dengar bunyi kereta tadi.
(Mana tak nya .. Umi kan gah Tido hihi)

En. Abah :
Hihi .. Haa ini untuk Umi.
(Sambil beri makanan kegemaran Umi)

Umi :
Hrmm .. Mcm2 abah beli .. 1 pun Umi tak makan.
Maaf Abah ..

En. Abah :
Tak pe .. Mana tau Umi nak makan pas ni (^_^).
Tadikan .. Rugi Umi tak ikut Abah gi kedai..

Umi :
Kenapa pulak abah? (~_^)

En. Abah :
Tadi ada Baby Perempuan Comel giler ..
Rambut IKal mcm Umi ..

Umi :
Lebih COMEL dari Umi? Pangg!! Haha
(Ayat Perasan haha)

En. Abah :
Hihi .. (^_^)
baby tu asyik senyum je kat abah tau..
Asal terserempak .. die senyum .. cute giler ..
Sampai keluar dari kuanter .. Abah toleh die senyum .. 

Umi :
Mesti Baby tu kata dalam hati kan ..
Encem jugak Mamat ni hahaha.
Nasib baik baby tu tak KENYIT mata kat abah kan?haha

En. Abah :
Pandai laa Umi ni .. Abah rasa kan ..
Baby dalam perut Umi tu mesti perempuan hihi ..

Umi :
Wahhh .. mcm dapat menilik pulak abah ni ye hahaha.




BEGITULAH http://www.emocutez.com Keterujaan seorang BAPA hihi .. Hrmm sekarang ni Umi sangat susah nak MAKAN .. Tak tahu nak makan apa lagi daa .. Air Suam pun dibuang semula .. Hari2 DATING gan EN.TOILET hihi .. Sukar juga MENGANDUNG kan?


Jadi .. oleh sebab itulah kitahttp://www.emocutez.com harus MENGHARGAI IBU kita .. kerana IBU kita TABAH dan Sabar dalam mengharungi detik2 MENGANDUNG dan saat2 MELAHIRKAN .. MENJAGA hingga DEWASA. Tidak lupa juga JASA seorang BAPA .. Yang bersama2 mengharungi bersama IBU kita ..


http://www.emocutez.comIshk .. Ayat berbelit2 .. Harap kawan2 FAHAM hihi .. Sehingga bertemu lagi kawan2 .. Nak BW jap .. Tata .. titi .. Brumm brumm ..







Korang Rasa?

23 comments:

Cik Saila berkata... Reply To This Comment

bestnya kalau dpt baby girl :))

My Life's Journey berkata... Reply To This Comment

Cik Saila: Hihi betul tu dear .. (^_^)

Riena Haiqal berkata... Reply To This Comment

dear Umi ku sayang yang comel.. apa kabar harini?
Aik awalnya cik abah menilik yer.. hahahahahahah.. teruja la tu nak dapat baby.. :)
memang macam tu lah perasaan kitorang dulu masa mula2 dapat tau yang saya mengandung..hehehheh..

yana-feehily berkata... Reply To This Comment

lama tak dtg sini..tgk2 dah pregnant plk dah umi..alhamdulillah. tahniah, moga Allah mudahkan urusan :)

Remy hazza berkata... Reply To This Comment
Ulasan ini telah dialihkan keluar oleh pengarang.
Remy hazza berkata... Reply To This Comment

umie..... nie camner taknak makan pulak... cian baby kat perut tu...lapar nanti.....
bukan en abah jer tak sabar.... kenkawan pun teruja jugak....he3

My Life's Journey berkata... Reply To This Comment

@Riena HaiqalHai mama hot muah2!!!Hari nni ada baik cikit umi .. dapat makan cikit ..

Hihi baru umi faham perasaan keterujaan nak pat baby ka dear ..harap baby umi chat hendaknya ..amin

My Life's Journey berkata... Reply To This Comment

@yana-feehilyTrm kasih dear .. a a .. sekarang ni dah start morning sickness .. tak tahan rasa badan ..

trm kasih dear ..umi juga doakan yang terbaik buat dear ..amin2

My Life's Journey berkata... Reply To This Comment

@Remy hazzaHihi .. tak dapat da tgok makanan bang .. ni baby mau mamanya diet kot hahaha ..

trm kasih bang .. umi pun tak sabar tgok baby .. terharu umi ..chak!

dhiera berkata... Reply To This Comment

doa seorang suami aka bakal bapa abah tu~

bella luna berkata... Reply To This Comment

hehe, rasenya bukan setakat abah je teruja ni umi, bella tak sabar, mesti baby tu comey cam umi nanti :D

bella luna berkata... Reply To This Comment

*bella pun tak sabar

Uchi kay-f @hmad berkata... Reply To This Comment

sis umi,xkesah dpt baby boyz or gels yg penting sis umi happy iyer..

sis umi takecare !!!!

khairul berkata... Reply To This Comment

x kisah mana pon Umii..yg penting sihat sempurna

Kak Nor berkata... Reply To This Comment

assalamualaikum..

singgah sini...comel jekan baby tu..

teratak hati berkata... Reply To This Comment

Btl tu..bile dh pregnant dn brsalin bru tau susahnya mak kita dulu mengandungkn dn brsalinkn kita..

Che Rosliza Che mat berkata... Reply To This Comment

hihihi ummi dah mengandung ke? alahan tak? sorry...lama akak tak jenguk sini..

Riena Haiqal berkata... Reply To This Comment

amin ya rabbal alamin.. heheheheh... alhamdulillah, semoga Umi dan baby sihat2 selalu... :)
amalkan doa2 utk baby yer.. :)

Deq's Qienz berkata... Reply To This Comment

salam kenal ya umi..umi tgh preegy kew??tahniah n take care ya :)

aizu's life berkata... Reply To This Comment

umi, bby gurl mmg best.. tp boy pn xpe, kan?? asalkn sht :)
anyway, tc ya.. slamat bermabuk.. hihi

Kazman / Sue berkata... Reply To This Comment

haaa... kan sikit-sikit dah kuar dugaan membesarkan perut tu kan... tak pee... si abah kan ada... kena bersama selalu...

eva berkata... Reply To This Comment

olololo sweeet ktk duak deng.. ehhehe.. xkesah laki kah mpuan yang penting ktk duak sehat lak.. doa k ktk dear!! muaxx!!

Jue berkata... Reply To This Comment

aie cuta nak hubby ko umi..mun bf ku sik tauk la gney kelak oi sbb nya mun bole sikmo ada anak cepat..sik puas dating katanya haha