Selasa, 8 Mei 2012

YAYYYY ... UMI KEMBALI

Mat pagi semua!!!http://www.emocutez.com RINDU tak kat Umi yang COMEL ni? Pangg!!! Haha .. Rindunya nak berbloggg ... Umi sanggat2 LETIH dan BZ sangat .. Sampai tak de masa nak UPDATE dan membalas panggilan HANGIT dari kawan2 ..


Umi baru je balik dari SRI AMAN http://www.emocutez.com... Balik kejap je .. tak sampai 1 jam kat sana .. Nak ambik BARANG sikit and hantar GAUN kat Butik Bobby ... Esok nak HONEYMOON pulak .. Hip hip hurayyy!!!


Sebenarnyahttp://www.emocutez.com Umi tak tau nak citer yang MANA sebenarnya .. Tapi Umi nak bagi tunjuk 1 GAMBAR je laa ... Boleh? Haha .. Baru laa BEST kan?

*
*

Baju persalinan kedua 



Dalam kesempatan ini Umihttp://www.emocutez.com nak ucapkan RIBUAN Terima Kasih .. kepada KAWAN2 yang sudi SINGGAH dan KOMEN kat BLOG Umi ... Umi juga nak ucapkan TERIMA KASIH kepada kawan2 BLOGGER yang SUDI hadir ke MAJLIS Umi .. Sayang korang!!!!


http://www.emocutez.comUmi sangat2 TERHARU dan TERKEJUT sekali .. nasib baik tak TERKENTUT kan? Haha ... nak tau sape BLOGER2 tu? .. Nantikan KEMUNCULAN Umi selepas ini .. mcm IKLAN pulak kan?



Nak masuk TIDO pulak ..http://www.emocutez.com Karang terkejut En. Abah ISTERI die MENGHILANG .. Hilang sebab main BLOG Haha .. Sehingga bertemu lagi kawan2 ..Tata ..Titin .. Brumm Brumm 
Korang Rasa?

21 comments:

remyhazza berkata... Reply To This Comment

yes...... akhirnya....
selamat pengantin baru dari abg remy.....
berseri2 umie ngan en abah !!!!!

Domu-kon berkata... Reply To This Comment

selamat pengantin baru umi..cantiklah persalinan tu..suka misz domu tengok..hehehehe

Cik Saila berkata... Reply To This Comment

selamat pengantin baru umi :))
dh jd isteri dh dia :D

♕ niaa ♔ berkata... Reply To This Comment
Ulasan ini telah dialihkan keluar oleh pengarang.
♕ niaa ♔ berkata... Reply To This Comment

tahniah umi n selamat pengantin baru :)

Riena Haiqal berkata... Reply To This Comment

Selamat pengantin baru Dear COmel... sangat2 comel macam Barbie Doll la Umie masa wedding tu.. Semoga berbahagia sampai ke akhir hayat dan membawa ke syurga.. Amin Ya Rabbal Alamin..

EyanaNoorAzlan berkata... Reply To This Comment

umi..ktk kacak gilak.. Umi, sorry mek x smpai g cia.. hari khamis mek dh smpai kuching.. syg mek x dpt g lundu, trnsport mek org prob..huhu.. rugi mek x dpt dtg cia..huhuhuhu sedihhh!

CHU MAJORFLAVA berkata... Reply To This Comment

umi kedak patung..yeay!!

A Crack Mirror berkata... Reply To This Comment

yup2!! memang umi macam patung.. kecik comel.1st time jumpa umi sangat serupa macam dalam gambar.. cuma beza nya on her wed day..lebih cantik!!! gaun pun cantik...sayang asya tak dapat tunggu lagi untuk persalinan ke-2... sori k...tp teringin nak tengok umi potong kek.. nanti umi upload satu..plz2...hehhee

remyhazza berkata... Reply To This Comment

baru perasan......
nak bunga ferrero rocher tu...... !

Honey Sakura @ eiMyLiciOus berkata... Reply To This Comment

tahniah sayangggggggggggggggg!!!!!
welkam to da club huhuhuhuhu

pat2 review nanti...he heeee

Kazman / Sue berkata... Reply To This Comment

Tahniah....Selamat Pengantin Baru dan selamat melayari bahtera perkahwinan
dari Mamasue dan kazman

eva berkata... Reply To This Comment

yahh!! ktk nang kedak barbie doll dearr!!>. suka tgkk!! cute habisss.. xsbr next entri lak.. hehe.. congrats my dear ;)

aizu's life berkata... Reply To This Comment

salam...
slamat pengantin baru from 'bakal pengantin' a.k.a b2b.. hihi..
cantekkk sgt pelamin

dhiera berkata... Reply To This Comment

honeymoon kemana umi???

ciK LyndaWawa berkata... Reply To This Comment

tahniah2..wah....secocok eh...=]

Zie Madini berkata... Reply To This Comment

congrats buat umi n abah :) semoga tak duak berbahgia sehingga ke ujung nyawa dan di kurniakan anak yg soleh dan solehah...aminnn ^_^

YOUsoF berkata... Reply To This Comment

Selamat pengantin baru sekali lagi..

Semoga menjadi isteri yang solehah.. ;)

Hanie Dew berkata... Reply To This Comment

sorry beb lambat nak wish..

Selamat Pengantin Baru untuk Umie tersayang. semoga bahagia ke akhir hayat.rumahtangga diberkati,dan dikurniakan anak anak yang soleh dan solehah. amiiinn..

tak sabar nak tgk gambar.

yana-feehily berkata... Reply To This Comment

salam..lamanya tak jenguk umi, tgk2 dah kawen pun..welcome tu the club :)

Tahniah buat umi n en abah..yana doakan umi n en abah kekal bahagia hingga ke syurga. ameen..

Che Rosliza Che mat berkata... Reply To This Comment

Selamat Pengantin baru buat suami dan umi....Tahniah!!! Comel umi berseri-seri...