Jumaat, 18 Mei 2012

HONEYMOON KE 5
Mat pagi semua ...http://www.emocutez.com Wahhh tak terasa sekejap beno masa berlalu kan? Hari ni hari JUMAAT daa .. Tapi mcm biasa .. SABTU AHAD Umi mesti BEKERJA ..  uhuk2 ... Tak pe2 .. Ujung Bulan MASYUKKKK hahaha ..



Haha Umi ni tak habis2http://www.emocutez.com kan dengan citer tentang HONEYMOON .. Rasa boring jugak Umi haha ..Tak pe .. Kita mesti BERUSAHA habiskan CHAPTER kita .. Baru la pas ni kita LULUS dengan CERMELANG ..  GEMILANG .. TERBILANG .. Apo ko merepek tu Jang oiii..


Hah ..http://www.emocutez.com Tanpa membuang masa .. Jom Ikut umi zass

*
*

 Sampai kat KOTA MAHSURI jam 5 setengah petang  (^_^)

Terus TERJAH ke MAKAM MAHSURI
Sedekahkan AL-FATIHAH dan sampaikan salam dari AYAH hihi 

 Pergi ke RUMAH MAHSURI
En. Abah dah macam PAK GUARD dah kat situ hihi

 Assalamualaikum .. Adik mai ni .. Pangg!! Nak kopi ..
Sempat gi MELAWAK yer ..

 Tempat MAHSURI dodoikan ANAKNYA .. Sob3

 Seriusss ..CANTIK GILER MAHSURI..
Mcm HIDUP je Gambar die tau .. Seram2 sikit hihi

 Sempat umi berposing  kat JENDELA rumah ..

 Singgah di Rumah Jiran MAHSURI .. Lupa nama hihi
Tapi sayang .. Dah TUTUP .. Tak leh masuk ..sob3

Last sekali En. Abah bergambar di luar KOTA MAHSURI (^_^)


Mcm mana? seronok tak?http://www.emocutez.com Umi ni dah mcm AGENT PELANCONGAN pulak ..Tunjuk tempat2 nak gi MELANCONG .. Ada BAKAT tak kerja kat AGENSI PELANCONGAN? Haha .. Tak pe2 ..Umi masih SAYANGKAN kerja Umi hahaha ..


Haahttp://www.emocutez.com esok2 kita JUMPA lagi yer .. Esok CERITA terakhir di LANGKAWI (^_^) .. Sehingga bertemu lagi kawan2 .. Tata ..Titi .. Brumm Brumm ...
Korang Rasa?

27 comments:

A Crack Mirror berkata... Reply To This Comment

waaa!!! best kan makam tu..tapi sunyi sikit lah..kan?? last time asya pergi mereka masih dalam minor renovation.. time umi pergi ni macam dah ok je... hehe... nway.. suka tengok rambut tu..maintain you! huhu~

My Life's Journey berkata... Reply To This Comment

Asya: Hahaha rambut ni mantain sebab der sikat hahahaha ..amboihhh asya .. nak kena kentut ni ar ...

seronok pergi kat makam ni ..tapi time ni memang dah sunyi ..tak da urang ... rasa seram2 je kat cni dear hahahaha

Riena Haiqal berkata... Reply To This Comment

bestnya dear dapat pulak melawat makam mahsuri dan dapat jejakkan kaki kerumah dia.. tempat dia dodoikan anak tu pun masi ada yer... Al-fatihah.. :)

My Life's Journey berkata... Reply To This Comment

Mama riena: Betul tu dear ..seronok dapat ke sini ..tempat dodoi pun masih ada ... sedih plak rasa ..

remyhazza berkata... Reply To This Comment

umie...... boss panggil balik keje... dah lama sangat pi honey moon tu.... he3....
makan tak laksa best kat makam mahsuri tu ????

Jue berkata... Reply To This Comment

umi umi umi! congratz dear on your wedding! happy tok ktk duak..kck skali aie ko lam blog eva ya..jeles ku nanga!haha

Uchi kay-f @hmad berkata... Reply To This Comment

slmt ptg sisi umiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii..hahaha

esok last charpter honeymoon emm ingatkn dh abis bhahahah..

sis umi ruam2 tgn ke?
sng je..cara lebih mudah..sapukan minyak zaitun..pastikan tempat ruam tu dicuci terlebih dahulu..tadaaaaa sng kan? so nnti jgn lupe beli minyak zaitun ala kat market byk ..ok bai sis umi..

Hanie Dew berkata... Reply To This Comment

last time aku tak singgah pung ke sini.mcm malas je.aku ni tak minat sejarah even nak melawat sekalipun. hahaha..

cantik baju ko umie.

My Life's Journey berkata... Reply To This Comment

@remyhazzaHihi ..tak sempat bang ..umi time tu habis jalan2 kat kota ni jam 6 lebih ..tak sempat nak tengok gerai2 ..

My Life's Journey berkata... Reply To This Comment

@JueTrm kasih dear ..mekap ya kacak ..ya kmk jadi kacak ..hahahaha ..pangg!!!

My Life's Journey berkata... Reply To This Comment

@Uchi kay-f @hmadHahaha panjang citer honeymoon ni uchi .. yang part kahwin pun umi lom citer kan? hahahaha ...

wahhh petang karang umi cari minyak zaitun ye .. minyak zaitun untuk masak tu ke atau minyak zaitun untuk rambut? compiuss da umi ..apapun ..trm kasih atas info tau :)

My Life's Journey berkata... Reply To This Comment

@Hanie DewHahaha umi pulak teringin nak tengok muka n rumah mahsuri ..tu la datang .. datang pun kat sini dah lewat .... tapi puas hati dah tgok wajah mahsuri hihi

hanabunga berkata... Reply To This Comment

Kat mana ya rumah mahsuri ni?Hana pernah pi kubur dia ja. hehe rumah dia tak pernah masuk lagi =.=

My Life's Journey berkata... Reply To This Comment

Hana: Hihi .. hana tak masuk kat dalam lagi ..kat sana ada banyak umah .. ada rumah mahsuri ...kampung kedah .. ada burung2 ..tapi umi pegi kejap je ..sebab dah nak ttp .. tak sempat nak terjah semua ..

Hanis MY berkata... Reply To This Comment

salam kenal... wahh seronok sngt... dah lama teringin nk pergi ke tempat tu...

Domu-kon berkata... Reply To This Comment

selamat mnjadi isteri kepada incik abah yer...kerja leklok.. hujung bulan nie..share2 sikit gaji umi kat misz domu ley?heheheh..gurau je..

im happy for both of you... sweet sangat

My Life's Journey berkata... Reply To This Comment

@Hanis MYSalam pekanalan jugak dear ... tak pe, nanti mesti dapat pergi juak ..chayokkk!!

My Life's Journey berkata... Reply To This Comment

@Domu-konTrm kasih sayang ..hahahaha .amboihhhhh ..waa lamanya umi tak jenguk dear tau ..maafkan saya tuan puteri :P

Kazman / Sue berkata... Reply To This Comment

haii umii.... malam minggu ni mesti tengah sibuk kan...almaklum baru balik dari honeymoon dari langkawi... kena jadi isteri yg baik untuk abahnya... jangan ngadap blog 24jam ajee.... haaa3x... tapi kalau ngadap blog bersama tu amat2x digalakkan macam kami... haaa3x...

My Life's Journey berkata... Reply To This Comment

Bang kazman n sis sue: Hahaha amboihh bang kaz n sis ni ..nakal ye ...

trm kasih bang ..sis atas nasihat yang diberikan ..suka2(^_^) .. lebih2 lagi part tenbgok blog tu hahahaha .. :)

CHU MAJORFLAVA berkata... Reply To This Comment

layan aie..honeymoon...mek insyaallah ada rezeki g singapore honeymoon lak..amin2..neway dah berisik lom..haha...

My Life's Journey berkata... Reply To This Comment

Chu: Hahahaha waaa jauhnya ..mesti best gi cnun lak .. tempat singga cute!!! Hihi amboihhh yunk .. hahaha kmk lom tauk gik yunk .. belum lamak gik kak nikah hahaha ..harap da ..leh ikut jejak zie (^_^)

Bila ktk pun majlis yunk?

Uchi kay-f @hmad berkata... Reply To This Comment

emm sorry 2 ari lik kg..oh psl minyak zaitun ,minyak yg digune utk rambut okeh..minyak zaitun masak karang...laen plak jadinya sis umi oitt...okeh slmt mencube taw...

eva berkata... Reply To This Comment

ingin mok g eyh.. aiee seram juak gamba ya eeeee

Riena Haiqal berkata... Reply To This Comment

Umie :: kalau ada rezeki insyaAllah saya akan menjejakkan kaki ke sana.. :)

khairul berkata... Reply To This Comment

takut nk naik makan tu..depa kata "keras"

Che Rosliza Che mat berkata... Reply To This Comment

Wow! seronoknya pi langkawi...akak duk sini tak pernah pi lagi hihihi